Gizli Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 şöyle çerez niyetine küp küp kesip yiyeceğim bir peynir çeşidi arıyorum. tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 kaanbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 tek başına yenmez abi peynir bayar bişeye katık etmek lazım. Tavsiyem çay + pringles (extra soğanlı olanı) + izmir tulum peyniri, sepet peyniri veya şoklarda satılan mavi damarlı peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 tek başına yenir peynir baymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 kaanbey burgu var mesela citir citir yiyebiliyorsun sudan cikiyor zaten cerez gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 yeme sırasıda şöyle pringles ı tuzlu tarafı dilimize değecek şekilde ağzımıza atıyoruz. 2-3 ısırıkla biraz parçaladıktan sonra peynirden tuzluluk oranına göre ufacık bir ısırık alıyoruz. ikisi 1-2 kere çiğneyip kaynaştırdıktan sonrada ufak bir yudum demli çayla tamamlıyoruz. Allahım bu nasıl tat diye gözlerimden yaşlar gele gele yemiştim böyle bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Pringles demişken, ankara'da piyasadan kalktı galiba hiçbir yerde yok... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 mozzarella ya da cheddar. cubuk hali olmasi gerek. gerci ben blue cheese i tek basima yiyecek kapasiteye sahip biri olarak, her turlusune giderim var dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Fistan said: tek başına yenir peynir baymaz En kötü üstünde kekikli pul biberli zeytin yağı gezdirip patates püresinden minik topların içine küp küp koyulsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 yani tek başına yenmez dediğim peynir tuzsuz olsa bile mesela yumuşak köy peynirleri mayhoş tadı çok yoğun olan bi yiyecek. tek başına tüketip damağa lezzet overdose u yaşatmak pek akıllıca değil. tamam pringles ve patates püresi uç örnekler ama ağza 4-5 tane tuzlu fıstık atıp peynirden küçük bir ısırık alarak hazzı uzatmak ve bu güzel tadı başka kombinlerle taçlandırmak daha akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 küp diyince tesadüf oldu şunu demin karfurdan aldım gecenin ilerleyen saatlerinde şarapla gömeceğim. beğenirsem yazarım. https://s13.postimg.org/xjkvqz3xz/14627848_10153822304786360_970342894_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://nourishingjoy.com/wp-content/uploads/2011/04/mozzarella-600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=vWh2LS9WJIk sunu yapmistim evde zamaninda, insanlik disi asklar ve kopekler oldu. sonra usenmekten yapamadim. bu hafta sonu tekrar deniyim bakalim neler olacak sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ünal beyaz veya tahsildaroglu ezine sert. Küp küp kes, yanina da kavun ve rakı ile servia yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Black-ice said: küp diyince tesadüf oldu şunu demin karfurdan aldım gecenin ilerleyen saatlerinde şarapla gömeceğim. beğenirsem yazarım. https://s13.postimg.org/xjkvqz3xz/14627848_10153822304786360_970342894_n.jpg Beğendin mi ? Bi de karfurun yine güzel bi kırmızı şarabı vardı galiba. İsmini hatırlamıyorum da çok güzeldi fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Seperate said: http://nourishingjoy.com/wp-content/uploads/2011/04/mozzarella-600.jpg sundan fransada acayıp tuketılıyo barlarda, herkes şampanya şarapla yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 adam önünde sıkacak koyacak tabağına, o zaman müthiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Akhlaur said: Black-ice said: küp diyince tesadüf oldu şunu demin karfurdan aldım gecenin ilerleyen saatlerinde şarapla gömeceğim. beğenirsem yazarım. https://s13.postimg.org/xjkvqz3xz/14627848_10153822304786360_970342894_n.jpg Beğendin mi ? Bi de karfurun yine güzel bi kırmızı şarabı vardı galiba. İsmini hatırlamıyorum da çok güzeldi fiyatına göre. hahah aynen ondan da aldım zaten sava classic 14 tl. peyniri yemedim daha ya ama ben biraz kalenderim kesin beğenirim. şarabı ilk içtiğimde iğrenmiştim bir iki güne şişenin yarısına gelince hoşuma gitmeye başladı. şimdi gidip bi şişe daha aldım. bence 14 tl için iyi şarap ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 cheddar cekti canim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 izmir tulum peyniri nasıl tadı filan baya baya mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 calimero said: Pringles demişken, ankara'da piyasadan kalktı galiba hiçbir yerde yok... :( İstanbul'da da migros, real ve carrefour'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 genelde dışarda satılan izmir tulum peynirleri fos oluyor. yani gidip pehlivanoğlundan tadarak alacaksın. onun dışında şarap+eski kaşar güzel ikili, yanında ceviz meviz kuru kayısı yabanmersini(cranberry) bide kızarmış hellim ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 pringles ı ülker getiriyor muhtemelen, a101de vardı belki şoklarda da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 dogadanpc said: izmir tulum peyniri nasıl tadı filan baya baya mı güzel 20 civarı peynir biliyorumdur Türk-yabancı, tulum peynirinin üzerine tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 la ne mozarellası cheddarı. eski kaşar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar