Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Kaçan kovalanır olmuş abi kızlar bi enteresan bu konuda 6-7 sene böyle bekleyen kızlar gördü bu gözler. Hepi topu 1-2 kere gördüğü insanı. Sebep hep aynı ama oğlanın yüz vermemiş olması. Hırs yaptırıyor. Sonrasında da bir şeyler başlarsa o çektiği acıların intikamını genelde senden alıyor =) //Eller süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 feverde tam böyle erkek ortamının içinde bi tane kız olurda aslında o ortamdakiler için o kız değilde onlardan biri gibidir ya aynı o durum.Tam ortamcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Normal kız gibi davransaydı 50 kere kaçmıştı zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ya ben seviyorum burayı bazıları ne kadar kaba, troll falan olursa olsun. zeki adam burdakilerin çoğu, zeki insanların yanında takılmayı seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Forum gerizekalı kaynıyor. Yanlış gelmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 imam bunu yazdıktan sonra bana dönüp böyle yaptı. gözlerimle gördüm. seviyo sizi aslında beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Bu nasıl topic lan? İlk post zaten sürreal, kız garip cocuk ayrı garip. Olm ilginiz yoksa insanlarla seks için "Ha gelme ama tam gitme de" yapmayın lan, ayıp. Kız da ayrı otistikmiş, tanımadıgın etmedigin herif için tıp mı bırakılır, anası babası yok mu bu kızın agzına çarpacak? Delikanlımız kızdan hoslanıyor mu onu bile çıkaramadım, bütün olay fazla garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 delikanlının kafası çok karışık abi. elini falan attı boş bulunup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Yine internetin ilk kuralini yok saymissiniz. fotograf yok arkadaslar, boyle bir kiz hic olmadi, boyle bir olaylar zinciri hic yasanmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 En son muavin için de csb diye gezenler vardı, hatırlatalım yakın tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Bir dakika constructive birşey yazmamışım. Ne yapayım diye soruyorsan bu senin kıza olan hislerine göre degisir. Hoslanıyorsan, şansını denemek istiyorsan söyle uzun mesafeli yürütün okulunu bitirene kadar, acele etmenin alemi yok de. Ha gönlün yoksa bıçak gibi kes erkek ol. Sakız gibi yaparsan iyice uzar bunun tatsızlığı. Kendini öldürecekse de o onun bileceği iş, ta istanbul'dan intihara teşebbüs engellenmez. Komikmiş ama, intihar falan. Yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Orada döl vardi basindan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 modlardan ricam eli spoya alalım, evde çoluk çocuk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Var da abzürtlük 50 kat fazlaydı. Ben 1 ay biriyle çıkıp çocuğun ismini omzuna dövme yaptıran kız tanıyorum, şu hikaye öyle çok abzürt gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ya abi adam hayali italyan kızla bir şey yaşamak istese başlık açar mı obsesif kadın diye. kıza şunu yaz sei ossessionata. non voglio vederti mai, vattene! bağır ama böyle. evin içinde sinir küplerine binerken bağır bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 feverfeverray said: ya abi adam hayali italyan kızla bir şey yaşamak istese başlık açar mı obsesif kadın diye. kıza şunu yaz sei ossessionata. non voglio vederti mai, vattene! bağır ama böyle. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 kaşlarını çat. caps lock açık yaz, bi yandan da bağır evin içinde. sonra bize video at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Kızdan cevap geldi mi sen onu söyle. Gerçi bloklamış miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 blokladım abi cevabı görmek istemiyorum da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 birader kizin feysini vereceydin? titittitititiitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 selam. bir şey sormaya geldim. op yav he deyip nikahı basıp italyan paşaportunu cebine koymama sebebine değindi mi 10 sayfa içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bloklamış olum, şimdi açarsa 48 saat bloklayamıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Cokomantis said: selam. bir şey sormaya geldim. op yav he deyip nikahı basıp italyan paşaportunu cebine koymama sebebine değindi mi 10 sayfa içinde? uyandirma... pasaportun pesindeyiz. ekmek pesindeyiz. duolingodan italyanca derslerine basliyorum simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 3 gün boyunca bloklamaya devam ederse AB kararıyla evlenmiş sayiliyorlar. Kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 her yazar kendi elinin fotosunu atsin olayinda ben yokum.kurtadam gibi ellerim var lan.dyrduk yere banlanmiyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar