bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Six feet under baya iyi ya ama çok farklı bir tür. Herkes hitap etmiyor. İzleyili kaç yıl oldu hala bazı sahnelerdeki derinliği unutamam. Tam bir scarred for life dizisi. Biraz bağdaştırmakla ilgili. Kendi kulvarında rakibi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 the wire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 House MD ve Battlestar Galactica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Akhlaur said: BSG yi nasıl izliyoruz ya diziyi indirdim ilk bölüm previously diye başlıyor, previous u ne bunun ? miniseries var galiba 2 bölümlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 o üçü nereye "kutsal dizi üçlemesi" oluyor yav. hani sizin en sevdiğiniz dizilerdir, o tarzda dizi arıyorsunuzdur felan da, Seinfeld, X-Files, Firefly, The Wire, Black Mirror, Daredevil içermeyen dizi listelerini ciddiye almamak lazım. Breaking Bad, Mad Men, Game Of Thrones, Twin Peaks de dahil edebiliriz aslında ama onları izlemediğim için kesin konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 olm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bone said: Seinfeld, X-Files, Firefly, The Wire, Black Mirror, Daredevil içermeyen Hepsini izledim. The wire uclememde zaten. Seinfeld bildigin sitcom, krali olsa kutsanmaz. Black mirror so-so didaktik, izledim begendim ama olay o degil. Daredevil iki bolum izleyip biraktim, superhero lul diyip geciyorum. Firefly, hos bir evren yaratip bos birakiyor, severek izledim ama 7/10 maksimum. Bu kotu orneklerle birlikte kutsal dizi tarifim tamamlandi sanirim. Yeterince tahrik de ettigime gore arkama yaslanip konu akisini izleyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Dead Like Me'yi izlemeyen dizi izleyicileri cok sey kaciriyor, bunu diyeyim. Devam eden dizilerden en begendigim House of Cards ama sanirim. Polisiye seven de Miss Fisher's Murder Mysteries izlemeli kesinlikle, turunun en iyisi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bone said: o üçü nereye "kutsal dizi üçlemesi" oluyor yav. hani sizin en sevdiğiniz dizilerdir, o tarzda dizi arıyorsunuzdur felan da, Seinfeld, X-Files, Firefly, The Wire, Black Mirror, Daredevil içermeyen dizi listelerini ciddiye almamak lazım. Breaking Bad, Mad Men, Game Of Thrones, Twin Peaks de dahil edebiliriz aslında ama onları izlemediğim için kesin konuşmayayım. o üçü nereye "kutsal dizi üçlemesi" oluyor yav. hani sizin en sevdiğiniz dizilerdir, o tarzda dizi arıyorsunuzdur felan da, Mahallenin Muhtarlari, Yilan Hikayesi, Asmali Konak, Zerda, Sensiz Olmaz, Doktorlar içermeyen dizi listelerini ciddiye almamak lazım. Bulutbey, Yazlikcilar, Cicek Taksi ve Aynali Tahir'i de dahil edebiliriz aslında ama onları izlemediğim için kesin konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Yeni Star Trek gelirken de Deep Space Nine atin yani, Netflix'de de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Twin peaks cok ayri, hos bi dizi bu arada. Hayat akisimdan bi sekilde yarim birakmistim, donup bastan izlicem bir ara. D.lynch zaten, garip bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 friends, lost room (sayılmaz gerçi de), scrubs neden sayılmadı? kulvar tutmuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 tüm dizileri sayalım bence 100 olunca dururuz 2 sayfada 40 dizi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Epeydir yoktu dizi kavgasi topici. Sonbahara dogru ayakkabi bot topigi de lazim not edin bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ve çanta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ya cok dızı ızledım cunku cok fazla guzel dızı var ama sopranos ve galactıca cok bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 eğlencelikler kutsal üçlü denilen bi listeye komedi dizisi sokmak mantıksız. seinfeld, cheers, frasier falan özellikle komik ama tehlikeli diziler. bunların hastası bir tanıdığım vardı bir süre sonra arkadaş ortamında saçma espiriler yapıp katıla katıla güler oldu. komedi anlayışı falan çok değişti çocuğun 80'ler 90'lar amerikan sitcomlarına fazla bağlanmamak lazım eğlencelik aranıyorsa bunlar iyidir mesela ama yine kutsal üçlü listesi seviyesi değiller elbette: -californication -brooklyn nine-nine -it's always sunny in philadelphia -blue mountain state kutsal üçlüm --- oz the sopranos game of thrones başarılı --- narcos true detective önerileri takip ettiklerim yılan hikayesine dönenler --- six feet under: bu da sopranos gibi ağır ilerliyor. sopranosu 3.denememde baştan sona bitirebilmiştim, değmişti. bir ara yeniden başlayasım var ama brenda karakterine aşırı uyuz oluyorum house of cards: biraz izledim ama oyunculuklar bazen aşırı hollywood'vari geliyor soğutuyor hala izleyemeyip merak ettiklerim --- the wire (muhtemelen bunu çok sevicem oz'cular hep öneriyor bunu) breaking bad lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Vikings, Hell on Wheels, Breaking bad. edit: + black sails Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 The wire - oz - sopranos : kutsal üçlü Six feet under - battlestar galactica : biri yedek biri yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Forbrydelsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Polisiye drama olarak Luther, tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Carnivale de efsane edit: yok lan o kadar da değil ama iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 carnivale'i de çok duydum ama diziyi laps diye ortada kesip yayından kaldırdıkları için izlesem üzülecek yarım kalmış hissedeceğim diye yanaşmadım hiç o diziye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 vulga said: önerileri takip ettiklerim yılan hikayesine dönenler --- six feet under: bu da sopranos gibi ağır ilerliyor. sopranosu 3.denememde baştan sona bitirebilmiştim, değmişti. bir ara yeniden başlayasım var ama brenda karakterine aşırı uyuz oluyorum house of cards: biraz izledim ama oyunculuklar bazen aşırı hollywood'vari geliyor soğutuyor hala izleyemeyip merak ettiklerim --- the wire (muhtemelen bunu çok sevicem oz'cular hep öneriyor bunu) breaking bad lost brenda'yı izlerken ben geriliyodum ya biraz, hakkaten uyuz kadındı. ama karakter olarak bakınca işte breaking bad'deki adamın karısıyla alakası yok, kendince bi olayı var kadının bi şekilde izliyosun the wire'ı kesin izle, oz'dan ufak bi tık daha iyi bence. Oz'un anlatımı daha göze parmak iken, the wire daha sert bir üslupla tokatlıyor izleyici. Öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 The Office - US herkese göre olmayabilir ama başka böyle bir dizi görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar