Frasier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Arkadaşlar merhaba, Evimde kendim öyle vakit geçirmek amacı ile orta dünya haritası arıyorum. İnternette bakındım ama bulamadım yada beceremedim. Yardımcı olabilecek arkadaşım varsa teşekkür ederim.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 http://corecanvas.s3.amazonaws.com/theonering-0188db0e/gallery/original/war_in_middle_earth_map.jpg :D
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 nasıl evde vakit geçirmek için harita? şu komidin isengard olsun, kanepe de rohirrim. şimdi ben oraya gidiyor olayım, halının bittiği yerde dokuzlar yolumu kessin, onlar da şu terlik olsun?
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi böyle harita generate edebileceğimiz bir site var mı? RP yaparken harita bastırırdık filan. oyun başında harita aldıklarında verirdim. IRL'de kaybolursa oyunda da giderdi harita.
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ne kadar komiksiniz ya gerçekten. Birisi konu açsa da nasıl makara yapsam derdindesiniz. Kendinizi küçük düşürmeyin gençler, yardım etmek istersen yaz, yoksa bak işine. Ya da eğlenmek için kendinize başka yollar arayın. Ukala olmaya gerek yok.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ben ciddiyim sorumda bu arada. böyle sarı kağıda ya da deriye bastıracaksın. dağlar, göller, sınırlar, kasabalar filan çizilmiş olacak. var mı böyle bir çıktı alabileceğimiz site. Kendimiz tasarlayalım ama o çizimlerle uğraşmayalım filan.
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 duvardan duvara orta dünya haritası yapsan tam bir virginity protector
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Frasier said: Ne kadar komiksiniz ya gerçekten. Birisi konu açsa da nasıl makara yapsam derdindesiniz. Kendinizi küçük düşürmeyin gençler, yardım etmek istersen yaz, yoksa bak işine. Ya da eğlenmek için kendinize başka yollar arayın. Ukala olmaya gerek yok. sanane kardeşim yazarım istediğimi, yardım etmek zorunda da değilim. senin açtığın konuya, "öyle evde haritayla vakit geçireceğim" dedikten sonra nasıl yani böyle böyle mi olacak o iş yazamayacak mıyım? eğlenmek için başka yollar niye arayayım. mesai mi yapıyoruz forumda, eğlenmeyeceksek niye vakit geçiriyoruz. haritanı aldın çık konudan girme daha madem, biz eğlenicez burada arkadaşlarla.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ben balrog vs gandalfın yağlı boya tarzı resmini yaptırmıştım kanvasa. gayet ilgi çekici.
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 kendimi eğlendirmek için aradığım yol beni buraya getirdi.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 imamizer said: haritanı aldın çık konudan girme daha madem, biz eğlenicez burada arkadaşlarla. sana mı soracak lan ne zaman çıkacağını, gireceğini. kimsin sen.
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Devam edin o zaman.. Sizi cahil kendini bilmez dingiller.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 adam resmen ayrılırken çirkefleşen sevgiliye bağladı ya.
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 sana bağlarsam sıkıntı olur. kurtulamazsın ondan kardeş.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 akıllı olun salarım balrogu üstünüze
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 beyler benim yüzümden size de kaydı adam. kusura bakmıyorsunuz di mi
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Al. hayvan gibi çözünürlüklü. http://brennor.dyndns.org/~steve/Middle-earth/Images/Maps/Map-Wilderland-Large.jpg
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 al https://dbneotempo.blob.core.windows.net/images/post/7636aefc-fdb3-45ec-85ad-d4e1c6d06b4f(2).jpg
Öne çıkan mesajlar