Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 10'un bitmek bilmeyen Security Alert pop-upı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ne illet bir şey arkadaş bu.

Her programı açtığım sırada pörtlüyor ortadan.

Chrome? cört. yine mi Chrome? peki cört. Oooo Spotify, cört. Skype? Ooo ağzıma layık, cört.

pop-up klasik, şu;

prntscrn

google virusten bahsediyor hep ama içeriği virus değil bunun. nolur nolmaz herşeyle tarattım malware removal tool dahil, yok temiz.

tabii döndüm windows 10 control panele.

işaretlilerin kaldırıyorum tıklarını, kapatıyorum, geri geliyor otomatik olarak tıklar.

bilgisayarın sahibi benim, yetki kısıtlaması falan da yok. sıyırıcam lan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://i.hizliresim.com/nE6dPl.jpg

10'da soft reset diye bir sey vardi, sadece sistem dosyalarini resetleyen. Onu filan dene. Bozulmus belli ki.
Mesaj tarihi:
baya şaşırtıcı şekilde, windows'un kendi ayarlarından girip kapattığımda, geri geldiğimde açılmış buldum.

en sonunda ederim bu işe diyerekten, services'ten imha ettim kendisini, Zone Alarm kuruyorum şu an...
Mesaj tarihi:
Hazır win10 demişken ben de sorayım.

Oyun oynarken arka planda 'dirit' diye bi ses geliyor o kısa anda mouse donuyor. Bildirim de yok. Bulamadım bi türlü mouse kirdirtcak bana.
Mesaj tarihi:
op'un sorunundan ben de muzdariptim. 1-2 baktım uac'den de benim esas istediğim ASLA HİÇBİRİNİ SORMA değil, "bir kere sorduğunu evrenin sonuna kadar sorma kardeş" olduğu için çok kurcalamadım.

sonra baktım geçmiş 3-5 gün önce. sağlam darladı ama o arada.
Mesaj tarihi:
tunnelbear kullanırken vardı bende. kaldırdım gitti. bir şekil vpn falan varsaa alakalı olabilir yani. epey rahatsız edici ama 2 hafta falan yaşadım o sorunu ben de. allahtan para vermemiştim tunnelbear e fasdad
Mesaj tarihi:
bende de çıkıyor ya birkaç haftadır. ulan arar bulurum çözümünü de bir iki kez tıklıyorum geçiyor diye üşeniyordum araştırmaya. bakalım pop-up uyarı verme diye işaretledim verecek mi. bozdular yine ya güzelim sistmei.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...