Laraken Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 öyle abi zaten. "train to busan presents" demişler. o tren olayından 4 sene sonrasını anlatıyor, hazır yaptık bi film üzerine ekleyelim demişler. lotr lan sanki zombiler insan yiyecek izleyecez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 "Ne alaka" ne demek yahu? Tren olayı başlangıçtı, devamını anlatıyo işte. Zaten filmin isminde tren falan geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Titanic'in devami diye Rose'un New York'daki hayatini anlatan film cekseler ne alaka derdik, bu da oyle iste. Biz o evrenin loreuyla ilgilenmiyoruz ki, oyle bir olay trende olsa ne olur diye izledik o da bitti iste. Bu ne abi turnuvali arenali, kosan adam gibi bi trailer izledim - haliyle bir onceki filmle ne alaka diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 ne diyon birader ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 para için 2. filmi yapmışlar diyo işte haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 abi bütün filmler para için çekiliyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 40 dakika önce, aquila dedi ki: ne diyon birader ya. NO DOYON BORODOR YO Anlasilmayacak birsey yazmadim, ne yazdiysam onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 zombili mad max işte, iyi yaptılarsa izlenir. "kitabı daha iyiydi", "adını iki paralık ettiler serinin" denecek bir durum da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Sorun anlaşılmayacak bir şey yazman değil ki, mantıksız bir şey yazman. Ona tepki olarak doğal olarak ne dediğin sorgulanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 1 saat önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Titanic'in devami diye Rose'un New York'daki hayatini anlatan film cekseler ne alaka derdik, bu da oyle iste. Biz o evrenin loreuyla ilgilenmiyoruz ki, oyle bir olay trende olsa ne olur diye izledik o da bitti iste. Bu ne abi turnuvali arenali, kosan adam gibi bi trailer izledim - haliyle bir onceki filmle ne alaka diyorum. lan çok da güzel olurmuş aslında o verdiği kararlarla boğuşmaları falan dsfsdf. abi sen dizi gibi mi istiyorsun devam filmlerini tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 LotR üçlemesi kıvamında istiyor sanırım. "Ooo devam filmini çekiyolar LotR'nin, ikincisi geliyomuş" Lafı geçmişken şunu da koyalım, adettendir. Yılların geyiği de yüksek çözünürlükle tekrar kolajlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Hep listemdeydi ama izleyememiştim. Burada görünce bugün bakayım dedim yeni bitirdim. Harbi bahsedildiği kadar iyi filmmiş ya çok sevdim ben. Fragman, filmin etkisi tazeyen bile hoşuma gitmedi ama cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 7 saat önce, Rewendor dedi ki: Sorun anlaşılmayacak bir şey yazman değil ki, mantıksız bir şey yazman. Ona tepki olarak doğal olarak ne dediğin sorgulanmış. Sorgulamak oyle olmuyor, ben ne yazarsam yazayim adam altina yapistirabilir o cumleyi. 7 saat önce, Laraken dedi ki: lan çok da güzel olurmuş aslında o verdiği kararlarla boğuşmaları falan dsfsdf. abi sen dizi gibi mi istiyorsun devam filmlerini tam olarak? Oyle bir film Titanic'in devami olmazdi, bir suru insan da bunu dile getirirdi. Ben devam filmi istiyorum diye birsey demedim, her konunun devami olmak zorunda degil. 7 saat önce, Rewendor dedi ki: LotR üçlemesi kıvamında istiyor sanırım. "Ooo devam filmini çekiyolar LotR'nin, ikincisi geliyomuş" He LOTR gibi istiyorum he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 train to busan izlediğim en kötü filmlerden biriydi. bunda filmin internette okuduğum kişisel yorumlarda ÇOGİYİ ÇOGİYİ EN İYİ ZOMBİ FİLMİ gibi sürekli pompalanması kimsenin meh dememiş olmasının etkisi var. 3 vermişim. çok az filme 5in altında verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 ben de bişeyler yazıcaktım da zamanında yazmışım zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 izliyim agustos basında seul-busan trenim var virus izin verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Çıkmış Peninsula torrente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 On 04.04.2020 at 14:27, sanssizsansli dedi ki: ben de bişeyler yazıcaktım da zamanında yazmışım zaten sdf he ya spo verdin diye kızmışım bir de annen çekmişimhahah. sonra da izleyip hak vermişim, hakikaten turnusol filmlerdendi benim için. buna efsane demek için arka sokaklarla yoğrulmuş olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 zombi filmi olm bu. zombiler insan yerken biz de pizza yiyip eğleniyoruz, daha fazla bir şey beklememek lazım. efsane dedilerse zombiler çok güzel yiyor insanları diyedir o, heyecanlanmayın hemen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 yok olm dramasına falan dediler, leş gibi dramaydı. arka sokaklarda hüsnü komiser yaralandığında mesut komiserin ağlaması çok daha samimiydi bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 kötü diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 ilk filmin kendi çapında bir seyredilebilitesi vardı. Peninsula ağır leş çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Epey kötü, ilk 30 son 5 dakika izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 seven sırf koreliliğinden seviyor galiba. ben de izledim de farklı bir şeyini göremedim. biraz 3 idiots gibi yaklaşılıyor. ona hasta olduydum ama dsb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 On 25.08.2020 at 19:48, goldbären dedi ki: he ya spo verdin diye kızmışım bir de annen çekmişimhahah. sonra da izleyip hak vermişim, hakikaten turnusol filmlerdendi benim için. buna efsane demek için arka sokaklarla yoğrulmuş olmak lazım. bunu yazmaya gelmiştim lan. bu filmi seven direk filtered. vizyon modu çok sevmiş za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar