benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 https://www.facebook.com/abby.bray.395/posts/619932494857867?pnref=story gene başkaları adına utanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 sdfsd demin gördüydüm bunu. diyecek bir şey yok. çocuklar kimlere emanet. cinsellikte neandertal seviyesinde bir milletiz. o insanı hayvandan ayıran düşünme ortadan kalkıyor. bütün kafa skişte sokuşta. ahlak etik metik yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 yorumlar daha kötü ya. niye engellemedin adamı orospu musun sen kız gibi yorumlar var. türk insanı yine leşliğini göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 valla ben bu tarz haberlere bu kafada en az 5 milyon adamla dip dibe yaşadığımızı aklımıza getirdiği için sinirleniyorum. sokağa çıkıyorsun abartısız eli skinde kaşıya kaşıya gezen adam dolu lan. ben erkek olarak utanıyorum. bir kadın nasıl rahat hissetsin kendini. taksiye biniyorsun amca 13 yaşında lise etekli kızları kesiyor. her yerdeler amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 pedocop diye meme olması lazım bu herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 lan ilk başlığı okuyunca, ee nolmuş 16 yaşında kıza yürümek çok mu ahval ve şeraitler dışında birşey diye düşünürken linke tıklamış bulundum. benim yürüme kavramım ne kadar naifmiş. bu yürüme falan değil. adam sadece havadaki azotu solumuş belli bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 postu atan mı 16 yaşındaymış ? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Red said: sdfsd demin gördüydüm bunu. diyecek bir şey yok. çocuklar kimlere emanet. cinsellikte neandertal seviyesinde bir milletiz. o insanı hayvandan ayıran düşünme ortadan kalkıyor. bütün kafa skişte sokuşta. ahlak etik metik yok yani. Keske neandertal seviyesinde olsa, bunlar hep sapkin arab kulturunu benimsemenin sonuclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bu arada kız 16 değil. herif gitsin başından diye 16 yaşındayım ben git diyor herif olsun diye donlu fotolar atıyor. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 aynen ama sonuçta adam yine 16 yaşında kıza yürüyor o açıdan değişen pek bişi yok slkjv görünce şaşırdım ben de bu 16 yaşındaysa ben 15 yaşındayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Böylelerinin yaşaması ziyan. Hayır gerçekten o tip, o vücut ve o seksi donla seksi olduğunu falan düşünüyor pedofili herif. Kim bilir kaç tane kıza daha yollamıştır böyle... Şu resim üzerine: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=619931698191280&set=pcb.619932494857867&type=3&theater Şu yorum yardı ahasdasdh: Fabian Zimmermann herif darbe olunca mola vermiş, işler yoluna girince sapıklığa devam etmiş edit: yalnız kız da sağlam pabuç değilmiş baktım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Benim köpeklerim var, erkek olan dişiye yaklaşıyor, dişi bi hırlıyor sonra erkek olan kuyruğunu kıstırıp geri kaçıyor. Pedoya falan zaten girmiyeceğim. Başka yorumum da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 aaaağbi "I am going to expose you." "I Love you" fakink gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 kandırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 12 000 polis de aciga alinmis..zamanlama manidar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 adamın gözü dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 tam bi tek türkiye de mi oluyor böyle şeyler diye yazmaya geldiydim, polisin de ingiliz olduğunu düşünüp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bu adama fırsat verilse ingiliz edebiyatını baştan yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 dün ki mevlana-eşek kısasından alıntı yapmak gerekirse: said: Nice ateşten sarhoş olmuşlar vardır ki ateş ararlar, kendilerini de mutlak nur sanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 niye eğlenceye açtın ki abi gayet kara kara düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 http://www.ntv.com.tr/turkiye/ingiliz-kadini-sosyal-medyadan-taciz-eden-polis-aciga-alindi,kEyotdsyaE65pDnK0nAKpg açığa alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 "BURSA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Yalnız adam dışarı çıkamaz lan utancından bildiğin günün konusu her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bence adam okuz fakat bu kadarda göt altına gitmemeliydi..sosyal medya dan korkulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar