µh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 taksicilerden intikamimizi elimden geldigince aliyorum beyler, arabanin her tarafi sari boya oldu ama donuste seridinin sirasini beklemeyip distan kaynak yapmaya calisan taksiciye izin vermemek icin gaza basmak ve sonrasinda adamin yuz ifadesi priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 cuma namazı vakti mesai saati sayılmıyor diye hatırlıyorum. geçenlerde öyle bir yasa geçmişti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi bi tane süpergücüm varsa heralde berber & taksici itleri hiç konuşturtmamam heralde direk muhabbet etmiyorlar veya siklemiyorlar kafa çok rahat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kamu çalışanlarının izni var 2.30'a kadar bugün tapu alcam alamıyorum suya elektriğe başvuramıyorum bu olay yüzünden. kadınlar çalışsın bari tapumu versin ya farz da değil anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sen yap sikayetini. sonuc cikar cikmaz, belli olmaz. ama biz biliyoruz olayi. serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bu cuma arasını akşam mesai saatine ekliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Taksicinin fetö propagandası yaptığını söyle. 1 gün yatar, o zarar ona yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Oha adamı bi silkmediğiniz kalmış gayet haklı değil mi yani adam şikayet etmekte. Taksinin görevi seni istediğin yere götürmek vaaz/nasihat vermek değil ki. Ha ben de taksiciyle aynı görüşteyim ama taksiciye ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Kimse haksızsın dememişki adam haklı tabiki fakat hiçbirşey olmayacak ülkenin genel profili bu normal karşılanacak bir de arkasından konuşacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Xenus said: Seele'nin durumdan bile lite'mış şu. onda adam yolun ortasında indirmişti direk. bence de şikayet etmeye enerji harcamaya değmez. bende ki dayak opsiyonlu idi. burda baya esine hakaret var. ha sikayetten sonra dayak yada sikayette yiyebilir o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Malibu said: Ha ben de taksiciyle aynı görüşteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Altın vuruş olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Hem nalına hem mıhına vurmuşum işte ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ulan adamın evleneceği insana taksici demediğnii bırakmamış. Vites topuzunu götüne sokardım adamın, şikayet falan aklıma bile gelmezdi herhalde. Malibu da, tam forumdan siktiripgitmelik bir yorum yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sen içkisiz yerden aldın da ne oldu tüm mahalle konuşuyor deyip kaçsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi geçmiş olsun tatsızmış cidden. bu ülke bizim değil onların ülkesi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Malibu said: Sakin ol şampiyon. yok ya sakinim, bu kafadaki adama sinirlensem kalp krizinden 3 saatte giderim herhalde. çomar çok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 çok kasmayın şunu yapın yeter https://eksisozluk.com/akplilerle-bas-etme-yontemi--4955721 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi taksicinin bana yumruk sallamasından daha vahim bi durum bence bu. adam 2 güne evlenio psikolojisi zaten alt üsttür, bide yaşadığın duruma bak. bitaksi kullanın olm. nedense adamlar daha nazik oluyor. notluyorsun ya bide.. hem bitaksiye şikayet etsen adam bitaksiden atılır belki.. bilmiorm orasını ama daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bitaksi kullaniyorum ben de artik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 noyan_ said: bu cuma arasını akşam mesai saatine ekliyorlar mı? hayir tabi ki ..kagit ustunde ogle tatilini kaydirmis gozukuyorlar 12 00 13 30 yerine 13 00 14 30 ogle arasi diyip geciyorlar.. ama tabi yemek su bu 12 00 de ciktigi icin fiilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bitaksi başarılı çoğu sen bişi demedikçe sohbet etmiyor zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bitaksi sonrasi arkadasa gelen msg http://i.imgur.com/8mBAtZa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bence ilgili taksi durağının karşısına taksi çağır, bin git. Daha büyük küfür yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar