Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

3. turn coin barnes 4. turn yshaarj/ysera/obsidian/LK falan diye gidince evet üzebiliyor da iki karttan biri eline gelmeyince gg. Yu vin or yu ded kombosu biraz, bu kadar tuza gerek yoktu.

10 tane yaera oynadığım oyun var. Ancak seck competitive değil.
Mesaj tarihi:
neden freeze mage de voodoo doctor var? :D :D :D

https://clips.twitch.tv/CourageousFreezingSnakeDBstyle

forumdan birilerinin basina gelse tuz ve gozyasindan gecilmiyordu su threadde adffdsdsfa
Mesaj tarihi:
Benim ilk açtığım pack'den Arthas çıktımıştı :P

Bu arada bu ek paketi bir kaç gün oynadım sıkıldım, günlük görevleri bitiremeden yenisi geliyor es geçmiş oluyorum günde bir kaç el ancak atiyorum yıllardır oynadığım oyun..
Mesaj tarihi:
10 manaya attıkları kartı nerflemeleri lazım.. O kartı çıkaranında işine son vericeksin.. 7 mana yap mesela choose two effects de. 5 kart 5 armor or 5 dmg 5/5 minion mesela ne biliyim..eskiden hizli sisip kagitsiz takiliyodu. Simdi sen 6. Pooldayken adamlar 10 mana 8 kagitla oyun oynuyuolar. lol
Mesaj tarihi:
Ufff druidle öyle ezmesi de chok dadlu beee. 6 manada heyecanla iniyor böyle minionları BAM İKİ TANE INNERVATE GÜM ULTIMATE INFESTATION hem biten elimi yeniliyorum hem armor geliyor hem boardu alıyorum hem minion koyuyorum falan bunun queyfi almanlıkta bile yok B)-

Arkadaşlar yenemiyorsanız siz de ekibe katılın, craftlayın kartları plague druid olun. Tüm ladderı plague druid doldurun HERKES kanser olsun B)
  • Yeni Oluştur...