Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 wiide oyun satamadılar, en büyük faillerden birisi oyun tarihindeki. wii uda da makineyi satamadılar ve çekildiler home console işinden, böyle hibrid bir makineye kaldı lineupları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 nasıl satamadılar ya wiki'ye göre dünyanın en çok satan 4. oyunu wii sports HUEHUEHUE :P neyse "deneysel takılmaları kötü bişi diyil, çuvalla sattılar wii'yi" demek istemiştim. oyun satabildiler mi ya da wiiu'da batlamışlar mı orasını bilemicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 her wii nin yanında gelmiyor mu zaten o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 ahahah evet bundle oyun topseller işte failin derecesi o boyutta, millet onu oynadı bıraktı. ceo itiraf etmişti zaten wiinin başarısızlık olduğunu ki çarpıcı durumun vehametini göstermesi açısından. esas gelir oyun komisyonları olduğu için konsol işinde, tonla alet satmanın esprisi yok eğer alıcılar oyun almıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 ayrıca wii diğer konsollara göre resmen yarı fiyataydı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bu ne la, ilk kez duydum https://www.youtube.com/watch?v=x5CkTXBYR9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 bi de böyle bi övmek yok ya https://www.youtube.com/watch?v=vmIgjAM0uh0 dediği kadar var mı yoksa abartıyor mu? diğer vidyolarından falan gördüğüm kadarıyla akıllı mantıklı da bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 parayı kürekle vermişlerdir ne olacak sen sorguluyosun başkası hype'lanır direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 halbuki bi üstteki vidyo nintendo'nun youtube'dan anlamadığını anlatırken... (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 ahahahahahahahahaahah BUSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 üstteki videoya bakmadım ama ne diyor, nintendo ürünlerini övdürmek için youtuber'lara para vermez mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 odisey çok çok güzelmiş ya. ya ne mariosu ulan ne kadar olabilir ki diyordum müthiş müthiş. son zamanlarda en keyif alarak oynadığım oyunlardan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Biyik said: üstteki videoya bakmadım ama ne diyor, nintendo ürünlerini övdürmek için youtuber'lara para vermez mi diyor? hayir tam tersi oyunlarini oven insanlarin videolarina telif hakkimi ihlal ediyor diye strike atiyor diyor :D stream yapilmasina, izinsiz gameplay gosterimine, modlanmis eski oyunlara filan tahammul edemiyorlar kendi kanallari var oradan yazik limitli bisiler yapmaya calisiyorlar https://www.youtube.com/watch?v=F9RHbvkZofY baskalari adina utanma kontenjanim doldu bugunlukte pattisliborek said: odisey çok çok güzelmiş ya. ya ne mariosu ulan ne kadar olabilir ki diyordum müthiş müthiş. son zamanlarda en keyif alarak oynadığım oyunlardan direk. ne kadar eglenceli olabilirki mario iste lel diyip gecio yurdum insani sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 asıl şu snes mini'yi insani fiyata bulabilseydim direk alacaktım oğlana da nelerle oynadığımızı görüp yaşasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 parasını verdiğim oyunu oynarken neden video cekip yayınlayamıyorum ya nasıl bi telif hakkı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 parasını versen de oynamak için veriyorsun, yayınlamak için değil. "fair use" içinde review falan gösterebiliyorsun ama firma kılsa (ve bunların reklam olduğuna ve satışı arttırdığına katılmayacak kadar malsa) let's play'lere falan izin vermeyebiliyor. nintendo'ysa ekstra kıl&mal tabi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 bu level mi oyungezer mi ne gyy'si tuğbek ölek geçen videoda "ehliyet yaşına gelmiş kişinin mario sevmesine saygı duymuyorum" demiş. oyun sektörüne bak. :D meğerse ortaya çıktı kuyruk acısı, nintendo tr'deki ofisini kapatmış gitmiş falan, ofisi yokmuş. adamlar ofisi yok diye mario zelda koymamış yılın oyunlarına. :D sonra oyun sektörü ölüyor diye ağlıyorlar. az bile bunlara ya. bir de sözde 30 yıllık oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 nintendo ithalatci araciligi ile buradaydi resmi degildi. sunu anlamak lazim nintendo safkan japon firmasi, cok embesil ve 20 yil onceki duzene gore calismaya calisiyor basta bu oyungezer tayfasi ile bi dalastilar karsilikli, iki tarafinda ayagi yere basmayan istekleri vardi. wii turkiyede cok satti ama oyun satislari dusuktu duzgun oyunu olmadigindan ve korsan yaygin ve kolay oldugundan, nintendo turkiye daha dogrusu nortec bunun sucunu dergicilere atti. playstationa verdiginiz yeri bizede verseniz oyunlarin bilinirligi artar ve satar diye yuruduler. sanki smash brosa 20 sayfa ayrilsa yurdum GTA/cod gencligi gidip smash satin alcak nintendonun turkiyede bilinirligi dusuk, batidaki gibi bir cagrisim yapmiyor insanlarin cocukluguna veya nostalji durtulerine. metroid prime 4 tek logo yayinlandimi e3de yer yerinden oyniyor oysa ortalamanin ustundeki bir turk oyuncusu bile buyuk ihtimal metroidi omrunden duymamistir. turkiyede zaten competitive kismi ve grafik onemli, oynanabilirlik konusunda cok gelisemedi bizim oyuncular. bi blizzard fanlari biliyor burada gameplayin ne kadar kiymetli birsey oldugunu onlar bile baya azinlikta kalan bi kitle genele baktimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 https://i.imgur.com/cVaD0VS.png bide biz bu ulkede baya kor sagiriz ama BOTW baya baya oyun dunyasinin onumuzdeki 10 yilda gidicegi yeri belirledi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 qeske oynamak icin yeni konsol gerekmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 edit: gördüm taam, iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Laurelin said: https://i.imgur.com/cVaD0VS.png bide biz bu ulkede baya kor sagiriz ama BOTW baya baya oyun dunyasinin onumuzdeki 10 yilda gidicegi yeri belirledi bu sene. ben pc de oynadim botw, benim gormeyipte 10 yilda oyun sektorune yon verecek ne ozellikleri var bunun? ciddi merak ettigim icin soruyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 nintendo lobisinin hala cok guclu oldugunu ve onumuzdeki 10 sene boyunca bunun degismeyeceginin gostergesi. https://www.gamepur.com/files/images/2014/emil-bossfight.jpg saka bir tarafa nier automata ve persona 5'in ciddi haklarinin yendigini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 sunu 1 nisan sakasi sandiydim ama gercekmis :P https://www.youtube.com/watch?v=LWjHVVDpg48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 tuttuki bako 2018 mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar