µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Elinde 1990-2000 arasi oyunlarin posteri olup da satmak isteyen varsa almak istiyorum. 92den ultima posteri falan var elimde, cok hosuma gidiyor boyle dune 2, sensible soccer, simcity falan bulursam hele direk almak istiyorum. e-baye baktim pek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Rıdvana söyle yapsın sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ultima posterini çeksene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 killjoy uo posteri için teklif verecek sanırım. baştan şöyliyim, ben killjoy ne derse +10 lira veriyorum sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 duke nukem vardı biyerlerde.Kaç para eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 abi simcity ben de alirim. param cok satan arkadas olursa ulassin mutlaka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ben level koleksiyonu yaptığım için poster çok da o kadar eski çıkmaz srry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bende 97den kalan olmasi laZim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ridvan bassin sunu iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bendeki poster su 92 degil 94mus bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 neutrino said: abi simcity ben de alirim. param cok satan arkadas olursa ulassin mutlaka sdf mmo baltasi olmus bu, ne verirlerse +250k bana sat sgafHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 96dan itibaren dergilerin verdikleri çoğu poster var bende ama satmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 dananın dediği iyi aslında kendin bastırmak. yalnız şöyle kumaşa baskı, cd kutusundan çıkan haritalar baya iyi gözüküyor: http://atariage.com/images/forums/ultima_maps.jpg Cokomantis said: killjoy uo posteri için teklif verecek sanırım. baştan şöyliyim, ben killjoy ne derse +10 lira veriyorum sdfasd ultima online değilmiş abi, bu pagan ondan da öncesi, ilgimi çekmedi o yüzden. p.s: a2 ve üzeri boyutta kumaşa baskı yapan yer bilio musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 µh said: bendeki poster su 92 degil 94mus bu arada şu yıllarca odamda asılı durdu ne olduğunu bile bilmeden. peheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 iste aradigim ruh, ne oldugunu bilmeden satacak birileri lazim ahagshahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 şu zeldayı alsana 3 dolar 60x90cm http://www.allposters.com/-sp/The-Legend-Of-Zelda-Link-Posters_i12916888_.htm http://www.allposters.com/-sp/Zelda-Hyrule-Map-Posters_i13774354_.htm alınca kargo falan nasıl vs feedback ver bende bakiim olmazsa.. uo yok ama sitede ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 şunun büyüğü olsa ben de alacaktım yeni odaya şahane giderdi https://www.amazon.com/World-Warcraft-Alliance-print-11x17/dp/B016YPK202/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1470038578&sr=8-2-spons&keywords=world+of+warcraft&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Gayliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 dana22 said: ridvan bassin sunu iste.. http://www.ebay.com/itm/Ultima-Online-Original-Britannia-Cloth-MAP-/251861690885 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 rıdvan hala yapıyor mu bu işi? hep adı geçiyor ortaya çıkıp fiyat fln verdiği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 45 dolares ustu shipping..ridvan o paraya basmayi birak tur bile attirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Black-ice said: µh said: bendeki poster su 92 degil 94mus bu arada şu yıllarca odamda asılı durdu ne olduğunu bile bilmeden. peheey. Ahah sunu gorunce nostalji oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar