Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal dizi üçlemesine dördüncü aranıyor

yav

Öne çıkan mesajlar

o üçü nereye "kutsal dizi üçlemesi" oluyor yav. hani sizin en sevdiğiniz dizilerdir, o tarzda dizi arıyorsunuzdur felan da, Seinfeld, X-Files, Firefly, The Wire, Black Mirror, Daredevil içermeyen dizi listelerini ciddiye almamak lazım. Breaking Bad, Mad Men, Game Of Thrones, Twin Peaks de dahil edebiliriz aslında ama onları izlemediğim için kesin konuşmayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Seinfeld, X-Files, Firefly, The Wire, Black Mirror, Daredevil içermeyen

Hepsini izledim. The wire uclememde zaten.
Seinfeld bildigin sitcom, krali olsa kutsanmaz.
Black mirror so-so didaktik, izledim begendim ama olay o degil.
Daredevil iki bolum izleyip biraktim, superhero lul diyip geciyorum.
Firefly, hos bir evren yaratip bos birakiyor, severek izledim ama 7/10 maksimum.

Bu kotu orneklerle birlikte kutsal dizi tarifim tamamlandi sanirim. Yeterince tahrik de ettigime gore arkama yaslanip konu akisini izleyebilirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

o üçü nereye "kutsal dizi üçlemesi" oluyor yav. hani sizin en sevdiğiniz dizilerdir, o tarzda dizi arıyorsunuzdur felan da, Seinfeld, X-Files, Firefly, The Wire, Black Mirror, Daredevil içermeyen dizi listelerini ciddiye almamak lazım. Breaking Bad, Mad Men, Game Of Thrones, Twin Peaks de dahil edebiliriz aslında ama onları izlemediğim için kesin konuşmayayım.

o üçü nereye "kutsal dizi üçlemesi" oluyor yav. hani sizin en sevdiğiniz dizilerdir, o tarzda dizi arıyorsunuzdur felan da, Mahallenin Muhtarlari, Yilan Hikayesi, Asmali Konak, Zerda, Sensiz Olmaz, Doktorlar içermeyen dizi listelerini ciddiye almamak lazım. Bulutbey, Yazlikcilar, Cicek Taksi ve Aynali Tahir'i de dahil edebiliriz aslında ama onları izlemediğim için kesin konuşmayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

eğlencelikler

kutsal üçlü denilen bi listeye komedi dizisi sokmak mantıksız. seinfeld, cheers, frasier falan özellikle komik ama tehlikeli diziler. bunların hastası bir tanıdığım vardı bir süre sonra arkadaş ortamında saçma espiriler yapıp katıla katıla güler oldu. komedi anlayışı falan çok değişti çocuğun 80'ler 90'lar amerikan sitcomlarına fazla bağlanmamak lazım

eğlencelik aranıyorsa bunlar iyidir mesela ama yine kutsal üçlü listesi seviyesi değiller elbette:
-californication
-brooklyn nine-nine
-it's always sunny in philadelphia
-blue mountain state

kutsal üçlüm
---
oz
the sopranos
game of thrones

başarılı
---
narcos
true detective

önerileri takip ettiklerim

yılan hikayesine dönenler
---
six feet under: bu da sopranos gibi ağır ilerliyor. sopranosu 3.denememde baştan sona bitirebilmiştim, değmişti. bir ara yeniden başlayasım var ama brenda karakterine aşırı uyuz oluyorum
house of cards: biraz izledim ama oyunculuklar bazen aşırı hollywood'vari geliyor soğutuyor

hala izleyemeyip merak ettiklerim
---
the wire (muhtemelen bunu çok sevicem oz'cular hep öneriyor bunu)
breaking bad
lost

Sosyal ağlarda paylaş

vulga said:

önerileri takip ettiklerim

yılan hikayesine dönenler
---
six feet under: bu da sopranos gibi ağır ilerliyor. sopranosu 3.denememde baştan sona bitirebilmiştim, değmişti. bir ara yeniden başlayasım var ama brenda karakterine aşırı uyuz oluyorum
house of cards: biraz izledim ama oyunculuklar bazen aşırı hollywood'vari geliyor soğutuyor

hala izleyemeyip merak ettiklerim
---
the wire (muhtemelen bunu çok sevicem oz'cular hep öneriyor bunu)
breaking bad
lost

brenda'yı izlerken ben geriliyodum ya biraz, hakkaten uyuz kadındı. ama karakter olarak bakınca işte breaking bad'deki adamın karısıyla alakası yok, kendince bi olayı var kadının bi şekilde izliyosun

the wire'ı kesin izle, oz'dan ufak bi tık daha iyi bence. Oz'un anlatımı daha göze parmak iken, the wire daha sert bir üslupla tokatlıyor izleyici. Öyle diyim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...