paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 sokayim rusta 1.5k saat omrumden heba oldu seni mi kiracagim new world de cop baska guzel mmo gelsin pls
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 biri varolan ve bırakılmış bi mmo bulup ona hypelansın izleriz.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 iyi ki foruma bakıp da bu oyun oynanır mı diye kararımı forumdan vermemişim çok güzel geçti 3 hafta
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 New World halts transfers, warns gold dupe exploiters as players call for a rollback
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 20 saat önce, Darksun dedi ki: Len olm rust ı 1 gece deneyeyim dedim adamlar resmen oynamama izin vermedi sürekli birileri vurup durdu. Kapadım kaldı öyle, o tarz da düzene reset gerçekten lazım. Abi sen elinde taşla donla dolanıyorsun, karşına full plate armorlu keleşli adamlar geliyor. Heriflerin o gearı dizmesi 2 gün, blueprint wipe olmasa oynanmaz o oyun. Blueprint wipe yapıldı mı ilk 1-2 hafta tadından yenmiyor.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 neyse ki adamlar transferi kapatmadan herkes yerine gidebildi, bunların sözüyle kuyuya inmemek lazım cidden.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 ben gidemedim mesai bitene kadar herifler kapadı transferi işe bak ya
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 tüh yazık olmuş, bu hafta tekrar açmayabilirler. haftasonu açmak istemediklerini söylemişlerdi.
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 private wow serveri gibi yönetiyorlar.
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Pvp questleriyle seri faction token kasmak için önereceğiniz şehir var mı? Brightwoodu seviyodum, pve questleri uzağa veriyo hem de az token veriyo. Ww bizim, ruslar bilendi kaç savaştır alamıyolar hala yılmadan 7/24 influence kasıyolar pvp yapmaktan token kasamıyorum. Restless shorea baktım mesafe yakın, 3kdan fazla token verdi ama timsahlar çok geç spawn oluyo
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Oyun GeforceNow a gelmiş aylık 75 tl.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 2 saat önce, Crematorium dedi ki: Pvp questleriyle seri faction token kasmak için önereceğiniz şehir var mı? Brightwoodu seviyodum, pve questleri uzağa veriyo hem de az token veriyo. Ww bizim, ruslar bilendi kaç savaştır alamıyolar hala yılmadan 7/24 influence kasıyolar pvp yapmaktan token kasamıyorum. Restless shorea baktım mesafe yakın, 3kdan fazla token verdi ama timsahlar çok geç spawn oluyo token/hour en yüksek heralde great cleave. bi yandan standing gelsin diyorsan ve influence yapayım diyosan reekwater. pvp hiç olmasın semi afk tokenimi alıp çıkarım diyosan edengrove. great cleave de aksiyon olmaması çok zor
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 yaw bu tokenlar değerli mi bu kadar item için falan mı kasıyorsunuz. ben daha gelemedim oralara merak ettim
korro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 item alınıyor, çanta falan craftlamak için malzeme alınıyor vs
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 o itemlerde gem slot yok galba yani menüsünde gözükmüyor ama? tanksan gem slotsuz silah hiç bir işe yaramıyor. alınca gem slot fln açılıyor mu ?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 bütün faction rep itemlarında gem var, silah da aldım, zırh da. hatta faction item dışında upgrade zor buluyorum maalesef. ah'de güzel statlı item bulamıyorum.
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 3 saat önce, Black-ice dedi ki: yaw bu tokenlar değerli mi bu kadar item için falan mı kasıyorsunuz. ben daha gelemedim oralara merak ettim Lvl 60 için önemli. Gear farmlamaya başlamak için, her tür pvpye katılmak için yeterli. Ben 52den sonra sadece town projectlerle lvl kastım gear çöp kaldı fena dayak atıyolar
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 (düzenlendi) 8 saat önce, Xenocide dedi ki: ben gidemedim mesai bitene kadar herifler kapadı transferi işe bak ya bug varmış duyduğum kadarıyla. Transfer edilen bazı karakterler gold gönderiyormuş millete. 500.000 gold yollamaktan bahsediyorlardı. edit: rollback attılar mı bilmiyorum ama o transfer edilen serverdaki fiyatlar uçmuştur. Oradan da başka yerlere transfer olurlar, o dupelenen gold tüm serverlara dağılır... Olan normal oyuncuya olur. Vergiyi tabana yaymış olacaklar asdfadf Ekim 22, 2021 Densiz tarafından düzenlendi
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 19 saat önce, Crematorium dedi ki: Pvp questleriyle seri faction token kasmak için önereceğiniz şehir var mı? Brightwoodu seviyodum, pve questleri uzağa veriyo hem de az token veriyo. Ww bizim, ruslar bilendi kaç savaştır alamıyolar hala yılmadan 7/24 influence kasıyolar pvp yapmaktan token kasamıyorum. Restless shorea baktım mesafe yakın, 3kdan fazla token verdi ama timsahlar çok geç spawn oluyo Shattered mountain ve reekwater 5.300 falan veriyor tek runda
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTGcHqXqxmpT8Htz5K5I84pR-jWqQZbi9k25YfShDPmAGHT1pmKg6B-MliD4EaAU8P8XsXmiGIZxwIl/pubhtml?lsrp=1 Legendary questleri
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 random bir sidequest chain koşturdu koşturdu oradan oraya, sonra başka bölgeye yolladı sağdan soldan parça toplatmak için. en sonunda "birleştir o parçaları" dedi ve armorsmithing lvl 5 istiyor. e şunu baştan söyleyeydin de 1 saat koşmayaydım. hakikaten bu adamlar mmo değil oyun oynamamış dedirtiyor bazı açılardan oyun.
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 oyuncunun yaptığı oyun değil de unity tutoriali mahsulü gibi oyun.
Creus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 1 saat önce, Sam dedi ki: random bir sidequest chain koşturdu koşturdu oradan oraya, sonra başka bölgeye yolladı sağdan soldan parça toplatmak için. en sonunda "birleştir o parçaları" dedi ve armorsmithing lvl 5 istiyor. e şunu baştan söyleyeydin de 1 saat koşmayaydım. hakikaten bu adamlar mmo değil oyun oynamamış dedirtiyor bazı açılardan oyun. Ahahah bu berbat ötesi bir şeymiş yahu. Yani hiç bir açıklaması yok şunun. Ahmaklık resmen.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 sam kadar çok şikayet edip aynı zamanda da oynamaya devam eden yok di mi ya. şikayet yoğunluğuna göre şimdiye bırakması gerekiyordu ama sam olma kurallarına aykırı sanırım asssd
Öne çıkan mesajlar