di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Ceto hosgeldin, cok gecmis olsun. Umarim tez vakitte iyilesirsin de en buyuk derdin troleybit patiler olur. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 O paça çorbası her gün içilecek arkadaş. İtiraz yok. Ayrıca kilo verdim falan demişsin abi, merak etme. Çiçek pasajında bira patatesin dibine vururuz yine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Yoook, artık alkol falan içmicez. :) yenge ve melek için kendimize iyi bakcaz. Adamsın be çetin abi. Mücadele budur. Sevdiklerimiz için güçlü olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 geçmiş olsun, birşeye ihtiyacın olursa söyle, baklava için organize olmuş adamlar var ( ben de dahil ) burda, senin için de organize olunur. dikkat et kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Geçmiş olsun valla tümünü okudum gerçekten te başa gelmeden bilenecek birşey değil. Şimdiden geçmiş olsun. Ne kadar şanslısın ki bir ailen var. Ben bu tür bir hastalığı tek başına hastane hastane koşarak uğraşan birini tanıdım. Zaten en sonunda tedavilerini tek başına olamadığı için hastanede tek başına kalmayı başlamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 tl dr yazamadım la, baya akıcı yazmışsın okudum hepisini. Kitap mı yazsan acaba :D bu boş zamanını değerlendirmelisin ya film dizi kitap oyun müzik, tam hobilik zamanın var. Pozitif olmalısın bide işte hep, klasik. Çok basit bi trick'tir şu; günlük hayatta naber nasılsın dediklerinde hep: çok iyiyim derim. Ne olursa olsun, bu benim pratikte psikolojimi düzeltir, karşıya iyi enerji verir falan.. zorla gülmeye çalıştığında bile bi süre sonra insan kendini iyi hisseder. İçini ferah tut ya, iyi yönden bakmaya çalış hep. Etrafında sevenlerin var ve en sevdiklerin sapasağlam yanındalar. Bu bir kötü rüya, uyancam bitecek gibi salak şeyler düşünme. Abi kötü rüya falan yok. Gerçek var ve yinede mutlu olacak bir sürü şey var. Ölüm korkusu mu? Bırak allasen, neyden korkuyorsun? ölmekten mi? Sen varken ölüm yok, ölüm varken sen yoksun. Bunu bi geç. Arkanda bırakacaklarından mı? Abi sana üzülebilirler ama geçer, atlatırlar. Tek istediğin mutlu olmaları ise.. Merak etme mutlu da olurlar. Sadece bencil olma. Bensiz yaşayacaklar diye bencillik yapma! Eğer bencil değilsen, hiçbir şeyden korkmazsın da! Şu an senin yapman gereken şey; elinden gelenin en iyisini yapmak. Yaşamak için. Alternatifleri deneyebilirsin, propolis arı sütü falan fıstık. Ama kesin yapman gereken şey, kilonu korumak. Vücudun güçsüz kalırsa, yenemezsin! kilonu koruyamasan bile yemelisin abi. Zorlamalısın belki ama yemelisin. Bide üşenme. Kalkabiliyorsan kalk. gez dolaş, çok yormayacak kadar kendini.. neyse güçlü ol! çünkü güçlü olanın kazandığını gördüm ben.En yakın arkadaşımdan biliyorum. [hr] 1 Yaşamak şakaya gelmez, büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın bir sincap gibi mesela, yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden, yani bütün işin gücün yaşamak olacak. Yaşamayı ciddiye alacaksın, yani o derecede, öylesine ki, mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda, yahut kocaman gözlüklerin, beyaz gömleğinle bir laboratuvarda insanlar için ölebileceksin, hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için, hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken, hem de en güzel en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bildiğin halde. Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı, yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin, hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil, ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için, yaşamak yanı ağır bastığından. 1947 2 Diyelim ki, ağır ameliyatlık hastayız, yani, beyaz masadan, bir daha kalkmamak ihtimali de var. Duymamak mümkün değilse de biraz erken gitmenin kederini biz yine de güleceğiz anlatılan Bektaşi fıkrasına, hava yağmurlu mu, diye bakacağız pencereden, yahut da sabırsızlıkla bekleyeceğiz en son ajans haberlerini. Diyelim ki, dövüşülmeye deşer bir şeyler için, diyelim ki, cephedeyiz. Daha orda ilk hücumda, daha o gün yüzükoyun kapaklanıp ölmek de mümkün. Tuhaf bir hınçla bileceğiz bunu, fakat yine de çıldırasıya merak edeceğiz belki yıllarca sürecek olan savaşın sonunu. Diyelim ki hapisteyiz, yaşımız da elliye yakın, daha da on sekiz sene olsun açılmasına demir kapının. Yine de dışarıyla birlikte yaşayacağız, insanları, hayvanları, kavgası ve rüzgarıyla yani, duvarın ardındaki dışarıyla. Yani, nasıl ve nerede olursak olalım hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak... 1948 3 Bu dünya soğuyacak, yıldızların arasında bir yıldız, hem de en ufacıklarından, mavi kadifede bir yaldız zerresi yani, yani bu koskocaman dünyamız. Bu dünya soğuyacak günün birinde, hatta bir buz yığını yahut ölü bir bulut gibi de değil, boş bir ceviz gibi yuvarlanacak zifiri karanlıkta uçsuz bucaksız. Şimdiden çekilecek acısı bunun, duyulacak mahzunluğu şimdiden. Böylesine sevilecek bu dünya "Yaşadım" diyebilmen için... Nazım HİKMET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 yazdığın gibi şeker aklıma geldi. minimuma indirerek iyi yapmışsın. meyvelerden alıyorum demişsin ama bazı meyvelerin kemoterapiye zararlı olduğunu duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi. ama sormadıysan doktorlara bi sor derim. umarım kısa zamanda aramıza dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 çok geçmiş olsun çeto : atlatırsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Güçlü dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sahsen tanimasamda yaziyi okuyunca kamyon carpmisa dondum. Cok gecmis olsun. Moralini de yuksek tut, acik oturum filan izleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çok geçmiş olsun. Biz de ailecek geçen sene aynı süreçten geçtik. Annem resmen ölümden döndü ve bu tamamen hastalığının uzmanı doktoru sayesinde oldu. Sen de güvenebileceğin bir doktor bulmuşsun. Sen iyileş, ailen gene eskisi duruma gelir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 umudunu kaybetme, iyileşirsin yapabileceğimiz bişey varsa çekinme söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mücadeleye devam abi Allah şifa verecektir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 kamyon çarpmışa döndüm. acil şifalar diliyorum çetin abi :( haklısın valla, anı yaşamak yerine sürekli geleceği garanti almaya çalışma stresi altındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 çok geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 işin kötüsü kanseri yenen ilk kişi sen olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Büyük geçmiş olsun, 15 temmuzdan beri gözlerim seni arıyordu gizliden. Ne yaptı bu adam? Neden yazmıyor? Gelse wot döşese diye bekliyordum. Ama bunlar aradığım wotlar değildi :< Hiç tanışmadık etmedik ama eğer yapabileceğim en küçük bir şey olacaksa, bir yardımımım dokunabilecekse elimi taşın altına koymaktan çekinmem. Hani bu oyunda geçemediğin bölümü geçmek de olabilir, elden ne gelirse :> Kendine iyi bak, pozitif ol, intihar vs. saçmalama. Hepsi atlatılır. Bu süreci bir aile olma imtihanı gibi düşün. Vaktiyle annem de kansere yakalanmıştı, bir kaç sene bizler de yıprandık ben henüz 10 ve kardeşim de 5 yaşındayken. Ama atlattık çok şükür ve birbirimizi ne kadar sevdiğimizi; aile olmanın ne demek olduğunu çok çok iyi anladık. Yaklaşık 20 yıl oldu ve annemin hastalığının üzerinden geçen her geçen gün bir öncekinden çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Yalnız benim duydugum kadarıyla kanser durumunda deli gibi yemek yemek gerektiği.. Şekeri kısmayı bende duydum ama yemek konusunda özellikle aşırı karbonhidrat tüketmek gerektiğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Kemoterapi ne kadar kötü birleydir ya bence kanserdende kötü. Tıp çare bulamadığı şeyleri tamamen öldürmek için bunu kullanıyor. Vucudu öldürüyor abi. Kanserli hücreleri öldürmek için yararlı yararsız ne varsa öldürüyor. Amaç kanserlilerden kurtulursak zarar verdiğimiz yararlıları bir şekilde toplarız. Umarım kimse kanser olmaz ve buna gerek duyulmaz. Kanserden 5 sene sonra ölebilecekken kemoterapi ile 1 sene sonra elveda diyebiliyorsun. Bence alternatif yolları deneyin. Kemoyada devam edin ama alternatifte yapınki kemonun sayısını ne kadar azaltırsanız bu şekilde o kadar faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Zor durum valla çeto, millet ne kadar basit şeylere kafayı takıp hayatından şikayet ederken seninki gerçekten zor durum. Kolay gelsin, umarım içindeki bu mücadeleci ruhu ama şu ama bu sebepten koruyarak iyileşir ve mutlu huzurlu bir hayat sürersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çok geçmiş olsun, acil şifalar. Gelecek endişesiyle canını sıkma, bugünü atlat geleceği kurtarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sequo said: Kemoterapi ne kadar kötü birleydir ya bence kanserdende kötü. Tıp çare bulamadığı şeyleri tamamen öldürmek için bunu kullanıyor. Vucudu öldürüyor abi. Kanserli hücreleri öldürmek için yararlı yararsız ne varsa öldürüyor. Amaç kanserlilerden kurtulursak zarar verdiğimiz yararlıları bir şekilde toplarız. Umarım kimse kanser olmaz ve buna gerek duyulmaz. Kanserden 5 sene sonra ölebilecekken kemoterapi ile 1 sene sonra elveda diyebiliyorsun. Bence alternatif yolları deneyin. Kemoyada devam edin ama alternatifte yapınki kemonun sayısını ne kadar azaltırsanız bu şekilde o kadar faydalı olur yorum yapmiyim dedim ama dayanamadım harbi cahilsin keko aman seko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çetin reis her zaman kalbimiz seninle çok geçmiş olsun, inşallah bunu atlatıp tekrar o eski şen şakrak haline dönersin. Yazdığın yazının sonunu getiremedim iş yerindeyim, elim ayağım titresin istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar