Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atıştırmalık peynir

Gizli

Öne çıkan mesajlar

yeme sırasıda şöyle

pringles ı tuzlu tarafı dilimize değecek şekilde ağzımıza atıyoruz. 2-3 ısırıkla biraz parçaladıktan sonra peynirden tuzluluk oranına göre ufacık bir ısırık alıyoruz. ikisi 1-2 kere çiğneyip kaynaştırdıktan sonrada ufak bir yudum demli çayla tamamlıyoruz.

Allahım bu nasıl tat diye gözlerimden yaşlar gele gele yemiştim böyle bu yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yani tek başına yenmez dediğim peynir tuzsuz olsa bile mesela yumuşak köy peynirleri mayhoş tadı çok yoğun olan bi yiyecek. tek başına tüketip damağa lezzet overdose u yaşatmak pek akıllıca değil. tamam pringles ve patates püresi uç örnekler ama ağza 4-5 tane tuzlu fıstık atıp peynirden küçük bir ısırık alarak hazzı uzatmak ve bu güzel tadı başka kombinlerle taçlandırmak daha akıllıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

küp diyince tesadüf oldu şunu demin karfurdan aldım gecenin ilerleyen saatlerinde şarapla gömeceğim. beğenirsem yazarım.

https://s13.postimg.org/xjkvqz3xz/14627848_10153822304786360_970342894_n.jpg

Beğendin mi ? Bi de karfurun yine güzel bi kırmızı şarabı vardı galiba. İsmini hatırlamıyorum da çok güzeldi fiyatına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Black-ice said:

küp diyince tesadüf oldu şunu demin karfurdan aldım gecenin ilerleyen saatlerinde şarapla gömeceğim. beğenirsem yazarım.

https://s13.postimg.org/xjkvqz3xz/14627848_10153822304786360_970342894_n.jpg

Beğendin mi ? Bi de karfurun yine güzel bi kırmızı şarabı vardı galiba. İsmini hatırlamıyorum da çok güzeldi fiyatına göre.

hahah aynen ondan da aldım zaten
sava classic 14 tl.

peyniri yemedim daha ya ama ben biraz kalenderim kesin beğenirim. şarabı ilk içtiğimde iğrenmiştim bir iki güne şişenin yarısına gelince hoşuma gitmeye başladı. şimdi gidip bi şişe daha aldım. bence 14 tl için iyi şarap ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...