Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepsiburada Aynı gün Kargo!!111

goldbären

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

O ne demek ya. Kapıya teslim olunca sokak kapısını mı dikkate alıyorlar

işte belli ölçü kriterleri var, şu kadar hacim ya da şu kadar cm'i geçerse eve çıkarmayız kapıya koyarız, şunu da geçerse gel şubeden al falan. bunları kendi sitesine yazmış yurtiçi. hb'de buna ilişkin bilgi olmadığından iddia da edemiyom eve çıkarcan kardeşim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Hb trdeki en kaliteli hizmet veren marketplacelerden biri abi. Amazon dengi Türkiyedeki ne kadar hizmet kalitesi aynı olmasa da policyleri benzer. Benim herhalde 30 40 siparişim vardır. 1 2 üründe hb ile ilgili olmayan sorun çıktı onlarda da adamlar hemen çözdü. Yapıcı davranıyorlar amazon gibi. Tedarik problemi hb özelinde yok. Her sitede mevcut kaçınılmaz bir durum insan faktörü içerdiği için. İşin piçliğine kaçanlar var işte stokta gösterip sonra siparişle tedarik edenler onlara dikkat etmek gerek. En kötü basacaksın iptali elinde patlayacak o ürün.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

çok abartı ucuza değilse hb den almıyorum ben. bilgisayar parçaları için sanalmarketim iyidir. amazon seçeneğimin olduğu durumlarda da amazon tabiki.
hb den ancak sandalye, sineklik falan.

abi geçen hafta bi 200 tl indirim oldu üç günlük. orada tuzak açtılar sanırım parayı bğaladılra baştan. ama bugün sipariş verirseniz bugün kargoda diyordu yoksa sanalmarketimden alacaktım ben de. baya bir parçayı oradan aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Upsde çok patlıyor ya. Biz ups ile çalışıyoruz sürekli şikayet var müşterilerden.

Lel Türkiye gibi bir ülkede değil mi? Nasıl olur ya. Bu kadar gelişmişlik, medeniyet içinde. İnsan şaşırıyor. Öyle bir konuşuyorsunuz ki içinde yaşamasak 3. Dünya ülkesi olduğunu bilmiycez anasını satayım daha dün helikopterle sokakta sivil vurdu kendi ordusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ups usden tr e getiriyor. Benim paketi tr içinde hiç ups teslim etmedi. Genelde yurt içi getiriyor. Ups kötünün iyisi ama kötü yani. Bizim gruptan her ay 3k paketten fazla çıkıyor. Şikayet oranları çok yüksek ama en azından büyük şehirlerdeki servis elemanları daha iyi eli yüzü düzgün konuşmayı bilen tipler. Hırbolar gelmiyor. Anadoluda durum farklı mesela ups in olayı adresten adrese normalde şubeden teslim alamazsın bazı bölgelerde şubeye paket gidip dağıtıma çıkmadan dönüyor. Adres uzak diye hehe. Ne gönderici bilgilendiriliyor ne alıcı baya kötü yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...