Loxias Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 amazon.com dan sold by amazon export olarak 80 dolarlik bi cihaz aldim. gelis tarigi 16sindan sonra. vergi almaya kalkmazlar heralde siparis onceden verildigi icin? yada amazon karsilar bi sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 deposit aldı mı amazon? almadıysa karşılamaz hiçbir şekilde, eğer vergi ödenmesi gerekirse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 deposit gozukmuyor odeme sayfasinda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dh'de böyle yazılmış said: 15 ocak tarihine kadar gümrük işlemleri başlamış siparişler için vergi sınırı 75 Euro'dur. 16 ocak tarihindeki gümrük işlemleri için vergi sınırı 30 Euro'dur. Yani siparişiniz 16 ocakta bizim ülkemizdeki gümrük işlemlerine girerse 30 Euro ve üzeri siparişiniz için vergi alınacaktır. Siparişi verdiğiniz tarihin hiç bir önemi olmayıp; tek önemli nokta siparişinizin bizim gümrük işlemlerine girme tarihidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Jeeztro said: gene imgur linki bravo 2016 olsa neyse de yıl 2017 oldu aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 beyler dolce gusto kapsüllerini nerden alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 https://www.dolce-gusto.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 evde plastikte yapılan kahvenin fincanına 3 tl vermenin ferahlığı adsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Nasıl kıskanmış belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ya onu ben de gördüm. 8 bardağa 20 tl verilmez. amazon'da ucuz ama türkiye'ye shipping yok diyordu. 40tl ye 48 bardak falandı fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 3 tl saçma sapan pahalı. olması gereken +/- 1 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Snowboard almayı düşünüyorum amazon'dan. Ne dersiniz? Kırılmadan gelir mi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ama sert cisime carparak membrana zarar gelir mi dersen onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Yok zaten vazgeçtim ya. aslında baya fark var da, şimdi güvenemedim. Yaz indirimi bekleyeceğim. Bu sene de kokulu kiralık botlar ve kırık boardlarla takılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Jeeztro said: gene imgur linki bravo imgura giremeyen patiye de girmesin !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 samaella said: Jeeztro said: gene imgur linki bravo 2016 olsa neyse de yıl 2017 oldu aq. dikkat et internetin kopmasın. allahın danası fadss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Red said: ya onu ben de gördüm. 8 bardağa 20 tl verilmez. amazon'da ucuz ama türkiye'ye shipping yok diyordu. 40tl ye 48 bardak falandı fiyatlar. alakası yok 48 bardak değil o da, 24 bardak. bir kahve 2 kapsülden oluşuyor. içinde 16 kapsül var 8 tane kahve hazırlamak için, onu 16 diye gösteriyor çakallar. 45 lira falan 24 bardak, burada biraz daha pahalı tabii ki ama 2.8 lira yerine 2 lira falan vereceksin bardağına. günde 2 kahve içiyorsan tabii kallavi fark olur senede, o ayrı. he her şeyi geçtim zaten türkiye'ye göndermiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 barbu said: Yok zaten vazgeçtim ya. aslında baya fark var da, şimdi güvenemedim. Yaz indirimi bekleyeceğim. Bu sene de kokulu kiralık botlar ve kırık boardlarla takılayım. adamlar televizyon monitör gönderiyor, sen snowboard'dan mı korktun hacı. deli misin. ihtiyacın varsa bas gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Red said: ya onu ben de gördüm. 8 bardağa 20 tl verilmez. amazon'da ucuz ama türkiye'ye shipping yok diyordu. 40tl ye 48 bardak falandı fiyatlar. sütsüz kahvelerden 16 kapsül çıkıyor (espresso, americano etc.) ayrıca amazon'a baktım şimdi, 48 kapsül 20$ veya 15euro. nereden baktın ki 40 tl'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Expected delivery: Monday, January 16, 2017 - Monday, January 23, 2017 by 8pm gümrük girer mi ya :( bir de ben bunu prime seçerek aldım 2-4 gün yazan shippingi seçince niye fiyat artıyor beleş olması gerekmiyor mu? çok cahilim keşke alışveriş yapmasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 fakir kargosunda (en yavaşta) kargo kampanyası var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bişi soracağım .co.uk'tan bi ilaç aldım (reçetesiz ama trde satışı yok), gümrükten geçerken bir sıkıntı olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 kontrol ederlerse geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ilaç baya zor, göndermezler zaten büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar