Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GaANi96Z-Wg said: Amerikalı hava dalışçısı Luke Aikins, 7620 metreden paraşütsüz atlayarak rekor kırdı. 26 yılda 18.000 atlayış gerçekleştiren Aikins, California'nın güneyindeki Simi Vadisi'nde kurulan 30x30 metre boyutlarındaki güvenlik ağına inmeyi başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 oh yes. keşke son düzlükteki kalp ritmini falan da gösterseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 30x30 nasıl da küçük gözüküyor... merak ettiğim adamda paraşüt var ve açmadan mı iniyor, yoksa hiç paraşüt mü takmamış yani bi anda ters rüzgar olsa dengeyi kaybetse hedeften sapsa gg mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hic yok. ama bisi olmazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Kesin ip var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 helal olsun, köşeye yakın indi gene ultra riskli o deneyime rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 senko said: 30x30 nasıl da küçük gözüküyor... merak ettiğim adamda paraşüt var ve açmadan mı iniyor, yoksa hiç paraşüt mü takmamış yani bi anda ters rüzgar olsa dengeyi kaybetse hedeften sapsa gg mi bence var bir ara elini beline atıyor ama kıyafetin içinde galiba.. birde belli mesafeye kadar yanında 3 adam var sonra hepsi tek tek paraşütlerini açıyor son dk mudale etmek için her hal sonra onay veriyor tamam diyor son adamda paraşütünü açıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 adamda ekstra 5kg falan varmış.Dolayısıyla kolay onun için; bende de 5kg olsa bende atlardım, vinçle jumpie bunging bile yapamamıştım ben kafam trilyonken, aha doğru bile yazamadım..:D ps:go go go eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 30 40 mt den acilabilen parasutler var diyorlar..ha tabi sag salim indirir mi tartisma konusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bayağı kenara yakın mı düştü o ben mi yanlış gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kaçırdığını düşünsene abi 80 kilo kıyma olur bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 tanriya guven var adamda. kulaginda can, dilinde nicene creed, elinde hac olan hicbir katolige bir sey olmasina yuce tanri elbette izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hassssiktir ya inanılmaz. bu arada merak ettim baktım, bizim türkler 26 yıl demişler, 30 yıldır 18.000 atlayış yapmış adam. günde 1.65 atlayış yapıyor lan 12 yaşından beri, bir gün 1, ertesi gün 2 atlayış yapmış HUASDHFUSAHDFU muhtemelen 30x30 yeterlidir çok tecrübeli skydiving'ciler için baya baya kontrol edebiliyorlar çünkü nereye ineceklerini. ama yine de olacak iş değil lan... bu arada yukarda yazılmış paraşüt vardır falan diye, haberlerde geçene göre adamda bildiğin paraşüt yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 fırsat verseler bende atlarım. hep zenginler rekor kırsın ak batsın bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 paraşüt ağırlık arttıracak diye istememiş diye okudum. Hatta az daha zorunlu tutuyorlar diye vazgeçecekmil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://66.media.tumblr.com/4d72af2f02428ff975135b51d825c7a6/tumblr_mfw75jAyrm1rwu65wo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Flassh said: fırsat verseler bende atlarım. hep zenginler rekor kırsın ak batsın bu dünya 7620m yukarıdan atlayacak uçak bulduk da biz mi atlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Fırsat verilse neler yapardık neler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Co24veQXgAAE7sH.jpg kesin paraşüt var çantası da belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kaski da var, cikarsin o kaski oyle atlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 böyle çanta böyle kask bizde olsa TE HEEYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 benim fıstık yeşili jumpsuit im değil, fıstık yeşili tshirt üm olsa atlardım da işte, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Llama said: https://pbs.twimg.com/media/Co24veQXgAAE7sH.jpg kesin paraşüt var çantası da belli oluyor get your facts right...... başka atlayıştan foto koymak nedir la sahdufhuadsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 valla cnnden aldım sitesine bu fotoyu koymuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Güvenlik önlemi olarak vardır paraşüt, ne var ki bunda. Sonuç olarak açmıyor adam paraşütü ki bir noktadan sonra zaten açsa da bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar