Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 60 destekliyor dedilerse hat 75 e kadar verebiliyordur ama sana 60 destekler demişlerdir. 50 bağlatırsın 30-40 arası hız alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 :S iki katına kadar daha az hız niye ki madem destekliyo değmez mi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Hat yoğunluğu falan diyorlar ya işte onun için ortalama alacağın hız 40 civarı falan oluyor.Solid bi 50 alıyım sürekli olmuyor yani. Değer değmez sen kendin karar ver ben olanı söylüyorum işte. İş yerimde mesela hat 84 MB a kadar destekliyor. Turknet 75 destekliyor dedi. Telekom da 50 veririz dedi. Ama dediğim gibi hattın durumu 80 i destekliyor. Turk.Net bağlı şu an 55-65 arası bir bağlantı hızı oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 vinn kullanan var mi? trdeyken 3 aylik bisiler alayim dedim de 100 liraya cikiyo 20gb. var midir bunun ucuzu biseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mobil olarak kullanmayacaksan bağlat 3 ay sonra iptal edersin abi? Türk.Net 60 TL alıyor taahhüt falan istemeden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 superonline yeni kampanya ile geldi bugun arayıp 25 mbit adil kotasız kullanıyordum. bugun arayıp 150 gb kotalı 100 mbit internet verelim aynı fiyata, adil kullanım bittiğinde de yine 25mbite düşsün dediler mantıklı geldi bana. 2 senelik daha taahütü kabul ettim. yanında bide turkcell tv veriyolar fiyata dahil olan. digiturkten ayrılmak istiyodum ztn iyi oldu bu olay tam üstüne. 99 tl 100 mbit 150 gb adil kullanım kotalı tarifeye geçmiş oldum. adil kullanımdan sonrada 25 mbit'e düşücek 99 tl + turkcell tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 o paraya ben kotasiz 8 mbit kullaniyorum..pft.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ayni fiyata 250gb kota verdi bana bir kac ay once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bu aralar beni turkcell tv icin 2-3 sefer aradilar. ek ucret odemeyeceksiniz diyip durdular ama hepsinde reddettim. istemiyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 mokoko said: superonline yeni kampanya ile geldi bugun arayıp 25 mbit adil kotasız kullanıyordum. bugun arayıp 150 gb kotalı 100 mbit internet verelim aynı fiyata, adil kullanım bittiğinde de yine 25mbite düşsün dediler mantıklı geldi bana. 2 senelik daha taahütü kabul ettim. yanında bide turkcell tv veriyolar fiyata dahil olan. digiturkten ayrılmak istiyodum ztn iyi oldu bu olay tam üstüne. 99 tl 100 mbit 150 gb adil kullanım kotalı tarifeye geçmiş oldum. adil kullanımdan sonrada 25 mbit'e düşücek 99 tl + turkcell tv ben şunu prensip gereği (10 gün sonra doldurup 'kota bitti pff' dememek için) reddettim defalarca. cep telefonumu da turkcell'e taşıyıp 35mbit sonsuzlu internet + bin dakka bişi bişi olan bi tarifeye geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 e benimde öyle olucak zaten. ayda 400 450 gb kullanımım varmış. 150 dolsa bile şu andaki hıza düşeceği için sorun olmaz diye düşündüm. bi 10 15 gün kullansam 100 mbit yeter abi nolcak aynı para nasılsa :D @laorx aricam bunu söylicem adamlara arkadaşa 250 vermişsiniz banada verin diye. yer belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yok ya telefondaki elemanlara da anlatamadım şunu. x mbit başlıyor, dolunca x'ten düşük bişeye düşüyor. düştüğü şeyin şu an kullandığımla aynı hız olması, hatta isterse şimdikinden daha hızlı olsun, beni ilgilendirmiyor. ayın 1'inde neyse 31'inde de o olacak kardeşim delirtmeyin beni. "kıtım dılmısın :((((((" diye kafamı takmak istemiyorum. diye yüz bin saat anlatamadıydım adamlara ya bak yine sinirlendim. hala tablet verelim falan bişeyler sayıklıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 boyle anlatiyosan anlamamalari normal. bi de niye anlatmaya kasiyosun, istedigin sey akn'siz internetse ona uygun tarifelerden birini sec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 abi zor bişey demiyorum ki. düşüyor mu diyorum ama şimdiki hızınız diyor. irrelevant. neyse seçtim zaten, önce 1-2 onu bunun üzerine al şunu türkcell'e taşı falan işim kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 https://i.redd.it/ehh1nypob79z.jpg amerika'da yeni kanun çıkma durumu varmış. interneti digiturk gibi fiyatlandırma. bizimkiler bunu akıl etmese bari dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 oha öyle bi saçmalık olmasın artık ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 net neutrality olayı diil mi bu? büyük tepki var canım buna şu anda. mümkün değil amerikada böle bişi yapmaları. burada bile ortalık yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 hangi şeytanın aklına gelmiş lan bu. helal olsun sdsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sadece facebook ve donanimhabere girebilen internet 29,99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 30 çok. amazon'da 15e var bunnun sıfırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 aliexpresste 5e satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sabonis said: burada bile ortalık yıkılır. abi wikipediayi kapattilar..sorgusuz sualsiz canim istedi diye salteri kapatabiliyorlar..hala cesitli isimlerde kisitli ve sinirli internet kullaniyoruz akk akn ivir zivir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 görebildiğin content verdiğin parayla değişmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 an meselesi şu 2018 kota kalkma dalgası zamanı şu amerikadaki paket satma mantığı ile gelir internet at fav'a bekle bu ülke daha 15-20 sene evvel ixir vs. diye kontürlü internet kullanıyordu hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 şurda dursun madem https://www.youtube.com/watch?v=K88BU3kjZ-c yasanın ismi de restoring internet freedom act'miş sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar