Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi şikayet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taksicilerden intikamimizi elimden geldigince aliyorum beyler, arabanin her tarafi sari boya oldu ama donuste seridinin sirasini beklemeyip distan kaynak yapmaya calisan taksiciye izin vermemek icin gaza basmak ve sonrasinda adamin yuz ifadesi priceless
Mesaj tarihi:
abi bi tane süpergücüm varsa heralde berber & taksici itleri hiç konuşturtmamam heralde direk muhabbet etmiyorlar veya siklemiyorlar kafa çok rahat :P
Mesaj tarihi:
kamu çalışanlarının izni var 2.30'a kadar
bugün tapu alcam alamıyorum suya elektriğe başvuramıyorum bu olay yüzünden.

kadınlar çalışsın bari tapumu versin ya farz da değil anasını satim.
Mesaj tarihi:
Oha adamı bi silkmediğiniz kalmış gayet haklı değil mi yani adam şikayet etmekte. Taksinin görevi seni istediğin yere götürmek vaaz/nasihat vermek değil ki.
Ha ben de taksiciyle aynı görüşteyim ama taksiciye ne ki.
Mesaj tarihi:
Kimse haksızsın dememişki adam haklı tabiki fakat hiçbirşey olmayacak ülkenin genel profili bu normal karşılanacak bir de arkasından konuşacaklar.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

Seele'nin durumdan bile lite'mış şu. onda adam yolun ortasında indirmişti direk. bence de şikayet etmeye enerji harcamaya değmez.

bende ki dayak opsiyonlu idi. burda baya esine hakaret var. ha sikayetten sonra dayak yada sikayette yiyebilir o ayri.
Mesaj tarihi:
Ulan adamın evleneceği insana taksici demediğnii bırakmamış. Vites topuzunu götüne sokardım adamın, şikayet falan aklıma bile gelmezdi herhalde.

Malibu da, tam forumdan siktiripgitmelik bir yorum yapmış.
Mesaj tarihi:
abi taksicinin bana yumruk sallamasından daha vahim bi durum bence bu.
adam 2 güne evlenio psikolojisi zaten alt üsttür, bide yaşadığın duruma bak.

bitaksi kullanın olm. nedense adamlar daha nazik oluyor. notluyorsun ya bide.. hem bitaksiye şikayet etsen adam bitaksiden atılır belki.. bilmiorm orasını ama daha iyi
Mesaj tarihi:
noyan_ said:

bu cuma arasını akşam mesai saatine ekliyorlar mı?

hayir tabi ki ..kagit ustunde ogle tatilini kaydirmis gozukuyorlar 12 00 13 30 yerine 13 00 14 30 ogle arasi diyip geciyorlar..

ama tabi yemek su bu 12 00 de ciktigi icin fiilen..
  • Yeni Oluştur...