ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 fenn said: O ne demek ya. Kapıya teslim olunca sokak kapısını mı dikkate alıyorlar işte belli ölçü kriterleri var, şu kadar hacim ya da şu kadar cm'i geçerse eve çıkarmayız kapıya koyarız, şunu da geçerse gel şubeden al falan. bunları kendi sitesine yazmış yurtiçi. hb'de buna ilişkin bilgi olmadığından iddia da edemiyom eve çıkarcan kardeşim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 nasıl ölçüler miş onlar. Anneme bulaşık makinesini oradan almıştık geldiler yerine yerleştirdiler 1 gün sonrada bosch geldi kurdu makineyi. Daire 3. katta ve asansör yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Hb trdeki en kaliteli hizmet veren marketplacelerden biri abi. Amazon dengi Türkiyedeki ne kadar hizmet kalitesi aynı olmasa da policyleri benzer. Benim herhalde 30 40 siparişim vardır. 1 2 üründe hb ile ilgili olmayan sorun çıktı onlarda da adamlar hemen çözdü. Yapıcı davranıyorlar amazon gibi. Tedarik problemi hb özelinde yok. Her sitede mevcut kaçınılmaz bir durum insan faktörü içerdiği için. İşin piçliğine kaçanlar var işte stokta gösterip sonra siparişle tedarik edenler onlara dikkat etmek gerek. En kötü basacaksın iptali elinde patlayacak o ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 amazonla kıyaslaman içimden bi parca öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aynı şeyi yaşadım burdan ssd sipariş verdiğimde aynı gün kargo diyip ekstra ücret alıp, sonra aradan 3-4 gün geçince getirmeleri tam bir hergelelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ev bahçe eşyası için evidea.com favorimiz. ofis sandalyesi çalışma masası v.b. bile aldık oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aynı gün kargoya ekstra ücret nasıl alıyorlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aynı gün kargoya ekstra ücret yok. aynı gün teslimata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aynı gün teslimat dediği kargo değil kurye zaten. kurye parası alıyorlar. eğer kurye o gün getirmezse müşteri hizmetlerine yazıyorsun, kurye parasını refund ediyorlar. ücretsiz bir şekilde kurye ile geliyor sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 adamlar fetocu ayıklıyorsa eleman eksikliği vardır belki asdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 hangi monitoru sipariş verdin? linklesene. kısır günü teyzesi merakından soruyorum sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 k1nJo said: adamlar fetocu ayıklıyorsa eleman eksikliği vardır belki asdsds kargo firmasinin verecegi paraya hicbir tarikatci tenezzul edip bakmaz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 e bunların kendi kargo şirketi yok mu abi, orada çalışanların hiçbiri tarikatçı değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Dragonfire said: çok abartı ucuza değilse hb den almıyorum ben. bilgisayar parçaları için sanalmarketim iyidir. amazon seçeneğimin olduğu durumlarda da amazon tabiki. hb den ancak sandalye, sineklik falan. abi geçen hafta bi 200 tl indirim oldu üç günlük. orada tuzak açtılar sanırım parayı bğaladılra baştan. ama bugün sipariş verirseniz bugün kargoda diyordu yoksa sanalmarketimden alacaktım ben de. baya bir parçayı oradan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 (tu) adamların bir güzelliği var, sana teslim etmeleri gereken ürün yoksa bir üst modelini veriyorlar kabule edersen. Sanalmarketimden memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 acer xb241h aldım. sanalmarketimde 2113 havaleyle alırdım. hb'de 1950 gözüktü. bastım. bıngıldak amazonla kıyaslamış talihsiz olmuş baya. yani tamam türkiye şartlarında yine en insaflı en standartlı büyüklerden gibi olabilir ama amazon kim doğan kim abi. lütfen!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Arattım, Ereyon'da da havale fiyatı 2019. Orası da baya sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 goldbären said: bıngıldak amazonla kıyaslamış talihsiz olmuş baya. nerede amazon ile kıyaslama yapmışım alıntı yaparak gösterir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ulfang said: kargoyu geç yollayanların , dağıtıma geç çıkaran kargocuların , evde olduğun halde kağıt yapıştırıp giden elemanların allah bin belasını versin ! çocukları olmaz inşallah İşte bu yüzden UPS kargo seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Zamanında aylarca sipariş yollamayan hbnin türkiyede amazona en benzer şirket olması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Upsde çok patlıyor ya. Biz ups ile çalışıyoruz sürekli şikayet var müşterilerden. Lel Türkiye gibi bir ülkede değil mi? Nasıl olur ya. Bu kadar gelişmişlik, medeniyet içinde. İnsan şaşırıyor. Öyle bir konuşuyorsunuz ki içinde yaşamasak 3. Dünya ülkesi olduğunu bilmiycez anasını satayım daha dün helikopterle sokakta sivil vurdu kendi ordusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 tip vereyim 3-5 fazla verin kapıda ödeme seçin köpeeniz oluyorlar, abii evde misin gelelim mi? ne zaman evdeysen o zaman gelelim abi ler havada uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 amazon tr'ye getirince ups'e teslim ediyor diye biliyorum. tracking'ler hep ups üzerinden en azından. e amazon patlamadığına göre ups de güzel çalışıyor diyemez miyiz? ben kendi kendime diyordum yani hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 amazon her yerde ups'e vermiyor yurtiçi kargoyla aldım ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ups usden tr e getiriyor. Benim paketi tr içinde hiç ups teslim etmedi. Genelde yurt içi getiriyor. Ups kötünün iyisi ama kötü yani. Bizim gruptan her ay 3k paketten fazla çıkıyor. Şikayet oranları çok yüksek ama en azından büyük şehirlerdeki servis elemanları daha iyi eli yüzü düzgün konuşmayı bilen tipler. Hırbolar gelmiyor. Anadoluda durum farklı mesela ups in olayı adresten adrese normalde şubeden teslim alamazsın bazı bölgelerde şubeye paket gidip dağıtıma çıkmadan dönüyor. Adres uzak diye hehe. Ne gönderici bilgilendiriliyor ne alıcı baya kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar