senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Buna giden aptal mıdır göld :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 gold aptaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Ben çok beğendim. O çaresizlik hissi çogiyi verilmiş. Unironically, bravo Nolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 simdi london waterloo'daki imax ten dondum. chris nolan'in film cekimlerini planlarken esas aldigi sinema perdesi olur kendisi, ohem. herkes awestruck ti cikarken. sonunda ayakta alkislayanlar oldu churchill'in konusmasiyla birlikte. "hafif" milliyetcilik etkisi oldu tabi asd reyis de primini yapti bi kac hafta once zaten: https://twitter.com/Nigel_Farage/status/889971797386514434 dunkirk, tr'deki canakkale savasi bisey oldugu icin filmin burda cok begenilmesi normal. dunyanin kalaninda nasi algilanir bilmiyorum. benim dinledigim podcastlerde yine commonwealth ten baya yorum gelmisti diger ulkelerden ziyade kendi yorumum sinefil veya british iseniz 10/10, degilseniz 8/10. ilgilenenler icin nolan'in bu filmini etkileyen filmlerin listesi icin (Alien'a dikkat): http://www.bfi.org.uk/news-opinion/news-bfi/announcements/christopher-nolan-presents-dunkirk bunlarin hepsini sinemada gosterdiler temmuz boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Ya Hardy niye alamayıp teslim oldu en son anlamadık biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Neyi alamadı Yakıtı bitti, sahilin batı yakasına doğru süzülmeye başlamıştı ancak yaklaşan Alman uçağını görünce bir şekilde geri döndü ve vurdu onu ama bu sefer sahilin doğu tarafına doğru süzülmeye başladı (orada Almanların olduğu önceden Hollandalının teknesi olayı sırasında söylenmişti) dolayısıyla Almanların kontrolündeki bölgeye inmiş oldu. Uçak ele geçmesin diye yaktı kendini teslim aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Girse alırdı Alman ordusunu tek başına. Herhalde "atlamayıp" demek istedi. Daha önce de yazmıştım, o sorunun cevabı şu: İlk başta paraşütle atlamak için kokpit kapağını açıyor ama dışarıdaki askerlerin Alman uçağını düşürdüğü için coşkulu şekilde bağırdıklarını farkedince morallerini bozmamak için atlamıyor. Daha az dramatik bir açıklama olarak da o yüksekliktan paraşütle atlamanın uçağı yere indirmekten daha tehlikeli olduğu düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 O sahne sahil seridinin uzunlugunu gostermek icin cekilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Beğendim ben. Kurgusu muhteşemdi. Ama herkese göre değil sıkılan da çok olur filmi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Ben sıkıldım misal.Film iyi ya da kötü tartışılır ama bildiğin sıkıcı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 quixef said: Neyi alamadı Yakıtı bitti, sahilin batı yakasına doğru süzülmeye başlamıştı ancak yaklaşan Alman uçağını görünce bir şekilde geri döndü ve vurdu onu ama bu sefer sahilin doğu tarafına doğru süzülmeye başladı (orada Almanların olduğu önceden Hollandalının teknesi olayı sırasında söylenmişti) dolayısıyla Almanların kontrolündeki bölgeye inmiş oldu. Uçak ele geçmesin diye yaktı kendini teslim aldılar. hatalı yazmışım, atlamayıp olacaktı =P kokpitin tepesini açıp kapatıyor hani herkes tezahürat ederken onu sormuştum ama aşağıda güzel açıklamış komutan, mantıklı geldi thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Sinematografi parcalamis Nolan. Ama hikaye cok zayif kalmis. Belgesel gibi bisi olmus. 10 filan cok abarti skorlar, 7 alir. Ayrica Masticore +1. Icimiz sikildi surekli gerilim muziginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 hangi filmi abartı skor değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Interstellar misal hakettiğinden az skor aldı .s:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Merhabalar, bluray çıkmış. ilgilenen arkadaşlar satın alıp izleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 GearPedo said: Merhabalar, bluray çıkmış. ilgilenen arkadaşlar satın alıp izleyebilirler. ahaha iyiydi bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 gold banlandı yoksa haber verirdi. imax gidemediydim bir türlü artık snopy akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 daha yeni mi düştü bu topkeke köy lü snopy imax çi ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 haftasonu dinkurk mu izliyoz o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 oo snopy imax akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Red said: gold banlandı yoksa haber verirdi. imax gidemediydim bir türlü artık snopy akar. Bu kim ki? Korsan film dağıtan biri mi vardı forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 red'in verdigi referans 3 katmanli deep paticik gibi bisey, tek satirda aciklayabilen varsa buyursun gelsin asdkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ahahah anhora ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ben filmi beğendim ya. 10/10 dünyanın en iyi filmi nolan reis denilecek bir şeyi yok. gelmeden fazla hype olduydu ama beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 alın hadi alın, büyük sevap https://forum.paticik.com/read.php?11,6905481,page=69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar