Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

face'den 16 yaşındaki ingiliz kıza yürüyen polis memuru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sdfsd demin gördüydüm bunu. diyecek bir şey yok. çocuklar kimlere emanet.

cinsellikte neandertal seviyesinde bir milletiz. o insanı hayvandan ayıran düşünme ortadan kalkıyor. bütün kafa skişte sokuşta. ahlak etik metik yok yani.
Mesaj tarihi:
valla ben bu tarz haberlere bu kafada en az 5 milyon adamla dip dibe yaşadığımızı aklımıza getirdiği için sinirleniyorum.

sokağa çıkıyorsun abartısız eli skinde kaşıya kaşıya gezen adam dolu lan. ben erkek olarak utanıyorum. bir kadın nasıl rahat hissetsin kendini.

taksiye biniyorsun amca 13 yaşında lise etekli kızları kesiyor.

her yerdeler amk.
Mesaj tarihi:
lan ilk başlığı okuyunca, ee nolmuş 16 yaşında kıza yürümek çok mu ahval ve şeraitler dışında birşey diye düşünürken linke tıklamış bulundum. benim yürüme kavramım ne kadar naifmiş. bu yürüme falan değil. adam sadece havadaki azotu solumuş belli bi süre.
Mesaj tarihi:
Red said:

sdfsd demin gördüydüm bunu. diyecek bir şey yok. çocuklar kimlere emanet.

cinsellikte neandertal seviyesinde bir milletiz. o insanı hayvandan ayıran düşünme ortadan kalkıyor. bütün kafa skişte sokuşta. ahlak etik metik yok yani.

Keske neandertal seviyesinde olsa, bunlar hep sapkin arab kulturunu benimsemenin sonuclari.
Mesaj tarihi:
aynen ama sonuçta adam yine 16 yaşında kıza yürüyor o açıdan değişen pek bişi yok slkjv

görünce şaşırdım ben de bu 16 yaşındaysa ben 15 yaşındayım diye
Mesaj tarihi:
Böylelerinin yaşaması ziyan. Hayır gerçekten o tip, o vücut ve o seksi donla seksi olduğunu falan düşünüyor pedofili herif. Kim bilir kaç tane kıza daha yollamıştır böyle...

Şu resim üzerine:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=619931698191280&set=pcb.619932494857867&type=3&theater

Şu yorum yardı ahasdasdh:
Fabian Zimmermann herif darbe olunca mola vermiş, işler yoluna girince sapıklığa devam etmiş

edit: yalnız kız da sağlam pabuç değilmiş baktım da.
Mesaj tarihi:
Benim köpeklerim var, erkek olan dişiye yaklaşıyor, dişi bi hırlıyor sonra erkek olan kuyruğunu kıstırıp geri kaçıyor.
Pedoya falan zaten girmiyeceğim. Başka yorumum da yok.
  • Yeni Oluştur...