cabiria Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hepsiburadadan telefon almıştım aynı gün kargo yazısına kanıp, 1 hafta sürmüştü elime ulaşması. amazondan ise bu ayın 18inde ürün aldım 23 ünde elimdeydi.20'sinde kargoya verdiler. usp ile. sanırım 1 gün grciktirdikleri için kargoyu iparcelle değil usp ile verdiler. mesaj falan atmadım direk usp ile yola çıktığını gördüm. sadece bu ve bunun benzeri şeylerde müşterisini sonuna kadar koruduğu için, her zaman ilk olarak amazona bakıyorum fiyatı tr'ye göre fazla bile olsa. tr e satış siteleri ne zaman düzelir adsm gibi hizmet verir, o zaman onlardan almaya başlarım ev gereçlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 amazon da bozacak illa ki. dh alttan alltan yapmıştır planları. içine sıçarlar yakında işte ücretsiz alabilmek için herşeyi. türk milletine fazla böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Amazon zaten mimliyor öyle abuse etmeye çalışan tipleri bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 alev makinasıyla girip tüm ülkeyi mimlemezler umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sistemlerini abuse edenleri (sürekli refund yapan vs.) banlıyor adamlar bir süre sonra. çomar-ready adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Amerikan çomarı üzerine yapmışlar ihtisaslarını, sıkıntı olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 onların çomarı da bi garip ya, ambulance chaser ve sonsuz refill hakkını en küçük boy içecek alarak sömürmemek aynı ülkede :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 olm bence amazon'a bildirelim dh ölücülerinin olduğunu vs. 1-2 tane eleman çalıştırsalar sadece dh ölücülerine özel yeterli olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Cokomantis said: onların çomarı da bi garip ya, ambulance chaser ve sonsuz refill hakkını en küçük boy içecek alarak sömürmemek aynı ülkede :S lan bunun çomarlıkla nalakası var ağzınıkırdığım, ben de küçük boy alıyorum refill olan yerde. onlarda jumbo boy falan var devasa fiyat da iki katından fazla. e zaten refill var jumbo'yu napayım afedersin. insan gibi küçük boy alıp 2. defa kola dolduruyorum. burası paticik panpa, yanında hatun varmış artisliklerine gerek yok ;P ashfhafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Anakart, cpu vs alan oldu mu buradan? Garanti durumu nasıl oluyor? :) Gümrükle bile daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ben cpu, cooler ve psu'yu amazon'dan almıştım. şimdi baktım hdd ve cpu için "this item isn't eligible for product support <3" diyormuş lol @calimero, ben ona çomarlık demek istememiştim ya, hani ambulance chaser diye bişeyin olduğu ülkede şunun sömürülmemesi garip geliyor. ne coşmuşsun arkadaş sajhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ahah yok ya geyik yaptım smiley'li random harfle gülüşlü falan ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 amazon.com dan aldığım g930 lar 6 günde geldi bugün de email atmışlar refund ettik paranızı diye sdfsdf. mail attım alın olm bu parayı noel geçti diye cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 baya saydırdım bugün amazon'a. 12'sinde verdiğimiz sipariş *iç oldu. indirimle falan aldığım içinde peşini bırakmayacağım. iade falan istemiyorum, yenisini gönderirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 şu holy'nin boyuna iyi gelen yastığını bulamadım ya benimde almam gerekli sanırım. bi link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 tamamdır buldum: Holy said: calimero said: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B019H5GPDE/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1482329670&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=mediflow+5003&dpPl=1&dpID=31MVTT0Yq%2BL&ref=plSrch Bir de şu üründen acaip memnunum ben ya. Holy sen miydin tavsiye eden? Boyun ağrısı yaşayan paraya acımasın abi, net.Aynen ben de aldım bunun bir benzerini, inanılmaz rahat ya. Yastık teknolojisi ne kadar ilerlemiş arkadaş diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ayakkabılar gümrük yemeden geliyor. "Delivery scheduled for this package" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bak buda aklımı çeldi şimdi... Skechers Herren Flex Advantage 2.0-Golden Point Sneaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 mesleğimiz mühendislik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bok atma ayakkabıya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 soruma yanıt ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Şu ayakkabıya bok atsan bok isyan eder benim suçum neydi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 https://www.amazon.de/gp/product/B00LPG0VFC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -VAT -MERHABA ihtiyacınız varsa bunu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 TR CS fazla moron mu bana mı öyle geliyor. İngilizceye mi cevirsem bilemedim. 10 senedir Amazon kullanıyorum ilk defa bu gerizekalılara rageledim. 12 Aralık siparişimde i-parcel'de çıkan şey sadece şu: Mon. 12 Dec 20:35 PM Package details received electronically from Seller Mon. 12 Dec 20:34 PM Package details received electronically from Seller I-parcel'in mailime cevabı şu: "Thanks so much for reaching out. I've checked into your shipment and it doesn't look like we ever received the actual package from Amazon. They did give us some details on it letting us know the order was placed on 12/14/2016 and it was on the way but it never reached us." Amazon bana hala kargo yolda diyor lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Amazon'da yoklukta kaybolan paketler için tekrar ürün gönderme gibi bi uygulama yok mu? Yoksa ebediyete kadar böyle bekliyor muyuz, sabrımızı kırıp iptal edene kadar ürünleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar