Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ahmet salih daha büyük puntolarla yazıyor gibi geldi, nasıl bir göz yanılsamasıysa artık bilemiyorum. gizli alfa adam helal gzggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 çok kötü bi tasarım olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 evlenmeye doğru böyle oluyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 hakkaten niye bu kadar kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Minimalist işte hoş davet ediyor alt tarafı ne olacaktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Ahshd cok acaip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 tebrikler dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 EN GÜZEL DAVETİYE BENİMKİYDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 mutluluklar dilerim, bol bol xunn'cuklar yapın hadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba. arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs. neyse, gz xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 xunn said: Bu cumartesi Kadıköy evlendirme dairesi 13:15, haberim yoktu ay haber vermedinle gelmeyin nah kanıt olarak yazdım. Nikah'ı çok sallamayın da aksam bir yere oturup içeriz herhalde hayatsız tayfayla. http://i.filmot.org/87Wyd0V.jpg abi senin isim neden altta 1/10 not alpha enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 he tebrikler bu arada istanbulda olsam ugrardım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 istanbuldayım ve uğramayacağım. gerçi bu kadar kötü bir grafik işiyle verilen bir davet benim gibi morfolojisi bozuk bir bedenle taçlandırılmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 abi iyi ki davetiyeyi almamışım, o ne öyle allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bir yastıkta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Jaegerjaquez said: abi senin isim neden altta 1/10 not alpha enough Abi taş kagıt makas yaptık best of 3. Kadın kazandı yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 davetiye işine kadın kısmı bakıyor. adam napsın. bence sade olmuş bi kötülük yok. çok daha kötü davetiyeler gördüm sdfs. kimle kimin evlendiğini okuyamadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Olm davetiyeye kim bu kadar önem veriyor lan millet kafayı yemiş dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 önemli ya niye önemsiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 davetiyeye önem vermek next level pleblik ya kağıt işte abi adres yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sana kalsa tuglaya sarip camdan atacaksin sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 mail atarım abi adresi sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 tuglanin o gerceklik hissi ..adelelerin tuglayi kavrarken yasadigi dolgunluk..cama dogru firlatirsen yasadigin o cocuksu muziplik..olayin meydana getirdigi o unutulmaz etki..bir omur boyu hatirlanacak bir hatira..tugla ..tugla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Rasmon said: önemli ya niye önemsiz olsun. Abi davetiye minimalizmin bi tik otesi, kreatifligin bi tik alti. En sakat yerde. Bir grafik dizaynira yakisir mi bilemem, bence de onemli degil ama LAF OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 abi sanırım yarın evlenmeye karar verip bütün tanıdıkların camına tuğla atıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar