BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sabonis said: over average mı? dalga mı geçiyon ashdfuhsdaufha. 20'de bir yerine 4'te 1 legendary açmışın :D eee overaverage işte ortalamadan yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 lan bitcoin aldım 6k ya dustu ilk defa pity counter dısında legendary actım benle sayısal yapılır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 90 packte 10 leg çoğu patates olmasına rağmen sanırım ilk defa bir expansionda ortalama üstü leg açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 65 pack 3 leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 147 pack 10 legendary 32 epic (3 golden ama 4 tane Wispering Woods kötü oldu bi sürü deck'e girecek epic eksik) 3 adet rare eksik, 147 pack'te aşırı büyük başarı bu. inanılmaz duplicate rare açtım, 9 tane Paladin weapon'ı açtım galiba Legendary neyse iyi bari ortalama üstünde. Aviana çöp Toki çöp Glass Knight iyi diyorlar Lady in White çöpümsü Tess Greymane iyilerden heralde Hagatha iyilerden heralde Glinda Crowskin iyilerden Lord Godfrey iyilerden Blackhowl en çöp muhtemelen Countess Ashmore meh Dollmaster Dorian çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 77 pack 6 legend ( 1 golden ) 19 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 80 pack 3 legendary, tess greymane, time tinkerer bide hagatha https://i.imgur.com/CtNGpIZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 39 pack açabildim, aylardır baydım oyundan, göreve giriyom sadece. 1 tane oyunun verdiği legendary + 3 legendary 12 epic, biri golden eh iyi yine benim şansıma göre birde şu wilda giden kartların extra olanlarını kırdım, diğer bütün exp ve advlar duruyo. şu an toplamda 60k dustım var, saboyu geçtim mi acaba dust konusunda fds güzel meta olursa oynarım valla, must craft kartlarınız neler sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 kanser deste yapmak isterseniz rakibinizi dakikalarca afk bekletecek deste: https://clips.twitch.tv/BenevolentMushyReubenThunBeast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 GONDARCENGIZ said: şu an toplamda 60k dustım var, saboyu geçtim mi acaba dust konusunda fds bitch pls. 119.5k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 toast'un desteyi izliyorum şimdi, midem bulandı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Rogue'a çok güzel bir deck yapmış savjz face collector , sonya falan felaket zevkli sdf degisiklik yapılabilir tabiki üstünde ### Face Collector # Class: Rogue # Format: Standard # Year of the Raven # # 2x (0) Backstab # 2x (1) Deadly Poison # 2x (1) Hallucination # 2x (2) Cavern Shinyfinder # 2x (2) Cheap Shot # 2x (2) Eviscerate # 2x (2) Sap # 2x (3) Blink Fox # 2x (3) Cutthroat Buccaneer # 1x (3) Edwin VanCleef # 1x (3) Face Collector # 1x (3) Sonya Shadowdancer # 2x (4) Elven Minstrel # 2x (4) Spectral Cutlass # 1x (5) Captain Greenskin # 1x (5) Elise the Trailblazer # 1x (7) Azalina Soulthief # 1x (8) Tess Greymane # 1x (9) Valeera the Hollow # AAECAYO6AgiyAsgDz8cCgNMCz+ECmu4C6/AC7/MCC7QBywPNA4gHm8gC5dEC2+MCse4C6vMCx/gCyfsCAA== # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 ben şöyle uzmanların yağtığı profesyonel bir shaman decki bekliyorum (neydi lan bu meme usta destesi miydi neydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 1 turn 10 dakika sürüyor ama 46 vuruyor galiba xd çok balanced https://www.twitch.tv/disguisedtoasths edit: 126 falan vuruyor galiba bilmiyorum ama çok vuruyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sabonis said: GONDARCENGIZ said: şu an toplamda 60k dustım var, saboyu geçtim mi acaba dust konusunda fds bitch pls. 119.5k :D yuhannes burger fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 10 pack 2 leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 BonePART said: ben şöyle uzmanların yağtığı profesyonel bir shaman decki bekliyorum (neydi lan bu meme usta destesi miydi neydi) pro player'dan rafine deste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 63 pack: 3 leg + 11 epic houndmaster shaw archmage arugal toki: time-tinker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 54 pack - 3 legendary. 2 si rogue icin. Bakalim belki rogue decki yaparim. Bir tane rastgele quest decki yaptim, 4 mactan 3 unu kazandim. Geri kalan ne kadar standard deckim varsa hepsi cop oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 200 pack 11 legendary 2si golden diğerlerini saymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 135 pack 5 legendary saka gibi lan.. bildigin pity timer calistirdim packleri acarken.. baya 40 pack arayla 2 tane legendary actim.. heralde hic bu kadar sanssiz acmamistim.. onun disinda 34 epic (1'i golden) cikti.. onlarin da 6'si duplicate.. --------------- onceki postlarda yazilan savjz'in rogue destesini denedim dun.. cok keyifli.. su battlecry'li shaman da bu sezonun kanseri gibi duruyor ama bakalim bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 shudderwock kanser ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Anti control bir deck o. Agrolara karşı yeterince hayatta kalamıyor. Ama kontrol tarzı desteler için tüm combosunu hazırlayıp üstünden geçiyor adamların. Bir kere combo başlatınca o noktadan sonra kurtulmayı ummak nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 yine daily harici oynamaya gerek yok yani, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar