KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 eğer birisi sizi bloklarsa üzülmeyin, sevinin! Eskilerden bi kız vardı, elektrik alamadık falan galiba birbirimizden.. mesajlaşma da kesildi, üzerinden 1-2 yıl geçti sonra bir gün karşıma çıktı listede; selam dedim, selam dedi, naber dedim, soru işareti? yolladı, tamam dedim seni not defteri olarak kullancam, beni bloklar mısın?, hiç tereddüte düşmedi sanırım direk blokladı, belki profilindeki fotodaki çocukla bir ilgisi vardır, neyse [hr] Artık whatsapp'ta bi bloknot'um var: pc-cep telefonu arası video, ses kaydı, fotoğraf not paylaşımı yapabilirsiniz. acil bi not almanız gerektiğinde evernote'u açmaktan daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Tamamiyle safe, karşıdaki blok kaldırınca, mesajlar karşıya gitmiyor(du en son) falan filan, süper bişi bu hatta eğer daha fazla insan sizi bloklarsa, farklı konuları, farklı yerlere not alabileceğiniz notlar da oluşturabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Pollyannacılıkta son nokta bu olsa gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi huzunlu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 telefonlara çıkmış 43232 tane not alma application'ı efficent değil çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 (tu) iyi paylasim. peki birisinin beni blokladigini nasil anliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Sevişelim mi diye mesaj atıyorsun evet cevabı gelmez, dayak yemez ya da savcılıktan çağrılmazsan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 epic thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kendine facebook messengerdan mesaj yollayabilirsin. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 içim cız etti resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 senko said: telefonlara çıkmış 43232 tane not alma application'ı efficent değil çünkü... whatsapp kadar hızlı ve pratik değil hangimiz yakın arkadaşa,sevgiliye ya da gruba saçma bişiler yazmadık, telefon numarası olur, adres olur.. ve hangimiz teldeki fotoyu nete koymak için, ya da tamtersini yapmak için amaan kim maille uğraşacak diyip vazgeçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 facebookta bi fotoğrafı sadece kendin görebileceğin şekilde ayarla ne yazacaksan onun altına yaz. milletin whatsapp hesabıyla ne uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 nası bi eziklik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 içim parçalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 E whatsapp'dan direk kendine gönder abi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ya sen not alma olaylarını bırak da, asıl noktaya odaklan: selam dedim, selam dedi, naber dedim, soru işareti? yolladı :( foto için imgur instant - app üzerinden tek dokunuş evernote diğer her şey için fazlasıyla hızlı ve pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 üzgün kaslıdan da beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi tabi üzücü ama hayat devam ediyo, tinderdandı kendisi, acayip zeki, güzel, sınır tanımayan bi tipti. (beni de tanımadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 unutursun ya çok sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 evernote pratik gelmiyorsa hızlı notlar için google keep kullan. direk ana ekranına koyabiliyorsun widget olarak. tek tıklama ile yazmaya başlıyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 boşver abi bu anıyı not etme, hızlıca silinip gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 soru işaretine odaklansaydın :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar