yumy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Geçmiş olsun, umarım iyileşirsin. Bir nesil komple kanser çıkıcaz bu gidişle, o kadar çok kanserle mücadele eden insan haberi geliyor ki sağdan soldan. Sonumuz iyi değil pek kuşak olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Tüm paticik seninle... İnşallah atlatıcaksın bu günleri. Yapabileceğimiz bir şey varsa söyle,seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Cok gecmis olsun, baskalarida demis mucadele ruhunu buna kanalize et diye dogru tespit. Kendin icin olmasa bile kizin icin yasaman lazim hani ki babamla yasadim bunu ben, bir insan babasini hele erken yasta kaybettikten sonra ayni olamiyor kesinlikle, cocuklugu bitiyor direk. Kanserle mucadelenin %70i filan moral zaten ki bu illetin ozellikle son senelerde bu kadar fazla gorulmesindeki en buyuk fakptlerden biri korkunc mutsuz bir toplum haline gelmemiz. Acil sifalar diliyorum tekrar ve surecte seni yanliz birakmayan patilerde tesekkur ediyorum kendi adima, guzel komunitedir burasi hani sabah aksam insanlar birbirine laf sokar burada ama zor gunlerdede kenetlenmesini biliriz. Doktor konusunada deginmeden edemiycem, turk saglik sisteminin curumuslugunu bizzat yasamis biri olarak, onleyici saglik hizmetleri konusunda modern dunyayi 60-80 yil geriden takip ediyoruz ki kansere bu kadar insani kaybetmemizin en buyuk nedeni bu, erken tani diye dunya popusunu yirtarken biz sirf "doktorda sira olmasin, tahlil filan cok uzatmadan ilac versinki ortalama 87 iqlu hasta saglik sistemi super isliyor sansin" modunda takildigimiz icin ne yazikki giderek artiyor kanser vakalari. Kapsamli sigortasi cidden sart heleki risk guruplarinda. Okuyup duygulandiniz, kuddusiye guzel mesaj ve desteklerinizi yazdinizda cok alti cizilmesi gereken, hepinizin dusunmesi gereken birsey bu. Hatta bu konuda bilgili bir pati varsa konusunu filan acalim, vape gibi sacmaliklari hypeliycaginiza boyle ciddi konular hakkinda bir guideimiz olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Vape de sigara içenler için kanser riskini azaltıyor, niye giydirdinki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Frostbite said: Sequo said: Kemoterapi ne kadar kötü birleydir ya bence kanserdende kötü. Tıp çare bulamadığı şeyleri tamamen öldürmek için bunu kullanıyor. Vucudu öldürüyor abi. Kanserli hücreleri öldürmek için yararlı yararsız ne varsa öldürüyor. Amaç kanserlilerden kurtulursak zarar verdiğimiz yararlıları bir şekilde toplarız. Umarım kimse kanser olmaz ve buna gerek duyulmaz. Kanserden 5 sene sonra ölebilecekken kemoterapi ile 1 sene sonra elveda diyebiliyorsun. Bence alternatif yolları deneyin. Kemoyada devam edin ama alternatifte yapınki kemonun sayısını ne kadar azaltırsanız bu şekilde o kadar faydalı olur yorum yapmiyim dedim ama dayanamadım harbi cahilsin keko aman seko. adamın verdiği bilgiler doğru yalnız. kemoterapi giderek yerini immunoterapi denen yönteme bırakıyor dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çabuk iyileş çeto daha seninle memleketi kurtaricaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çok geçmiş olsun Kuddusi. Allah seni ailene bağışlasın. Tez zamanda lanet müsibeti atlatman dileğimle. İhtiyaç halinde her daim buradayız. Atlatırsın sen bunu, böyle bir güzel ailen varsa atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 buyuk gecmis olsun, umarim iyilesirsin cetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 geçmiş olsun, acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 geçmiş olsun çeto, acil şifalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 büyük geçmiş olsun. şifalar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Abi bu tarz durumlarda moral motivasyonun ilaçlar kadar etkili olduğunu sakın unutma. Dediğin gibi stres buna kapı açıyorsa açık kapıdan paldır küldür girmesine izin vermeyeceksin. En iyisini düşün ve hayal et. Daha yaşayacak uzun yılların var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 gecmis olsun umarim atlatirsin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Abi çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Geçmiş olsun iyileşirsin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çok geçmiş olsun gerçekten. Moral en önemlisi. Yakınen bu süreçleri yaşayan biri olarak moralini yüksek tutmaya bak abi. Acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Umarım atlatırsın. Şunu incelemek istermisin? https://www.cancertutor.com/metabolic/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ginaly said: Frostbite said: Sequo said: Kemoterapi ne kadar kötü birleydir ya bence kanserdende kötü. Tıp çare bulamadığı şeyleri tamamen öldürmek için bunu kullanıyor. Vucudu öldürüyor abi. Kanserli hücreleri öldürmek için yararlı yararsız ne varsa öldürüyor. Amaç kanserlilerden kurtulursak zarar verdiğimiz yararlıları bir şekilde toplarız. Umarım kimse kanser olmaz ve buna gerek duyulmaz. Kanserden 5 sene sonra ölebilecekken kemoterapi ile 1 sene sonra elveda diyebiliyorsun. Bence alternatif yolları deneyin. Kemoyada devam edin ama alternatifte yapınki kemonun sayısını ne kadar azaltırsanız bu şekilde o kadar faydalı olur yorum yapmiyim dedim ama dayanamadım harbi cahilsin keko aman seko. adamın verdiği bilgiler doğru yalnız. kemoterapi giderek yerini immunoterapi denen yönteme bırakıyor dünyada. Yahu boş konuşmak için konuşuyor zaten engin bilgisi olsa doğrusu şuna inanıyorum der ama bilim bilimdir inanmakla olmaz ben cevap vermiyorum artık bilgisi olmadan fikir sahibi olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi acil şifalar,inş kısa zamanda kurtulursun bu illetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 gecmis olsun abi. ailenle beraber yenersiniz bu savasi siz. guzel haberlerle gel bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar