Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Ehe ehe ehe yaşasın Choose your champion gelmiş. Yaşasın 3 pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Kime basıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Ben US bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 önce g.kore'ye gitti elim, sonra çekya'ya basayım dedim ve ukrayna'ya bastım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 https://clips.twitch.tv/SpookyThoughtfulPuppyStoneLightning ahaha cok iyimis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Kimi destekleyeceğiz? Bir US bir de Ukrayna var şimdiye kadar. Birkaç seçenek daha bekliyorum seçmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 murica bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ukrayna bastım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Laurelin said: https://clips.twitch.tv/SpookyThoughtfulPuppyStoneLightning ahaha cok iyimis bu Bi benzerini bana yapıyolardı az kala. RNG tanrıları korudu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 axedice said: 3. turn coin barnes 4. turn yshaarj/ysera/obsidian/LK falan diye gidince evet üzebiliyor da iki karttan biri eline gelmeyince gg. Yu vin or yu ded kombosu biraz, bu kadar tuza gerek yoktu. 10 tane yaera oynadığım oyun var. Ancak seck competitive değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Warrior, no pain no gain iyi ve zevkli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 neden freeze mage de voodoo doctor var? :D :D :D https://clips.twitch.tv/CourageousFreezingSnakeDBstyle forumdan birilerinin basina gelse tuz ve gozyasindan gecilmiyordu su threadde adffdsdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Bu deck'e bu konulur mu noob diyenlere ders niteliğinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 olm bi tane priest var ressurrect midir nedir ağlatıyo ya ona anti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ressurrect kullanılan çok deck var, hangisi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Şimdi kesin craftlanacak legendaryler ne 4-5 tane söyleyinde başlayım. packlerden yine bi bok çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 arthas, black knight, guldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Arma said: Şimdi kesin craftlanacak legendaryler ne 4-5 tane söyleyinde başlayım. packlerden yine bi bok çıkmadı pirate warrior oyna geç maalesef durum bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Benim ilk açtığım pack'den Arthas çıktımıştı :P Bu arada bu ek paketi bir kaç gün oynadım sıkıldım, günlük görevleri bitiremeden yenisi geliyor es geçmiş oluyorum günde bir kaç el ancak atiyorum yıllardır oynadığım oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Druid’i acil nerflemeleri lazım. Her türü ayrı bir kanser oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 10 manaya attıkları kartı nerflemeleri lazım.. O kartı çıkaranında işine son vericeksin.. 7 mana yap mesela choose two effects de. 5 kart 5 armor or 5 dmg 5/5 minion mesela ne biliyim..eskiden hizli sisip kagitsiz takiliyodu. Simdi sen 6. Pooldayken adamlar 10 mana 8 kagitla oyun oynuyuolar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Ufff druidle öyle ezmesi de chok dadlu beee. 6 manada heyecanla iniyor böyle minionları BAM İKİ TANE INNERVATE GÜM ULTIMATE INFESTATION hem biten elimi yeniliyorum hem armor geliyor hem boardu alıyorum hem minion koyuyorum falan bunun queyfi almanlıkta bile yok B)- Arkadaşlar yenemiyorsanız siz de ekibe katılın, craftlayın kartları plague druid olun. Tüm ladderı plague druid doldurun HERKES kanser olsun B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Şu dediğini yapayım deck atsana kopy pasta yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/jade-druid-deck-list-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar