Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan kız ve obsesyon hakkında

logtrig

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli said:

Şu viktoria da güzel kız ama çok yapmacık sanki. Mesela ağzı aşırı hareketli. Meh
Ama ben paticiğin genelinin şöyle bişey sevdiğini tahmin ediyorum
http://67.media.tumblr.com/32239c342f20d5fa5752250a1cdd45e9/tumblr_mi5wp48CGe1r8we10o1_500.jpg

Tradechat panser

abi hakikaten cirkin bu.

ne bu be
Sosyal ağlarda paylaş

geymır hatun çok saçma bir ibare bu arada. sonra türk kızı neden kezban. oyun oynayan kız mı oho hiç görmedik en süperi sensin muamelesi yabıyolar kızlara. hepsi de bok gibi oynuyo ama oyun oynuyorum neticede diyip paspas muamelesi yapıyolar erkeklere.

çok kız var etrafımda öyle. bu yukarıdaki kızları tanımıyorum o yüzden onlara ithafen yapmadım yorumu.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

Şu viktoria da güzel kız ama çok yapmacık sanki. Mesela ağzı aşırı hareketli. Meh
Ama ben paticiğin genelinin şöyle bişey sevdiğini tahmin ediyorum
http://67.media.tumblr.com/32239c342f20d5fa5752250a1cdd45e9/tumblr_mi5wp48CGe1r8we10o1_500.jpg

Tradechat panser

dovme ✓
kemik gozluk ✓
redhead ✓
dekolte ✓

hatun game streamer
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

geymır hatun çok saçma bir ibare bu arada. sonra türk kızı neden kezban. oyun oynayan kız mı oho hiç görmedik en süperi sensin muamelesi yabıyolar kızlara. hepsi de bok gibi oynuyo ama oyun oynuyorum neticede diyip paspas muamelesi yapıyolar erkeklere.

çok kız var etrafımda öyle. bu yukarıdaki kızları tanımıyorum o yüzden onlara ithafen yapmadım yorumu.

oyun oynamak matah bi is degilki zaten.hardcore gamer kiz isteyende sanmiyorum olsun.beklenti oyunlara anne gibi yaklasmasin ,iki dakkalik zevkini burnundan getirmesin arada bi iki casual oyun oynasin falandan ote sanmiyorum olsun.kiz arkadasinla raid atip napican zaten lan sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

evet. matah bişi değil. oynasa da oynamasa da, sevgilisi oynadığı zaman bıkbıklamasın mesela. geçen bir video izledim sevgilileri çok fazla oyun oynadığı için konsollarını falan parçalıyo kızlar bok varmış gibi. ben konsol oyunlarını oynamaktan ziyade izlemeyi seviyorum mesela. biramı alır oturup izlerim. hatun gidip parçalıyo.

geymır ibaresi piyasadan kalksın diyecek 1m turşu bulurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...