smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Hatchet tan ne olacak yav? wow da vanilla zamanı eline sulfuras almış shaman hiç mi görmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 canım çekti aldım ben. beğenmezsek iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 güzel mi yiğenler bişi diyin, özellikle 1 yıl kadar önceki preview eventi oynamış olanlardan bişeler duymak lazım. onunla bunu kıyaslayınca nedir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 ya neden 3 skill? NEDEN? oyun tatlı sarıyor ama ileride kusturur diyorum ben. craft kısmı için oynanır. combat berbatto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 daha başındayım ama söyleyebileceğim ilk şey oyun keşfetme isteği uyandırıyor. atmosfer güzel. combat olarak pek değişik bir şey yok çat çut giriş kılıçla. ilerde değişir mi bilmem. lore nasıl oyuncular arası etkileşim nasıl boss fightlar nasıl ona göre oyun iyi olabilir. birde oyuna giren bir daha çıkmıyor şu an. 4 kişilik sırayı yarım saat bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 abi tank oynıcaksın diyelim neden illa one hand sword+shield yapmışlar ki? niye shield ın yanına axe,mace vs.. alamıyoruz çok saçma değilmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 (düzenlendi) geçen yıl olan betada hatchet op idi bu sefer fixlenmiş galba biraz öyle diyorlardı? yoksa yine bam güm gaming mi. Temmuz 21, 2021 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 conan exiles meets albion gibi sanki bu arada. sığ combat derin crafting. themepark tabtarget mmolarla kıyaslamamak lazım combat kafasını zaten hiç o kafada yapmamışlar ama tuning + bi tık daha derinlik katabilirlermiş. gördüğüm kadarı ile bu oyun end game crafting ve sosyalleşme anlamında sunduğu ölçüde başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Çıkış tarihi 31 ağustos yazıyor sanki, oyun çıktı mı ? Server var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 oyun çıkmadı closed betada şu an. cb çıkmadıysa oyunu satın alıp oynayabilirsin. bugün yeni şeyler keşfettim; kıyafet ağırlığına göre verdiğin dmg ve dodge mekanizması değişiyormuş. craftlarken eşyaların bankada olması fark etmiyor direkt bankadan çekiyor. bi de her şehrin bankası kendine. o biraz garip, güzel de değil de bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) Oyun iyi gidiyor şu an. Ceaftimg bayaa derin. Malzemeleri toplama filan ayrıntılı çok farklı bölgelerde craft ettiğin itemlar değerli dolayısıyla. ev alma işi güzel avantajları var. eve recall atma filan. Bam güm dalma işini dengelemişler hatchet için. Hit box ı küçük tutmuşlar adam spear la gelirse deşiyor. cs oynayan tayfa tüfek silah okla head shot atıyor tehlikeli. Temmuz 22, 2021 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 oreları teker teker ayırıp mı eritelim skill gain için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Tabiki hayır skill erittiğin miktara göre geliyor. 1.000 tane eritirsen 1 kerede 10 lvl alırsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Aynı level dungeonlar baya zor olmuş. Raid boss kesiyon sanki kite la heal at filan. Bossu tanklamak mümkün değil zaten 2 kere vuruyo. Deli dana gibi koşuyon o ara rangeler giydiriyo. 1 tane melee addleri tutuyo. Healer götünden soluyo zaten. Ama adrenalin yüksek güzel o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) oyunda deli gibi faction war dönüyor. millet bu tip şeyleri nasıl özlemişse artık. baya lag oluyor. Temmuz 22, 2021 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) Ne oldu şimdi ? Oynayak mı, Oynamayak mı ? Eskiden hardcore savunan , refund yapcam diyor, Ben oynamam diyen, super olmuş diyor. Bu ne iştir. Amacınız nedir sizin ? Temmuz 22, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 ilk gün gömdüm bugün bayılarak oynuyorum oyunu. farm severim diyosanız dalın, fiyatı uygun, aylık ödeme yok. ben bi dedikodu duydum, onaylıcak var mı? releasede 14 silah olacak diyolar. allah'ım amin inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 ay hadi inşallah. 14 silah derken silah çeşidi artacak şeklinde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 weaponlar repair edilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 ediliyor, ister üstüne tıkla repair de, ister tabdan envanteri aç repair all de. evet 14 silah olacak deniyor. +5 silah daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 greyed out bende de. tool falan repair ettim yani etmeyi biliyorum. neyse pazardan ucuza yenisini aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 salvage yapıyor musun? belki repair toolun yoktur. ya da blacksmithde repair kit var onla yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Mountlar da sonradan eklenecek diyolardi. Ben de o kısma takığım. Neyse ya 100 tl anasini satim arada acar oynarim en kotu. 1 gun baktim sadece, oynanabilir duruyor. Ozellikle preview eventtekine kiyasla daha akici oyun, o hantalliktan uzaklasmis bi. Combat tatlilasmis. Sadece magic silahlarin projectilelarinda bi delay var ates ettikten sonra. O gicigima gitti umarim duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 (düzenlendi) Beni deli sardı. Bir kere oyun motoru muazzam çok güzel görünüyor herşey. Ayrıca insana bir devam etme hissi geliyor. Hikaye güzel olmuş. Savaşlar heyecanlı ama boss fightları tek geçtim. Terletiyor resmen öyle girdim bam bam vurdum öldü yok. Bayaa taktik kite heal skill managment lazım. Yarım yamalak itemle girersen tek atıyor zaten. Boss fightta bir kere düştünmü diğer oyuncular seni kaldırabiliyor 2. Kere düştünmü s.ktiri çekip fight dışına atıyor içerdekiler ölene kadar bekliyosun. Bence oyun şu son dönemdeki en iyi mmo. 300 ₺ mmo satıyorlar ne bok yediğin belli değin fightlarda flan. comunity arıyorsanız new world için gelin. 20-25 kişi gibiyiz şu an için. https://discord.gg/hkVbMzAv Temmuz 23, 2021 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 oyun mmo bağımlılığı hissi uyandırıyor gerçekten. dün sabah kalktım ilk iş oyuna girmek istedi canım. sonra bugün boşver yarım bıraktığın oyunları oynarsın dedim. düşük sistemde nasıl oynanıyor görmek isteyen varsa Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar