bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 önceden bunu çiftler için olanını yapmıştık https://forum.paticik.com/read.php?35,6614918,6614952#msg-6614952 şimdi solo, beginner seviyesinde, kadın oyuncu için yapalım evde sürekli oyun oynuyorum diye hatunun ilgisini çekiyor, sabah mesaj atmış ben de tek başıma bir şeyler oynamak istiyorum böyle hikayesi güzel bir şeyler önerebilir misin diye. ben kafamda aşağı yukarı bir filtre çıkarttım, siz üstüne inşa edersiniz. 1) derin gameplay olmaması gerekiyor. inventory, talent sistemi, karakter inşa etme ıvır zıvır şeyler başlangıç seviyesinde baya soğutur gibime geliyor. casual bir deneyim arayışı var sonuçta, fazla detayı biz ne kadar arasak da yeni oyuncuyu boğar. 2) eğlenceli gameplay süreklilik sağlamak için bence gerekli. rutine binen ve aynı şeyi bir milyon kere öldürdüğün tekrar ettiğin şeyler bence casual beginner için kaçınılmalı. 3) hikaye odaklı - düzgün ve inanılabilir karakter içeren, sürükleyici, oyuncunun oyundaki karakterlerle bağdaşabildiği. tercihen side kick tarzı karakterin olduğu. 4) open world olmayan. bu konsept casual beginner a uygun değil bence. biraz hand holding olması gerekiyor gibime geliyor. 5) patriarch/alpha olmayan bir point of view. erkek kesim ne kadar alpha karakterleri sevse de çoğu kadın sevmiyor. kadın veya ılımlı erkek protagonist sürükleyiciliği arttırır gibime geliyor. bunların ışığında düşününce mesela en yenilerden witcher geliyor aklıma ama itemizationdır, geralttır, karı kız seçmedir kadına çok hitap etmez gibime geliyor. belki mass effect 3 gibi bir şey daha iyi olabilir başlangıç seviyesinde? onun dışında klasikler bastion, transistor falan geliyor aklıma. transistorden benim yüzümden nefret etti, hastasıyım çünkü. sürekli transistor ost çalışıyor, ps'de theme, oyununu aylarca beraber oynadık falan protagonist'ın sesinden bile tiksindi tihihihi. bastion da görsel olarak biraz zayıf kalıyor. trine falan oynadık, seviyor ediyor ama onları da solo oynamaz. coop themeleri geçelim ondan. last of us sanırım tam olarak aradığımız şey. hani düşünürken buna yakın şeyler düşünebiliriz. belki walking dead gibi seriler eğlenceli olabilir? tavsiyelerini bekliyorum yiğitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Hikaye odaklı ve rpg gibi inventory cart curt içermeyen oyun dediğinde aklıma casual adventure oyunları ve bastion gibi şeyler geliyor. Böyle Journey, Brothers: A Tale of Two Sons gibi ilerledikçe bir hikaye veren oyunlarla ilgilenir mi? İlgilenmezse konsepti baştan belli olan Telltales oyunlarıyla ilgilenebilir belki. edit: içinde silah olsun dersen max payne ve darkness 2 gibi duf duf şeyler deneyebilirsiniz. Onların biraz ilerisi yeni tomb raiderlar içlerinde hafif crafting falan var ama kadın başrol falan diye belki daha çok sevebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 half life 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Tomb Raider Oni Dino Crisis Resident Evil 3 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-uygun-fiyatli-ps1-329786156/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Telltales oyunlarını ben hiç oynamadım ama genel olarak biliyorum büyük ihtimal ilgisini çekecektir diye düşünüyorum, denerim kesin. rpg olmak zorunda değil, düzgün hikaye olsun yeterli, derin bir hikaye olmak zorunda değil. last of us daki karakter derinliği inanılmaz mesela. öyle bir şeyler gerekiyor ki gameplay'ı da baya iyi. tomb raider bence olabilir. ona da bir bakayım ucuza bulabilirsem. hl2 olmaz abi. ps4 ve pc var 2 tane. onları baz alın plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 biz nasıl başladıysak o da öyle başlasın ya, bence filtresiz steamin ortasına bırak, o kendi bir yola giricektir zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 The Longest Journey? Life is Strange? To The Moon? Borderlands? Portal 2? Mario Kart? Little Big Planet? Diablo 3? Back to the Future? L.A. Noire? Limbo? Braid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 life is strange, longest journey bi de limboyu ekledim listeye. bl serilerini beraber bitirdik. lbp de aynı şekilde. portalı oynadık, belli bir yerden sonra baydı. bunlar daha çok coop titlelar. grafik olarak 8 bit ve eski titlelar çok ilgisini çekmez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 last of us yazdigina gore konsol erisimi var.. o zaman heavy rain ve uncharted serisi (last of us kadar derinligi olmasa da).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ya benim hanım bu tanımlara uyuyor ve aslında unchartedı sevmişti. Sonra cd si bozuldu, ingilizcesini indirmek zorunda kaldım oda devam etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 heavy rain'i ben başka bir oyun sanıyormuşum 8bit bir şey vardı rainli hahah o kadar zamandır indirimde görüp almadım anasını satayım. keşke alsaymışım. bunu da ekledim. uncharted için indirim bekliyorum ya, dediğin gibi last of us la birlikte en güzel gidecek oyunlardan biri de işte en son 50 dolar falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Life is strange korkunc bir oyun, sogutma kadını oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 mass effectlere ne diyorsunuz? fps seviyor duf duf duf hikayesi falan sarar mı acaba? life is strange'ın ileri episodelarına baya iyi diyorlardı değil mi? ha bi de benim hatun çok korkuyor ya oyunlarda. bildiğin yaşıyor yani oyunu. mesela tomb raiderda korkmuştu. hani ben oyunu oynamadım neyden korktu bilmiyorum da öyle bir şey var. dark souls oynasa ölür büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 abı mass effect falan karışık yahu naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Bizden ornek vereyim, sunlari baya oynadi: - Last of us (sonunda agladi) - Until Dawn (bunun butun sonlarini gorucem diye 5 kere falan bitirdi, yine de goremedi) - Rayman (bunu da kendi kiras gibi tum bolumleri 3 yildizla bitircem diye bayaaa bi oynadi) - Walking Dead (telltale, diziyi de seviyo ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 inside. cok iyi ve oynamasi cok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sims :P Sevgilim oyunlardan nefret eden birisi. Çocuk musun yahu diyen bir tip olmasına karşın witcher 3 oynamak istedi!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 neden hala birliktesiniz? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 mesele hikaye ise red dead redemption deneyin. open world ve oynaması biraz zor yalnız hikayesi ps oyunları içinde en iyilerden. hiç bir şey yapamadı at biner rastgele adam öldürür kanun kaçağı olup takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bingildak said: neden hala birliktesiniz? 8-) Çünkü içinde et var. Oynatmıyor değil söyleniyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben de ayni sekilde nefret ettirmistim transistor ve bastion'dan, damn ost =< gameplayleri kisa ama dear esther, stanley parable, limbo geldi benim aklima, plase ise skyrim yaziyorum kuponlara. cicek bocek toplamak, blacksmithlik yapmak hos gelmisti bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 worms serisi kızlar üzerinde denendi onaylandı. birde burrito bison flash oyunu ama bu kadar eğlence çoğu yüksek bütçeli oyunda yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Tropico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mass effect tam kiz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mass effect diğer not aldığın oyunlara kıyasla daha karışık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar