Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumankaya ikon

roket adam

Öne çıkan mesajlar

istanbulun çok boktan mı az boktan mı yerinde yaşasam tartışması bitmedi gitti ya..

adam gibi şartlarda yaşamak isteyen zaten bavulunu topladı kaçtı gitti şehirden. kenar mahallelerin ortasına dikilmiş rezidans mı iyi yoksa daha iyi bir yerdeki apartman dairesi mi tartışmasının sonunda hepiniz kötü şartlarda mutsuz yaşıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

DoGMeaT said:

Lopeth said:

tiyatroya operaya esenyurttan da gidilebilir

ney

ve evet gidiliyo, bize 5dk mesafede ckm var mesela ama CKM ye gelmeyen oyuna gitmeyiz gibi bi şartımız yok, güzel oyun görünce nerde olsa gidiyoruz ki baya uzak da oluyo bazen. tiyatro senin için günlük bi aktivite mi bilmiyorum ama ayda bir gidince koymuyo.

edit: yanlış anlamışım ama yinede , esenyurt ve tiyatro :D
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

DoGMeaT said:

35 yıllık apartman'da oturmana gerek yok ,yeldeğirmeni ve moda full yeni yapılmış apartman dolu , hatta moda'da yeraltı otopark yapıyorlar tüm yeni apartmanlara

aga o apartman dairesi kaç para?

çekmeköyde güzel rezidans vs caferagada ahır gibi aynı paraya satın alınabilecek şeyleri karşılaştıralım. Saydıgın bütün avantajlarına katılsam da ahırda yaşayamam, ve ahırda otopark da yok.

gidiyosun yeldeğirmeni vs'De yeni yapılmış max 10 yıllık apartman'da daireni alıyorsun

en yakın otopark'tan aylık abonman alıyorsun

yoluna bakıyorsun

ÇEKMEKÖY'DE survive etmek yerine , kadıköy'de yaşıyorsun

aradaki hayat standartı zıplamasını hayal edemiyorsan en kısa sürede evlen aga zaten bitmiş gençliğin

applev0dka said:

istanbulun çok boktan mı az boktan mı yerinde yaşasam tartışması bitmedi gitti ya..

adam gibi şartlarda yaşamak isteyen zaten bavulunu topladı kaçtı gitti şehirden. kenar mahallelerin ortasına dikilmiş rezidans mı iyi yoksa daha iyi bir yerdeki apartman dairesi mi tartışmasının sonunda hepiniz kötü şartlarda mutsuz yaşıyorsunuz.

köyde yaşamak istemiyorsak ?
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

sözele yüz çeviriceğine azcık coğrafya çalışsaydın bu bilgi sana bu kadar şaşırtıcı gelmezdi işte

Kadıköy'de Marmara Denizi var üst düzey sözelci ve sosyal kardeşim, boğaz Üsküdar'da başlayıp Anadolufeneri'nde bitiyor.

Herkesin ihtiyacı başka, dar görüşlü retroculukla şekil kasmayın bitsin gitsin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

boğaz olayını zorlamayın çünkü komik

kadıköy rıhtımda boğaz havası alınabilir , boğaz manzarısı seyredilir , boğaz keyfi yapılabilir

hayır abi o marmara keyfi ,marmara havası , marmara manzarası mı diyeceksiniz ?

lan kadıköyle sarayburnu arasında okyanus mu duruyo sizce beyler allahansen
Sosyal ağlarda paylaş

moda sahilde bira içeriz hem boğaz havası alırız diye çağırırsa pelinsu'lar

"ama pelin orası boğaz değil boğaz üsküdar'da bitiyo siz anca marmara havası alırsınız marmara manzarası ile bira içersiniz"

diyen adam sayısalcıdır

steam kataloguyla gurur duyar

filo arabası yahut servisle işe gider

banliyö'de rezidans'ta yaşar

hayatından memnundur
Sosyal ağlarda paylaş

Yansin geceler
Pelinsu eceler
Bitince paralar
Nerdeleer...

Abi sende yuceltme bu kadar kadikoyu, hani biz de yasadik oralarda guzel hos ama rezidance ta yasamanin da kadikoyde yasamanin da artilari eksileri var
Kişinin buna gore tartip hangi tarafta alacağı benefit fazlaysa oraya yonelmesi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

elbette ikisinin artıları var zaten kendimde söyledim bunu
ailen vardır , çoluk çocuk vs , o zaman rezidans net
ama politik doğru olcak diye dansözlük yapamıcam valla

hangi şartlarda olursa olsun çekmeköy'de yaşayıp bana bunu matahmış gibi övmesin kimse

yok 10 motorum 2 kamyonum var park yeri nolcak,yav sanki park yeri ve araba rezidans ile aynı anda keşfedilen şeyler , aga sizce moda'daki teyzeler amcalar , yahut cici ablalar park yeri kavgası mı yapıyor ? anlaşıyorsun aylık abonman alıyorsun bitti gitti. dert değil yani.

yok kadıköy'de götümüzü kesmesinler fln,senko aga sen kadıköy'de yaşadın bizzat, babacum gibi nezih ve temiz adamlar yaşadı, kimse kimsenin götnü kesti mi ?

bunlara tilt oluyorum ben ve bu saçma argümanlar geldikçe daha wot döşerim

sonra sayısal arkadaşlar gelip bana kadıköy'le boğazın alakasızlığını anlatsın

he he he

dudullu'da fln yaşıya yaşıya istanbulu unutmuşsunuz kankiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...