Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 13 pack açtım 2 leg,3 epic çıktı, bir de solo adventure'dan aldım. Solo'dan hunter dk, packlerden de warlock dk ve warlock leg çıktı. deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Oyuna geri dönesim var ama para veresim yok... Nası yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 sloth said: 4 manalık kart koymazsan sevinirim legendarysi Bugün işten güçten giremedim anca akşam telefondan bakabilirim. Rahat alınıyor mu telefondan pack? Bi 90 pack alırım heralde 9k golt vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Aceace said: Oyuna geri dönesim var ama para veresim yok... Nası yapcaz? Millet, standart deck yapmakta kullanılamayan, eski expansion kartlarını toza çeviriyor. Gördüğüm kadarıyla baya toz getirisi var. Ben yapacağımı sanmıyorum, ama bir-iki yeni deck yapmana yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Prologue dan Thrall cikti. Oh be dedim. Shaman a devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Şöyle bir baktım çok büyük dengesizlik var ortalama 25 de 1 açanda var ortalama 10 da 1 açanda var , bu kadar büyük farkda can sıkıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 dengesizlik görmek isteyen varsa gitsin reynad'ın açtıgı pack'i görsün dün. 3 legend . 2si golden bitane de golden rare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Abi bende 1500 pack açsam banada bir paket öyle çıkar herhalde. İzledim biraz adam bakmıyordu bile açtıgı kartlara legend çıkıyor adama o kdr hızlı geçiyorki hangi legend çıktı göremiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 dengesizlik gormek isteyen fate grand order oynayabilir :p https://static.comicvine.com/uploads/original/11120/111208964/5442547-1224354737-uCHp5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 sizin legendary rng'ler hep bu ünlülere gitmiş, ama pazarlama mantığı güzel, streamlerde millet görüp abansın pack almaya https://i.hizliresim.com/7N3Zlm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 her exp olduğu gibi ilk olarak priest legendary çıktı packlerden. kazzakuslu falan şöyle bi deck yaptım, çok eğleniyorum. ### nodupes # Class: Priest # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 1x (1) Northshire Cleric # 1x (1) Potion of Madness # 1x (1) Power Word: Shield # 1x (2) Divine Spirit # 1x (2) Mana Geode # 1x (2) Radiant Elemental # 1x (2) Shadow Visions # 1x (2) Shadow Word: Pain # 1x (2) Spirit Lash # 1x (2) Tainted Zealot # 1x (2) Wild Pyromancer # 1x (3) Happy Ghoul # 1x (3) Mirage Caller # 1x (3) Shadow Word: Death # 1x (4) Eternal Servitude # 1x (4) Kazakus # 1x (4) Priest of the Feast # 1x (4) Shadow Word: Horror # 1x (5) Devour Mind # 1x (5) Holy Nova # 1x (5) Lyra the Sunshard # 1x (5) Raza the Chained # 1x (6) Cabal Shadow Priest # 1x (6) Dragonfire Potion # 1x (7) Bonemare # 1x (7) Prophet Velen # 1x (8) Free From Amber # 1x (8) Medivh, the Guardian # 1x (8) Shadowreaper Anduin # 1x (10) Mind Control # AAECAa0GHggJkALlBMkG9gfRCtMK1wryDKGsApK0AqG3AoO7ArW7Ar27Ati7Auq/AsPBAtHBAtjBApnIAr7IAsbMAuXMAp/OAqbOAvDPApDTApfoAgAA # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 96 packte 4 legendary ilki pitytimerdan falan geldi herhalde bleh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 eger duzgun bir aggro deck bulurlarsa metayi o domine edicek, dk herolar korkunc winmore bazi classlarin hani atana kadar yasarsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 10 packten 2 legend 6 epic biri golden çıktı. Allah bereket versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 güvent varken hs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 43 pack 4 legend çıktı, epic baya 10+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 askdkad adamlar 10 da 1 tane açıyo, sizin yüzünüzden pity timer 50 yapcak blizort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 cikiyor da patates leg ler hep. Neyseki ilk prologue dan hunter dk si cikti bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bide oyunu takip edenler şuraya yazsın neyi craftlayalım ilk haftadan, kafa rahat artık malum aynı legler çıkmıyo, basarız dustı vururuz kırbacı. bi lich king craftladım daha, varsa böyle daha yazın plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 116da 8 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 20de 3 <3 leg var şu an ashdh Sindragosa, Thrall ve Gul'dan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Onca zamandir jade druid'e laf eden ben bastim 10mana yeni epicleri jadele winstrek costuruyorum :D Zevkliymis megersem :P Gerci meta acisindan farkli bir konuma ulastik, gayet aklarim jade'i su sira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 150 de 10 biri golden leg İyide deil kötüde deil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 yav said: Gerci meta acisindan farkli bir konuma ulastik, gayet aklarim jade'i su sira :D şu dediğimden hiç emin değilim çünkü bu sezon wild oynadım ve dolayısıyla bu exp.'a r15'den başladım (10'dayım şu an) karşıma gelen deckler çoğunlukla greedy DK deckleri falandı ancak işin boyutu başka galiba, derinlere doğru açıldıkça çıkıyor ortaya. şöyle bişi yazmışlar: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/6t0hsn/ultimate_infestation_druid_is_currently_almost_30/?utm_content=title&utm_medium=hot&utm_source=reddit&utm_name=hearthstone sevimsiz geliyo kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar