MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ya ne illet bir şey arkadaş bu. Her programı açtığım sırada pörtlüyor ortadan. Chrome? cört. yine mi Chrome? peki cört. Oooo Spotify, cört. Skype? Ooo ağzıma layık, cört. pop-up klasik, şu; prntscrn google virusten bahsediyor hep ama içeriği virus değil bunun. nolur nolmaz herşeyle tarattım malware removal tool dahil, yok temiz. tabii döndüm windows 10 control panele. işaretlilerin kaldırıyorum tıklarını, kapatıyorum, geri geliyor otomatik olarak tıklar. bilgisayarın sahibi benim, yetki kısıtlaması falan da yok. sıyırıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Start menu'ye UAC yaz, enter'a bas, çıkan yerdeki slider'ı en aşağı indir (Never Notify / Hiçbir zaman haber verme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Microsoft Dislike this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yemedi=) yine geliyor lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 http://puu.sh/rItTQ/42324ecaaa.png Şu menüden "Network Firewall"ın tick'ini kaldırmayı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 denedim. yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 http://i.hizliresim.com/nE6dPl.jpg 10'da soft reset diye bir sey vardi, sadece sistem dosyalarini resetleyen. Onu filan dene. Bozulmus belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 temiz formattan beri var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 firewall'u kapat direkt. go hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 baya şaşırtıcı şekilde, windows'un kendi ayarlarından girip kapattığımda, geri geldiğimde açılmış buldum. en sonunda ederim bu işe diyerekten, services'ten imha ettim kendisini, Zone Alarm kuruyorum şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Hazır win10 demişken ben de sorayım. Oyun oynarken arka planda 'dirit' diye bi ses geliyor o kısa anda mouse donuyor. Bildirim de yok. Bulamadım bi türlü mouse kirdirtcak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mouse kablosu sıkıntılı olabilir dirit dediğin ses plug/unplug sesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 op'un sorunundan ben de muzdariptim. 1-2 baktım uac'den de benim esas istediğim ASLA HİÇBİRİNİ SORMA değil, "bir kere sorduğunu evrenin sonuna kadar sorma kardeş" olduğu için çok kurcalamadım. sonra baktım geçmiş 3-5 gün önce. sağlam darladı ama o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Aynı problem bende de var. Network type private, izin de veriyorum, tekrar soruyor relaunch edilince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 tunnelbear kullanırken vardı bende. kaldırdım gitti. bir şekil vpn falan varsaa alakalı olabilir yani. epey rahatsız edici ama 2 hafta falan yaşadım o sorunu ben de. allahtan para vermemiştim tunnelbear e fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 bende de çıkıyor ya birkaç haftadır. ulan arar bulurum çözümünü de bir iki kez tıklıyorum geçiyor diye üşeniyordum araştırmaya. bakalım pop-up uyarı verme diye işaretledim verecek mi. bozdular yine ya güzelim sistmei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 abi var mı bunun bir çözümü. Chrome, skype ve spotify her açılışta pop up yapiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 yalnız gerçekten bir enayilik var, şu anda DNS falan da kuramıyorum ben, otomatik olarak siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 vpn var mı abi vpn varsa sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar