Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tAKMJASfPZw lan hd modu yeni gördüm allaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Artariel said: d3'te, d1'deki gibi level 4'ten 5'e geçişteki o map değişiminin verdiği "s*tir sıçtık galiba" hissini alamadım hala. bu yaş farkıyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Kaç yaşındasın sen? Söyle bana kaç yaşındasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 harbi ha ben d1 d2 de aha şimdi zıçtık diye gerile gerile oynardım d3 faceroll :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ben de d1 oynarken altıma sıçardım şimdi sıçmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 eskiden korku filmi izleyince uyuyamıyordunuz gençler, bebelik bitti o seviyede immersion bitti. adamlar naparsa yapsın olmaz, oyundan değil bizden kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 d1'de bir altına sıçtırma çabası vardı. önemli olan çabalamak. mesela orada butcher et endüstrisindeydi. d3'de demir çelik çalışıyor herhalde o kadar ateşle. et kömür olur orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sadece hd, remaster ile filan gelmesinler de ne yapıyorsa yapsınlar. Zamanında tüketildi işte d2, wc3 yeter yani. Şu nostalji saçmalığını hiç sevmiyorum artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 işte alien serisi gibi, ilki korku filmi, sonrakiler aksiyona kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 poe'de bi in game ah olsa hem player sayısını 3'e katlar hemde tatından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 d3 poe'nin eline su dökemez tabi, o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 d1 sırf tome'larda hikaye anlatımını seslendiren paul eiding'le çükertir. o ne heybetli bi sestir be https://www.youtube.com/watch?v=UWXozMHrxrM şuraya bak titredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 gereksiz nostalji yapmanin anlami yok, d1 simdi ciksaydi 2 hafta oynanir kapanirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ne saçma bir yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sam said: işte alien serisi gibi, ilki korku filmi, sonrakiler aksiyona kayıyor. alien serisi gibi. ilki başyapıt. sonrasındakiler cash-in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Diabloyu 3 dakikada bitiren elemanı gördükten sonra hayata küsmüştüm sdflşkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 abi o tamamen bug değil mi? adını hatırlamadığım bi itemle hp'sini -1'e çekiyor, mana shield atıp ölmüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Bir sürü glitch var yapılması gereken o şekil bitirebilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 adria the witchten, teleport, fireball ve mana shield staff düşene kadar oyunu save load ediyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 WoW quest yazarı da basmış istifayı. Baktılar aynı dalgada dönüp duruyoz daralır lan adam bencede. Eski north ekibiyle mi birleşecekler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Wow disinda bir oyunda calismamis onunda cogunu gm olarak gecirmis quest yazari ile north ne alaka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mevcut oyunlara ek kontent dışında mobil bi şey duyururlar gibi geliyor bana. Janra öldü bu arada ben artık adamların oturup rts yapacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar