bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 frasier'ı ben tanırım, hayal gücüne yer bırakmak isteyecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 geçen bayram kuzenlerle orta dünya haritasıyla zaman geçirirken.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Abi bu topik çok iyi oldu bende evimde kendim öyle vakit geçirmek amacı ile orta dünya haritası arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 izmir'de ilginç bi tükan vardı orda penye gibi bi kumaştan orta dünya haritası vardı. 30 tl bastım aldım. şu anda evimde sarılarak uyuyoruz. 10/10 wud penye again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 sabah sabah kıkırdadım sizi gidi hergeleler sizi valla açıkçası ben de evimde kendim öyle vakit geçirmek amacı ile bir orta dünya haritasına hayır demezdim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ahahah iyi guldum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Zamanını böyle geçir http://www.evilmilk.com/galleries/nerd-stuff-02/nerd-13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 cartographers guild mi ne vardı sitesi barbu said: Ben ciddiyim sorumda bu arada. böyle sarı kağıda ya da deriye bastıracaksın. dağlar, göller, sınırlar, kasabalar filan çizilmiş olacak. var mı böyle bir çıktı alabileceğimiz site. Kendimiz tasarlayalım ama o çizimlerle uğraşmayalım filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bu başlıkta evde kendimiz öyle orta dünya haritasıyla vakit geçirme deneyimlerimizi paylaşalım. mesela benim favorim ortadünya haritası üzerinde dürüm yemek. dökülen etler ork oluyor, yeşillikler elf oluyor. savaşıyorlar en son hangisi fazlaysa o kazanıyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bence hep elf kazanır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 imamizer said: mesela benim favorim ortadünya haritası üzerinde dürüm yemek. dökülen etler ork oluyor, yeşillikler elf oluyor. savaşıyorlar en son hangisi fazlaysa o kazanıyor ehe bu pek komik değildi ya, napsak banlasak mı imam'ı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 nereye banliyon ya kimsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 uuuuuuu ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Saeros said: imamizer said: mesela benim favorim ortadünya haritası üzerinde dürüm yemek. dökülen etler ork oluyor, yeşillikler elf oluyor. savaşıyorlar en son hangisi fazlaysa o kazanıyor ehe bu pek komik değildi ya, napsak banlasak mı imam'ı artık Ne kadar komiksin ya gerçekten. Birisi mesaj atsa da nasıl makara yapsam derdindesin. Kendini küçük düşürme genç, kendi deneyimini paylaşmak istersen yaz, yoksa bak işine. Ya da eğlenmek için kendine başka yollar ara. Ukala olmaya gerek yok. Seni gidi cahil kendini bilmez dingil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 saeros uses [orta dünya haritası] on imamizer gel buraya imamizer seni incitmeyecegim imamizer ben senin dostunum imamizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 komik olmamasının yanında gerçek dışı aynı zamanda. çünkü yere et düşerse hemen yenir, yeşillik düşünce pek sallanmaz. hep elfler kazanır. 2/10 wudnt dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Et yere düşmez, en fazla havada süzülür dil atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 peki bir kilogram et mi daha ağırdır yoksa bir kilogram yeşillik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 beyler is yok galiba. bi harita alın da mesgul etsin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 UO bölümündeymiş konu, adam acaba shard falan mı açacak zaman geçirmekten kastı o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 evde orta dünya konseptinde eltisine sunum yapıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 evde haritayla vakit geçirmek nası oluyo asılırken bi yandan haritaya bakıp fantezi mi yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 http://www.oldschoolapps.com/images/stories/britannia-map.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 adam en son 8 yil once mesaj atmis mordordan yeni dönmüş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Jaegerjaquez said: evde haritayla vakit geçirmek nası oluyo asılırken bi yandan haritaya bakıp fantezi mi yapcan bkz. odaya girdiğimde orta dünya haritasını sıvazlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar