Borlach Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 casual random acc name'li bot kaynıyor abi. niye bu kadar bot var, hesap falan mı satıyorlar amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Oyuncu olmadığı icin blizzard salıyormuş o botları öyle diyorlar. Millet aradığında maç bulsun diye. Casual oynayan çok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 sampiyon secme zamani: https://us.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hct-world-championship-amsterdam/choose-your-champion gecen turnuvada orange sagolsun kazandirmisti 5 pack falan.. simdi yine decklere bakip bir secim yapalim bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 ABİ BU NE??? BU NEEE????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 kemikleri iri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Şişkolukta yeni bir çığır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Orange mallığına kaybettiydi geçen finali bu sefer kazanacak inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 orange iyi de, yakışılı koreli çocuk da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 omegazero kimse ona bastım. içlerinde kung fu bilen bi o var gibi gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Ben de en tıfılı Neirea ya gömçürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 https://hsreplay.net/replay/yaFRKDWAtVZj4zaGieNPTd#turn=15a ahah dünyada gördüğüm en mal adamdı sdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 trump frozen alır deckleri cok iyi dedi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 yeni content kartlarını tahmin ettiği gibi bir tahmin değildir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bağlanamayan var mı bnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 abi adam her expansionda 3 4 kartta çok kötü sıcıyo (bu sene 7 mana 5/5 kartta sıctı mesela) ama genelde yorumları iyi geneli iyi görüyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ya zaten tek tek kart üstünden yorum yapıyor o an tüm sinerjiyi düşünmesi kolay değil. oturmuş meta'da hazır deckleri yorumlaması çok daha iyi olacaktır tabi, takılıyorum iyidir trump baya izlerdir bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Hesabımı satsam ilgilenen olur mu? Legend card back var. Druid, Paladin, Warlock, Mage, Priest golden hero açılmış durumda. Arthas da var. Hatrı sayılır şekilde de kart var. Kaça gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Looney toons taso konusu geldi aklıma asdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Spyro said: sampiyon secme zamani: https://us.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hct-world-championship-amsterdam/choose-your-champion gecen turnuvada orange sagolsun kazandirmisti 5 pack falan.. simdi yine decklere bakip bir secim yapalim bakalim.. ben hatirlattim, ben unuttum iyi mi.. sure dolmus secim icin.. orange sececektim yine.. insallah tek mac kazanamadan kaybeder :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Dedim kimse bunu seçmez, seceyim bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 fena secim degil.. bu arada bu haftaki tavern brawl cok keyifli.. combo druidi ozlemisim :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 İlk maçı kaybetti eşek sıpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 O grup zor gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 keklento seçtim, yine her seçtğim elenmeye devam ediyo fsdf seriyi bozmadım bu seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar