Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 yeni yapılan bi apartmana taşındık. henüz iskanı çıkmadı ama insanlar oturuyor işte. neyse bugün sabah su borcu ödenmemiş diye apartmanın suyu kesildi. apartmandakiler iskan çıkmadı sayaçlar takılmadı diye, müteahhite sen öde suyu demişler. elektriği de apartmandakiler ödüyor işte. o da siz oturmaya başladınız artık siz ödeyin suyu da demiş. kimse ödemeyince su kesildi. sonuçta müteahhit ödeyecek (?) sanırım. neyse para ödendikten sonra su ne zaman gelir? bu konuda bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bizim çocukken çok kesilirdi. Odedikten sonra kafalarına göre gelip açıyorlar. Arayıp ikna etmek gerekebiliyor cabuk gelin evde bebek var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 eskidendi o bebek olayı.. gün içersinde açarlar ama açan artık özel şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sayaç yoksa eğer kol gibi atık su bedeli ödersiniz. O işe dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ayni gün açılır. Ama inşaat suyu faturası kol gibi olur. Müteahhite neden yıktınız onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 abi biz daire satın aldık, sayaçlar falan olmadığı için tam bilmiyorduk nasıl olacak diye işte. eski apartmanın toprak sahiplerinden değiliz yani. onlar baya cinslikler çıkarıyorlar işte böyle. müteahhiti de bıktırdılar. apartman nerdeyse full. fatura müteahhitin üstüne diye ona atıyorlar su giderini işte ama bence de bizim ödememiz lazım. tamam kağıt üstünde borç müteahhit üzerinde olabilir ama şu yaptıkları adilik. suyu kullanan biziz yani. iskan hala alınamadı diye mahkemeyle tehdit mi ediyorlarmış ne, bi de başka bişiler daha var. 2 aylık fatura toplam 2.5k mı ne gelmiş. 22 daire var yani, aylık 50-60 lira para yüzünden su tamamen gg oldu apartmandaki moronlar yüzünden. cumartesi toplantı yapıcaklarmışmışmış. neyin toplantısını yapacaklarsa, tehditle bi yere varacakları yok. şimdi araştırıyorum işte, iskan alınana kadar dairelere geçici sayaç taktırılabiliniyormuş sanırım. ona göre fatura bölüşünüyormuş. bazı insanlar gerçekten dayaklık yani, adamlar kendi kendilerini cezalandırıyorlar, arada biz de yanıyoruz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 olabilecek en boktan şeylerden birisi gelmiş başına, allah yardımcın olsun kardeşim. tabii devletin de bok yemesi büyük bu konuda. dairelere saat taktırırsınız onda sorun yok ama bu sefer herkes itiraz edecek "ben o kadar harcamadım, ödemem cart curt" ödemeyenlerin parasını ödesen keriz gibi hissedeceksin, bir kişi ödemese su gene kesilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 iskan alinamadiysa henuz hepiniz sadece o mekanin arsasinin belli bir bolumunun sahibisiniz..yani ortada kat-kat mulkiyeti- yasal olarak bir daire apartman vs vs yok..yani su anda mutahit nasilsa parami aldim ben diye gecer giderse hayatiniz kayar.. atiyorum sana insaat planindan asansor boslugu 30 cm dar geldi o yuzden iskan vermediler orayi yikip bastan yaptirmaniz gerekir iskan icin..bunu da apartman sakinleri kendi paraniz ile yaptirmak zorunda kalirsiniz ki bastan ev insa ettirmek kadar da tutabilir asansor boslugunun nereye baktigina bagli olarak yok tasiyici kolona gelir yok baska birseyi daha bozar proje kulliyen ic olur vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bizim apartmanın iskanı yok, tapular arsa üzerinden. herkesin kendi elektrik, su, doğalgaz saati var. apartmanın ruhsatı çıkmışsa sizde alabilirsiniz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Elektrik olsa anlarım da su parası nedir lan. Bunun için kavga mı edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Aynı olay benim de başıma geldi, Yeni bina kiracı girdik, iki kişiyiz hanımla ben, 250 tl elektrik su ödüyordum, kışın doğalgaz 180-200 geliyordu, 10-12 saat yakmama rağmen(çalışıyoruz evde yokuz), alt kat komşumun bebeği var 280-300-350 ödeyen vardı, bi gün doğalgaz faturaları geldi bütün apartmanın bi kontrol edeyim dedim. 13 tl fatura ödeyen adamlar vardı. elektrik su ortak diye ufo falan yüklendiler sanırım. Neyse apartman toplantısı oldu, dedim böyle böyle, ayıptır, su parası bari kişi başı olsun 2 kişilik aile ile 5 kişilk aile aynı su parası ödemesin hak hukuk var falan dedik, adam yanımda " öyle olmaz, yeni evliler var günde 2-3 kere yıkanıyorlar " dedi sonrası bomba asdfgirdik biribirimize amkdum tıfılı elimden zor aldılar, " la mk sapığı apartman boşluğundan ebeveyn banyosu mu dinliyorsun" dedim, millet araya girdi falan sakinleşir gibi oldum fırsat bu fırsat müteaahhit de orada "bu geçici saatler taktırılacak yoksa seni BİMER e bizzat şikayet ederim. dayım bimer'de müfettiş " falan yatpım, 15 gün sonra taktılar su ve elektrik saatlerini, şu an herkes kullandığı kadar ödüyor. bu da böyle iğrenç insanlarla bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 iyi yapmışın böyle kendini çakal sananların kafasını tutup duvara vurucaksın tüm gücünle yavşaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 elektrik suyun ortak olması kadar bi aptallık olabilir mi ya :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 "Tyrion" said: amkdum tıfılı. HDSGPKDSHOŞFGFHJHGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 sdfsdfsdfsdf adam duştan çıkıp gelmiş herhalde baya haızr bir cevap olmuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Tyrion said: " öyle olmaz, yeni evliler var günde 2-3 kere yıkanıyorlar " ahahah ulan mckinsey, accenture, bcg danışmanlarını toplayıp bu konuyu case versen, hiçbirinin aklına gelmez şu detay. helal sapkın dayıya sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 senin oğlan ergenliğe yeni girdi internet kotası da taşmış sfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Mrlee said: senin oğlan ergenliğe yeni girdi internet kotası da taşmış sfddf abi bu görüyorum ve arttırıyorum olurdu. ben direk Frank Underwood style yaptım. http://2g57wx1epbmn18ecrb1w2szm.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/04/frank-turnthetable.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Valla benim apartmanda elektrik ve doğalgaz ayrı (ama zaten doğalgaza sadece kullanmadığı ocak bağlı, ısınma merkezi) - su ortak ama daire içinde saatler var. Her ay apartman görevlisi kapıya geliyor, saatler yazılacak diyor, ona söylüyorum soğuk ve sıcak su saatlerindeki değerleri yönetici geçen aydan farka göre paylaştırıyor gelen faturayı. Tabii burası lojman olduğu için herkes okumuş insan, ödemeyen falan yok. O rahatlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 abi zaten eski apartmanın daire sahipleri müteahhite gıcıklar işte de, gider yapıcak yanlış şeyi buldular. zaten eski apartmanın kasasındaki parayla borç ödendi su geldi, o para bölüştürülecek şimdi. bir günlük zulüm yetti onlara da herhalde ahaha öyle ödememezlik yapıcak bi mühitte değiliz zaten dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Tyrion said: Aynı olay benim de başıma geldi, Yeni bina kiracı girdik, iki kişiyiz hanımla ben, 250 tl elektrik su ödüyordum, kışın doğalgaz 180-200 geliyordu, 10-12 saat yakmama rağmen(çalışıyoruz evde yokuz), alt kat komşumun bebeği var 280-300-350 ödeyen vardı, bi gün doğalgaz faturaları geldi bütün apartmanın bi kontrol edeyim dedim. 13 tl fatura ödeyen adamlar vardı. elektrik su ortak diye ufo falan yüklendiler sanırım. Neyse apartman toplantısı oldu, dedim böyle böyle, ayıptır, su parası bari kişi başı olsun 2 kişilik aile ile 5 kişilk aile aynı su parası ödemesin hak hukuk var falan dedik, adam yanımda " öyle olmaz, yeni evliler var günde 2-3 kere yıkanıyorlar " dedi sonrası bomba asdfgirdik biribirimize amkdum tıfılı elimden zor aldılar, " la mk sapığı apartman boşluğundan ebeveyn banyosu mu dinliyorsun" dedim, millet araya girdi falan sakinleşir gibi oldum fırsat bu fırsat müteaahhit de orada "bu geçici saatler taktırılacak yoksa seni BİMER e bizzat şikayet ederim. dayım bimer'de müfettiş " falan yatpım, 15 gün sonra taktılar su ve elektrik saatlerini, şu an herkes kullandığı kadar ödüyor. bu da böyle iğrenç insanlarla bi anımdır. Lafı okuyunca ben sinirlendim, sen iyi tutmuşsun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 baraj mı işletiyosunzu ağbi ne diyosun 250 lira su parası mı olur :D günde kaç kere abdest alıyonuz hanımla :D bari beraber duş alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 elektrik+su 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 elektrik 70 80 gelse hadi 2 nerd olsa 110 gelsin. 140 lira su için yine çok. su dediğin 50 lirayı geçmez 2 kişilik evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 adam ortak bölünüyor diyor hala baraj mı işletiyorsunuz ya da küçük adam hesapları yapıyor. ulan pati'de böyle adam olduktan sonra dışardaki çomara ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar