xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 @BioHazarD craft vb işlerle koşturulabiliyor mu kana ginseng'e bulaşmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Amaç ne ? Bölge ele geçirmek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 (düzenlendi) Birilerinin düz craft kasması zorunlu galiba top tier işler için. Aralık 27, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 18 saat önce, xaty dedi ki: @BioHazarD craft vb işlerle koşturulabiliyor mu kana ginseng'e bulaşmadan evet gather ve craftingle de xp kasilabiliyo, her outpostta farkli market var. end game'de en fazla bolgeye hakim olmakti amac ama o degisecek. bu en son alpha'da buyuk guildlerin buyuk savaslarini vs test ediyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 key gelmiş baktım biraz biraz dolaştım 2 grup birbirine girmiş lvl50 galiba hepsi, herkes birbirine tek atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 https://kotaku.com/amazon-lays-off-dozens-of-game-developers-during-e3-1835523460 yanlış oyunlara, adamlara yatırım yapıyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 https://massivelyop.com/2019/09/26/amazon-says-its-still-working-hard-on-its-mmorpg-new-world/ https://twitter.com/playnewworld/with_replies https://www.youtube.com/channel/UCSLYSDLpSNmZP-1cjNQu6hw/featured kaldırmışlar videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 https://store.steampowered.com/app/1063730/New_World/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 (düzenlendi) Bastım preorderı. İlk alphaya key gelmemişti deneyemedim ama redditte yorumlar çok iyiydi. Paramı bezos yesin, kopegi olsun. Aralık 12, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 biraz oynamıştım betayı, rust'ın biraz daha RPG'li ve medieval versiyonu gibi gelmişti mmo'dan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 eski vidyoları niye kaldırdılar fikrim yok ama oynarım bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 eski gameplay videoları duruyor; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 (düzenlendi) ben anlamadım bu oyunda büyük yok ama ada büyülü. sırf kılıç kalkan ise bayar kısa zamanda nasıl olcak ? Aralık 13, 2019 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 atlas / rust filan baymayan oyunlar büyüsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Alphada aldıkları feedbackle son 6 ayda oyundaki birçok sisteme revamp gelmiş söylediklerine göre. Alphada gördüklerinizi pek aha böyle olacak kafasıyla almayın. Yakında ayrıntılar açıklığa kavuşur. Survival mekaniklerinde ciddi anlamda değişikliklere gittikleri ve rpg ögelerinin ağırlık kazandığı söyleniyor. Baya baya mmorpg olarak çıkacak yani oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Eh survival oyunu tam anlamıyla mmorpg ye dönüştürmek 6 aylık revamptan daha fazlasını gerektiriyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Alıntı Thanks for your request to explore New World during our beta period. We'll conduct many tests between now and the official launch of New World. If a slot becomes available for testing during the Open Beta Test, we'll send you an invitation with instructions on how to download, install and play New World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Pre-order 'a çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 109TL iyiymiş steam fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 oyunun orijinal fiyatı da 40 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 abi sıçtık ya. ne güzel bilgisayar oyunlarını azaltıp kitap okuyordum. DUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar