Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Evleniyorum, Bye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba.

arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs.

neyse, gz xunn
Mesaj tarihi:
xunn said:

Bu cumartesi Kadıköy evlendirme dairesi 13:15, haberim yoktu ay haber vermedinle gelmeyin nah kanıt olarak yazdım.

Nikah'ı çok sallamayın da aksam bir yere oturup içeriz herhalde hayatsız tayfayla.

http://i.filmot.org/87Wyd0V.jpg

abi senin isim neden altta
1/10 not alpha enough
Mesaj tarihi:
davetiye işine kadın kısmı bakıyor. adam napsın. bence sade olmuş bi kötülük yok. çok daha kötü davetiyeler gördüm sdfs. kimle kimin evlendiğini okuyamadığım.
Mesaj tarihi:
tuglanin o gerceklik hissi ..adelelerin tuglayi kavrarken yasadigi dolgunluk..cama dogru firlatirsen yasadigin o cocuksu muziplik..olayin meydana getirdigi o unutulmaz etki..bir omur boyu hatirlanacak bir hatira..tugla ..tugla..
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

önemli ya niye önemsiz olsun.

Abi davetiye minimalizmin bi tik otesi, kreatifligin bi tik alti. En sakat yerde.

Bir grafik dizaynira yakisir mi bilemem, bence de onemli degil ama LAF OLUR.
  • Yeni Oluştur...