Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Fist (2017) - Netflix

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

Bence narrative'in bütün o kontrolün tekrar new york'a ve insanlarla olan ilişkilerine adapte olmaya odaklansa güzel olurmuş.

"İçimde çok büyük bir öfke var" sahneleri hayatımda izledigim en ikna edici olmayan sahneler olabilir. Daha ziyade temper tantrum atan velet hareketleri. Beni 2 sene K'un-lun'a yolla bak neler oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk 8 bolumu izledik ama elemanin ergenligi basindan beri rahatsiz etti. Tamam 15 sene insanliktan uzak kalmis falan da, once ben iron fist'im, vucudum, duygularim, hepsi benim kontrolumde deyip bir sonraki an iron ergene baglamasi pffft dedirtti.

Bir de dovus sahneleri falan baya tirt ve karanlik geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdim izlemeyi yorumum: Baya baya ortalama olmuş. Marvel karakkteri diyince, netflix çekince insan bir beklenti içine giriyor ama bildiğin olmamış. Diğer çektiklerinin gölgesinde kalır.

Bide madem seçildin böyle bir role, gidip biraz vücut çalışsaydın. O kollar nedir?

Iron Fist diyince insan bir beklenti içine giriyor:

https://captainzach616.files.wordpress.com/2015/01/ironfist_beauty1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 4 bölüm izledim ama ben sevdim ya.
Dövüş sahneleri çok da kötü değil, idare ediyor. Elemanın ergenliği de bi iki sahnede saçmaladı yoksa karakterin saflığına uygun bence.
Tek rahatsız eden elemanın vücudu gerçekten, tamam iron fist camış gibi kaslı hayvani birisi değil ama en azından az bi şey daha lazımmış.
Ward çok iyi, Banshee'de de fena yardırmıştı zaten, babası da iyi duruyor da Joy biraz sırıtıyor.

Akşama bitiririm heralde.

Bundan sonra Defenders mı geliyor şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdim ben de, baya vasat geldi vasat gitti vasat bitti.

oyunculuktan ziyade karakterin aktarımında bir sıkıntı var. herkes bir iron fistten bahsediyor, legendary şöyle böyle. eleman dallandıra budaklandıra çektiği zorluklardan, iron fist olmanın neler götürdüğünden bahsediyor. hepsinin climax'ı iron fist olunması.

eee olunmuş halini izliyoruz. sanki yolda süper güç bulmuş gibi davranıyor. disiplin desen yok. duygusal denge desen yok. olgunluk, bilgelik desen yok. fiziksel olarak üstünlük desen yok. baya olmamış yani.

karakterin orijinali böyleyse, zaten karakter kötü yazılmış demektir. adama çok laf etmemek gerek. eğer karakter böyle değil ama diziye böyle aktardılarsa production başarısız demektir.

oyuncu beni de rahatsız etti ama asıl sıkıntıların gölgesinde kalıyor oyuncu seçimi. geneli ciddi sıkıntılı.
Sosyal ağlarda paylaş

iron fistten zaten karakter olarak çok beklentim yok. ward gerçekten iyi olmuş.
ama daha önce de dediğim gibi yavan geldi. dövüş sahneleri falan kötüydü. adam 15 yıl boyunda dövüş eğitimi alıyor ama sanki daha yeni beyaz kuşak olmuş gibi dolandığı yerler vardı.

harold hastaneye ve şirkete oğlunun odasına kamera koydurabilecek kadar kaynak sahibi ama kendi binasında geleni gideni engelleyemiyor. kızına uzaktkan kumanda ile asansörün kapısını açarken hand in girmesini engelleyemiyor. hand aslında hacker grubumu yoksa?
herif yıllardır ortada yok ama milletin sağına soluna uyuşturucu yerleştiriyor.
gao kimseyle görüşmesine izin vermiyor ward dışında ama yinede bir anda adamları oluveriyor ve bu adamların hand ile alakası yok. saçma ve zorlama duran yerleri vardı. baştan daha çok serbestlik verseler ama adam kendi isteği ile dışarı çıkmasa mesela daha kolay yedirilebilirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

Daha 4 bölüm izledim ama ben sevdim ya.
Dövüş sahneleri çok da kötü değil, idare ediyor. Elemanın ergenliği de bi iki sahnede saçmaladı yoksa karakterin saflığına uygun bence.
Tek rahatsız eden elemanın vücudu gerçekten, tamam iron fist camış gibi kaslı hayvani birisi değil ama en azından az bi şey daha lazımmış.
Ward çok iyi, Banshee'de de fena yardırmıştı zaten, babası da iyi duruyor da Joy biraz sırıtıyor.

Akşama bitiririm heralde.

Bundan sonra Defenders mı geliyor şimdi?

Yalniz kondisyon ile 6 pack'lerin cok da alakasi yok biliyonuz di mi? elemanin teknikleri de darbe almamak ustune olunca brute force'un bi onemi kalmiyo bu karakter icin. Lazim oldugu durumda da iron fist oluyo iste.
Sosyal ağlarda paylaş

adamda 10 küsür yıldır monasteryde 7/24 eğitim/disiplin görmüş bir vücut yok ama bariz bir şekilde. iron fistten ziyade kaliforniyalı sörfçü havası var elemanda. davos gibi bi tip olmalıydı bence. hızı öne çıkartmak için kastan kısmışlar ama bulk olmasına gerek yok zaten formda olması için. dizi adeta bütün badicilere beslenmenin önemini anlatır nitelikte das.
Sosyal ağlarda paylaş

Iron Fist'i oynayan role uymamış. Joffery Lanister'da mesela emo oynayan çocuk da bunu belli ediyordu. Iron Fisti gördükçe ya yine mi bu aman felan oldum hep. Resmen bitsede gitsem modunda oynamış. Diziyi 2-3 tık alta çekmiş. Ana karakterlerin yarısında aynı problem var... Casting problemli olmuş.

Senaryo da kotü yazılmış son 3-4 bölüm dışında akıcı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

adamda 10 küsür yıldır monasteryde 7/24 eğitim/disiplin görmüş bir vücut yok ama bariz bir şekilde. iron fistten ziyade kaliforniyalı sörfçü havası var elemanda. davos gibi bi tip olmalıydı bence. hızı öne çıkartmak için kastan kısmışlar ama bulk olmasına gerek yok zaten formda olması için. dizi adeta bütün badicilere beslenmenin önemini anlatır nitelikte das.

gerçek keşişlerin şöyle olduğunu:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/43/0f/96/430f9602f903431f04d6d5991315ca8e.jpg

böyle olmadığını:

https://cimg0.ibsrv.net/cimg/www.fitday.com/693x350_100-1/472/06bodybuild-108472.jpg

hatırlatmak istiyorum.

problem yok o yüzden adamın vücudunda.
Sosyal ağlarda paylaş

My name is Danny Rand. For fifteen years I was "trained" on an land with only one goal...to become Iron Fist. Now I will fulfill my sensei's wish... to use a power of Iron Fist he gave me, to bring down those who are threat to my city K'un L'un. To do this, I must become someone else. I must become something else
Sosyal ağlarda paylaş

10.bölüme geldim.luke cage seviyesinde şuan dizi.yani kısaca vasat.burdan sonrada seviye atlıyıcak gibi durmuyor.iştahlandırmıyor insanı daredevil veya j.jones gibi.

dövüş sahneleri bütün serinin en kötüsü yalnız.gerçekten çok başarısız olmuş en güzel kotarılıcak adamda çuvallamışlar.japon kızın dövüş sahneleri fena değil.ana karaktere bitürlü ısınamadım serinin diğer karakterlerinin aksine.bide claire çok itici bi karakter olmuş.nerde o problem solver claire nerde bu mızmız claire.

son olarak arada diğer karakterlere yapılan göndermeler hoşuma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...