Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_cKbVD9o_CA Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Feamer said: dimi konunun içine "taharet" yazan bile aslında kızlara ilgi göstermiş oluyor 8-) şu postu gördüm ya hayatta yazmam artık iyi forumlar Alıntıla
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 taharet ne ya koylumusunuz, alin bi duzgun tuvalet dusu kurtulun http://i.imgur.com/ehAnHU0.jpg bonus: bunun nasil calistigini anlamiyan teyzeler evinizde buyuk tuvalet yapmak yerine evine erken gidiyor zoraki :D Alıntıla
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Fistan said: güzel mi feray arkadasin "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" 'den ters işlem yap. Laurelin said: Topicte en hakli ve mantikli insanin xunn olmasi forum olarak geldigimiz noktayi gosteriyor bence. Scrublar adam olurken eskiden duzgun olanlarinizda bozuyo eheueheu Smileyde koyiyimda malzeme olsun shitpost icin :D :p :( :X scrub kısmına katılmamakla, kalanına ve özellikle xunn un has erkek olduğuna katılıyorum. Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Böyle devam ettiriyorsunuz sonra mutlu mesut görünüyorum 'ilgiden' dolayı, sesim çıkmadığı için. Ama triggerları gördükçe eğleniyorum açıkcası, yalan yok. :D Edit: aaaand 23 Alıntıla
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Frostbite said: gitme feray:( abv mavi istiridye bari sanki tükürdüm yanlışlıkla gülerken hiç beklemiyordum Alıntıla
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Abi herkes 30 yaşına geldi hala ergen draması peşindesiniz ya, ne adamlarsınız. Bırakın isteyen gelsin, gitsin, yazsın, yazmasın. Buralar hep erkek niye geldi amacı ne?!??!! Diye girişmek nedir yani, çüş. Akapelilere çomar diyen adam şu cümleyi kurmasın yazıktır. 2000'lerde hormonlar paçalardan akarken bile daha insanca yaklaşıyorduk lan karşı cins yazarlara. Pis herifler. Alıntıla
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Black_Hand said: Fistan said: güzel mi feray arkadasin "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" 'den ters işlem yap. Laurelin said: Topicte en hakli ve mantikli insanin xunn olmasi forum olarak geldigimiz noktayi gosteriyor bence. Scrublar adam olurken eskiden duzgun olanlarinizda bozuyo eheueheu Smileyde koyiyimda malzeme olsun shitpost icin :D :p :( :X scrub kısmına katılmamakla, kalanına ve özellikle xunn un has erkek olduğuna katılıyorum. malciyirin ebedi ergen olmasi gibi xunn efendide ebedi scrub olucak ne yazikki :D neyse taharet diyorduk? http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/977/727/7c1.jpg Alıntıla
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 xunn said: Daesu said: girls-advantage olayımı yaşandı gene Tabii ki. Ve her zaman ki gibi hatun kişi "Ben kızım" yapmadım diyerek "I plead the 5th" çekti. Ama 20 sayfadır FOTO KOY, GÜZEL MİSİN, ŞİŞT postları arasında gayet mesut yüzüyor. http://i.imgur.com/ku7DenH.jpg betas did this imo http://i.imgur.com/FRl4jvu.jpg Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 feverfeverray said: viktoria'ya saygim coh buyuk. insanlari karsilastirmaya gerek var mi? arkadas cevremdeki buraya en dayanabilir gibi gorunen iki kisiyi cagirdim. daha fazla cagirsam hos olmaz gibi Nasıl çağırıyorsunuz anlamıyorum. Forumun adı paticik bi kere "bak bi forum buldum süper, paticik.com" diyemem ben hayatta. 13-14 senedir böyle bir cümle kuramadım walla. Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Arada girip bakınıyordum ben zaten. Biliyordum forumu. Öyle garip bi muhabbete gerek kalmadı o yüzden. Alıntıla
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Burası benim 2. hayatım. Kimseyi çağırmadım bugüne kadar, çağırmayı da düşünmüyorum. :) Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben yabancilardan bile sakliyorum amk. paticik diye gorup onlar bile dalga gecer. rezillik Alıntıla
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben de 7 proxy arkasına gizlenip beygirgucu.com üzerinden giriyorum çok fark edilmesin diye. birinin yanıma gelmesi yüzünden ekranın görülme tehlikesine karşı da her zaman beylik tabancam tabi ki yanımda, monitöre sıktığım gibi güvendeyim heheyt. Alıntıla
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Laurelin said: Black_Hand said: Fistan said: güzel mi feray arkadasin "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" 'den ters işlem yap. Laurelin said: Topicte en hakli ve mantikli insanin xunn olmasi forum olarak geldigimiz noktayi gosteriyor bence. Scrublar adam olurken eskiden duzgun olanlarinizda bozuyo eheueheu Smileyde koyiyimda malzeme olsun shitpost icin :D :p :( :X scrub kısmına katılmamakla, kalanına ve özellikle xunn un has erkek olduğuna katılıyorum. malciyirin ebedi ergen olmasi gibi xunn efendide ebedi scrub olucak ne yazikki :D neyse taharet diyorduk? http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/977/727/7c1.jpg Abi şöyle demeyin ya. O nipple aklıma geldikçe.. Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ne scrub'ı lan? Tryhard olmadıgımız bir oyun mu oldu? Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Hoşgeldin Reyhan... Şimdiden maruz kalacağın entellektüel magandalık, cinsiyet ayrımcılığı ve moderasyon destekli organize seviyesizlik adına özür dilerim. Çağırmak istediğim niceleri var lakin açtığım topikler, attığım mesajlar silindiği gibi çağırdığım arkadaşlarımda üye kabulde, gümrükte takılı kalmış eşyalar gibi bekliyor... Fever acaba benim davet ettiğim arkadaşlarımıda üye kabul sınırından sen geçirebilir misin ? Çünkü ben aslında bir başka sen olmuş gibi forumdaki durum O:) Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 P1 hoşgeldin. JS de burada. şimdi sıra K,L ve A da hadi ff takımı tamamla Alıntıla
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Aruzyon said: Şimdiden maruz kalacağın entellektüel magandalık, cinsiyet ayrımcılığı ve moderasyon destekli organize seviyesizlik adına özür dilerim. Entelektüel tek l ile yazılır. Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 gerçek entelektüeller 2 l ile yazar Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.