Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Abi bana mı öyle geliyor sizi de rahatsız ediyor mu bilmiyorum ama ben böyle aptal bir muhabir, programı bu kadar kötü yöneten birini görmedim. Dün gece mesela programı vardı öyle sorular soruyor ki facepalmdan facepalma koştum. sizler ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 "Sene 2016da tv izlemek mi?" Diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ahmet hakanla aynı skill tree'yi seçmişler sanırım ya. çok fena gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Rejiden çook haras yiyorlar muhtemelen. Reji ağır yandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Nevşin Mengü seyredemiyorum, ses tonu, mimikler falan çok fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 simge fistiskbeyin izlemeyi deneyin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Feamer said: Nevşin Mengü seyredemiyorum, ses tonu, mimikler falan çok fena... Abi ben kapiliyorum ona ya haber saati aciyorum mute alip hatunu izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Abi nevşini eve atsan br anda straponla seni bitirir gibi bir hali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 nevşin çok iyi ya. ama baya garip bi anchorwoman yani. bildiğin sokak ağzıyla haber sunuyor. resmiyet diil de samimi işte hasudfhuas. hatun güzel ama. zaten manyak gibi sporcu. şu topic'teki herkesi sırayla koştur nefesi kesilene kadar, hepimizin toplamından çok falan koşar bu hatun sauhdfuadshf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Valla ben o özelliğini bilmiyordum yeni öğrendim taktir ettim, Ayrıca matmazel iltifat olarak alsın leopard2 gibi kadın, ama tarete karar veremedim a4 mu, a5 mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Nevşin'i sadece tvde gördüm oturur vaziyette haber sunarken. Bende fil yavrusu intibası bıraktı nedense. Belki de kalem gibi hatun, ama bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ince diil zaten çok, kaslı, kalınımtırak :D hele bazı fotolarda baya saçma çıkıyor, mesela: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 O ne lan cift kale maca cagirirsin sol bek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Nevşin baya kaliteli bi kadin ya. Laf solemeyin. Baslikta adi gecen kadin kotu ama, çiğ kaliyo hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 nevşin mengü ile yağlı güreşirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Bu kadınla maraton koşmuşluğum vardır Antalyada, belirtiyim. ( Yarı maraton koştu. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Yine saçmalıyor tpnsktmnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 tam bir ahmak bu didem. para alıyor ise bu haliyle kesinlikle hakketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Fistan said: nevşin mengü ile yağlı güreşirim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Para almadan gönüllü mü yapacak abi cnntürkte bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 böyle insanlar ile ilgili topic açıp resimsiz bırakıyorsunuz ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Nevşin'e şişko der gibi olunmuş, sonradan dönmüşsünüz. Olm kadın hergün spor yapan birisi. Kadın gibi kadın işte. Ayrıca haber sunmaktan başka işlerde yapıyor youtubeda falan. Takip edin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Değişik bi hatun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 nevşin düzenli spor yapıyor, sırf bununla bile "would bang" tier benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar