Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expeditions: Viking


Norak

Öne çıkan mesajlar

http://expeditionsseries.com/wp-content/uploads/2016/02/vikings-slide-logo.png

Conquistador u yapimcilari yeni oyun yapmis, bu sefer hem Viking klani yonetip hemde ingiltereye raid falan yapiyoruz.

Mart gibi cikacak.

Hikaye, rpg, strateji, raiding, base building, turn-based, tactics, exploration vs hersey var.

http://store.steampowered.com/app/445190/
-
http://expeditionsseries.com/

https://www.youtube.com/watch?v=FbvVwvO64Nc

As the newly appointed chieftain of a modest Viking clan, you’ll have a village of your very own. But to carve your name into the runestones of history you’ll need great strength, and great wealth to grow your village’s prosperity and renown. There is little left to be gained from the Norse lands and so you must set your sights on the the seas to the West, where tales speak of a great island filled with treasure ready for the taking.

http://res.cloudinary.com/lmn/image/upload/e_sharpen:150,f_auto,fl_lossy,q_80/v1/gameskinnyc/e/x/p/expeditions-viking-armorer-5efb6.jpg
-
https://techraptor.net/wp-content/uploads/2016/02/expeditions-viking-upgrades.jpg

Main features:

Create your very own Viking chieftain! Carve out your character from our unique character system, where stats, skills, and abilities define your character’s role.

Raiding or Trading? Vikings were known not only as violent warriors, but savvy tradesfolk. How will you find wealth, with the carrot or the stick?

War and Politics: Side with various factions be they Norsemen, Picts, or Angles.

Reputation: Be mindful of your choices, the stories of your actions may bring others to fear you, but will they trust you?

Step into the pages of history: In a beautiful and visceral telling of the Nordic history.

http://pixelperfectgaming.com/wp-content/gallery/expeditions_viking_new_screenshots/Expeditions_Viking_New_Screenshot_011.jpg

http://www.gamereactor.eu/media/24/newscreenshotsexpeditions_1722433b.png
-
http://www.gamereactor.eu/media/24/newscreenshotsexpeditions_1722413b.png

gameplay:

https://www.youtube.com/watch?v=yiYeVN5ryRA
-
https://www.youtube.com/watch?v=KAfClzc5lZQ
-
https://www.youtube.com/watch?v=Uu3RFOehhu4



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bu ara iyi viking'li nordic'li oyun geldi ha. (bu ara dediğim son 3-4 sene falan :P)

banner saga'lar, bu, battle brothers, vikings - wolves of midgard, northgard, niffelheim, jotun ilk aklıma gelenler (steam'de wishlist'e yatırdıklarım :)) aslında dwarves'u da katasım var (kısa boylu, gemisiz, madenci nordlar :P)

bi de sakal bırakasım :(

neyse odin bereket versin

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/45/f2/5c/45f25c38bad9b31281e446d19c5a0717.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bana tatmin edici geldi.

Evet combat esnasında yerleşimi ayarlayamadan pata pata otomatik bir dağılım sunması kötü. Seçebileceğin preset seçimler de yok, main character en önde gidiyor hep. Ufak tefek şeyler, çözülebilir kolayca.

RPG katsayısı yüksek bu arada epey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyun bayağı partili tb rpg olmuş, bug görecek kadar oynamadım herhalde ama beğendim. steam score çakılmış bir anda buglardan ama fixlendiği zaman alınacak oyun olmuş çok net.

şöyle büyücüsüz, goblinsiz tarihi rpg daha çok yapılsa keşke.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su oyunu korsanlaiyip oynadim biraz incelemek icin. 2 saatte refund edilecek gibi degil asdf acayip detayli. Oyunda bug soyle vardi ben de. Harita arasi gecislerde cökmeler oluyordu ve boyle dusuk grafikli bir oyuna gore cok fps dusuyor. Belki duzetmislerdir steam son update'lerle .Kapattim oyunu boyle guze bir oyunu harcamak istemem betanin basinda.Her turlu alinir, yillardir brkledigim oyunmus bu benim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trade falan yapabiliyorsun odun için. O da sıkıntılı çünkü trade yapabileceğin trader'lar oyun başında hep disagreeable price noktasında oluyor. Her halükarda epey para topluyorsun ama. Oyundaki en gerekli trade good'lar Valuable, Wood, Hide (craft yapacaksınız), Ration. Düşen item'ları salvage'layarak

Salvage to Valuable
Valuable to Wood tradeleri gerekiyor.

Bu arada bilin, hızlı bir şekilde Homestead upgrade'lerini yapın yoksa oyun progress etmiyor. Açayım; oyunda üç türlü victory condition var. Agalar Zirvesi'ne kadar;
a) Trade ile değer üreterek, bu ürettiğin değerlerle homestead upgrade'ler yaparak ya da direkt valuable'ları anana vererek (al anam, sana spoils of war getirdim diyorsunuz 10k valuable başına) Power+Prosperity seviyesi belli bi threshold'a çıkmalı.
b) Northumbria ya da Pictlerden biri ile military alliance kurup bu adamların desteğini almak suretiyle dış mihrakların köpeği olmak.
c) Harika Allahsızlar Ordusu kurarak ne var ne yok İngiltere'yi fethedip İngiliz'in oyununu bozmak, Cumhurbaşkanı'nın bu vesileyle desteğine mazhar olmak.

a için zaten upgrade'lere hemen başlamak gerektiği aşikar. Öte yandan c için de olması gereken eventlerin triggerlanması için belli bir Power+Prosperity threshold gerekiyor (125-130 civarında sanıyorum.)

Ben bu olayın çok geç ayırdına vardığım için ingame 2 aylık süreyi piç ettim, şu an 2 haftada İngiltere'yi fethedeceğim inş.

Cheat command var mı timer'ı sıfırlamak için bilmiyorum ama başka çare de kalmadı gibi gözüküyor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte bu saçma, gemi yapmak için -bkz. gemi yapıyoruz daha özel bir imalat- ormana gidip kütük seçiyoruz ama bina, çit vs. yapmak için para ile odun alıyoruz ve biz bir kasabanın reisiyiz...

la gönder iki adam ormandan devirsin ağaçları getirsin nedir, onu bile ticaretle alıyoruz, böyle bir şey olabilir mi? sanırsın 21yy danimarka köyü...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...