applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 davutpaşa'da işten çıkıp, akasya'ya gidip geri çağlayan'a gelmek ??? çok yorucu geliyor gözüme ya, ki diğer arkadaşım da beylikdüzüne (lul) gideceği için imax iptal :( marmara forum'da var sanıyordum, marmara parkmış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 marmara forum'da da var imax . Dunkirk seansı var mı bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 forumda imax yok. istinye, akasya ve marmara parkda var istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Lopeth said: 2d go nadiren 2d geliyor, değerlendirmek lazım Nolan hep 2d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Seru said: forumda imax yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Gerilim müziği işini abartmışlar. En gereksiz sahnede bile susmadı. 15 temmuz belgeseli gibi olmuş o açıdan. Onu da nolan a çektirdiker heralde. Onun dışında iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Imax sadece istinyeparkta yok mu istanbulda, digerleri de istanbul mu sayiliyor lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 işte benim kafadan bir adam. beylikdüzüne istanbul falan diyorlar totomla gülüyorum lel ama akasya o kadar uzak kalmıyor yine ya. ayrıca nolan hep 2d yapmıyor, interstellar imax gelmişti, 2 kere gittim hatta lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 b düzü istanbul felan değil ondan süper yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 helikopteriniz varsa 10 dakika suruyor, neresi uzak bduzunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 herkes mi beşiktaşta oturuyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 akasya çok uzak değil demişler bide lan kadıköy olm orası (tam olarak kadıköy olmasa bile kadıköy yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 akasya'ya uzak diyen istanbul'da oturmuyordur, hem de metro ve metrobusle ulasabiliyorsun daha nolsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Akasyanın salonu istinyepark tan 10 kat fln daha iyi. Konumu da güzel. Sadece Akasya doluysa istinyepark alternatif olmaya başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 mokoko said: akasya çok uzak değil demişler bide lan kadıköy olm orası (tam olarak kadıköy olmasa bile kadıköy yani) tamam da avrupa'da oturan birine göre uzak kalıyor yine yani :D ekstra 30-40dk gitmeye uğraşmak demek. ayrıca evet akasya'nın imax salonu en iyi salon, istinye parktan çok çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 evet, imax konusunda akasya maalesef. adamlar sesi falan da kısmıyor feminisler ay rhtsız oluyorz deyince. uçaklar içimizden geçti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Grego said: evet, imax konusunda akasya maalesef. adamlar sesi falan da kısmıyor feminisler ay rhtsız oluyorz deyince. uçaklar içimizden geçti resmen. öyle tipler var mı gerçekten ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 aplus ataköy yuvaları hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 MrLevie said: dün akşam gittik. nedendir bilmiyorum aşırı bir interstellar etkisi aldım filmde. neden olacak filmin başından sonuna kadar fona dayamış tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 istinye park'da imax salonunda izledim: film 7,5/10 sinema salonu 6/10 biz 29 tl bilete, 3 tl hizmet bedeli ödedikten sonra kan/ter içinde film izledik siz gidin akasya'da paşa paşa izleyin derim sesi kısıktı filmin, veya ses bana az geldi bilemiyorum. kanyon'da bile ses daha iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 şimdi çıktık geldik filmden. gerçi film de diyemiyor insan şimdi. hani bi oyun motoru yaparsın da ona teknoloji demosu dayarsın ya, aynen öyle bişeydi. hakkaten de tam yapabilirlik gösterisiydi. yapmış mı yapmış ama film olmuş mu olmamış. hikaye yok dicem de, en ufak bi hareketin bile bi hikayesi olur sonuç olarak. e bunda da var yani. geçişleri birbirlerine yamayıp da zırt pırt atlaması, benzer sahnelerden olsun da güzel gözüksün falan meh. bi ileri bi geri atlaması da ayrı bi uyuzluk, yapmayın artık böyle şeyler ya. zamanla oynamayın daha ilginç yapacam diye. bi de en sonda o tom hardy neden uçağı ebesinin körüne kadar uçuruyor paraşütü mü yok? e biliyosun bi noktadan sonra alman hattı, uçağı da yakıyosun bi de kastıra kastıra iniş takımı açarak. atla sizinkilerin ortasında denize olsun bitsin. neymiş bunun olayı anlamadım. hardy hep karizmatik rol oynasın cillian murphy'e hep uyuz tipleri ver. sonuç olarak şu yapılabilirlik ile kaçmış bi fırsat bence dunkirk. ha bi de müzik, allahım gericem savaş atmosferi vericem diye mi bilmiyorum da acayip baydı. en düz sahnede bile dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt ne boş beleş bi müzik işidir arkadaş. batman'de yaptın süperdi, interstellar'da yaptın iyiydi, inception'da zonklattın okey de savaş atmosferini verirken biraz düşünür insan ya. biraz daha etkili olsun farklı olsun kaygısı mıdır nedir yani savaş filminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 razzRaziel said: bi de en sonda o tom hardy neden uçağı ebesinin körüne kadar uçuruyor paraşütü mü yok? e biliyosun bi noktadan sonra alman hattı, uçağı da yakıyosun bi de kastıra kastıra iniş takımı açarak. atla sizinkilerin ortasında denize olsun bitsin. neymiş bunun olayı anlamadım. İlk başta paraşütle atlamak için kokpit kapağını açıyor ama dışarıdaki askerlerin Alman uçağını düşürdüğü için coşkulu şekilde bağırdıklarını farkedince morallerini bozmamak için atlamıyor. Daha az dramatik bir açıklama olarak da o yüksekliktan paraşütle atlamanın uçağı yere indirmekten daha tehlikeli olduğu düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 asian akasya fanboilar cildirmis uzak diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar