Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 55" TV Hatta direkt modeli Sony Bravia KD55X8509C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tv aklımdan geçmedi değil zamanında da katlanabilir/dürülebilir çıkarsa anca o zaman olur. projektör getirilir anca şu an.. kitchenaid mixer getirdim en fazla edit: 55 küçükmüş ya, getirmişken 110 falan getirseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Holy said: Neyse ben TV'yi getirdim zaten, evde yatıyor şu an. Bu süreçten sonra bi bok olur mu lan acaba diye sormak için açmıştım. Nasıl soktuğum da önemli değil gümrük memuru arkadaş çevirmedi ben de geçtim gittim direkt. bi bok olmaz keyfine bak. ha yakalansaydin bir tv parasi daha alacaklardi ayni paraya hatta az biraz daha pahalayi bile gelebilirdi. raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 30 dakikada fikir almadan nasıl satın alıp ülkeye getirdiğini anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 adam almış zaten buradan da biri ispiklemesin diye ayak yapmış. Sonra olur denilince aldığını açıklamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 neyi ispiklemesin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Holy said: Ben şimdi AB üyesi bir ülkeden televizyon alacağım.Bunu gümrükte beyan etmezsem, beni de durdurmazlarsa, elimi kolumu sallayarak geçip sonra kurup kullanabilir miyim direkt? TRT Vergisi, gümrük vergisi bıdı bıdı alıyorlarmış normalde, onları göze aldım ama çevrilmeden kaçma ihtimalime karşı bi sıkıntı olur mu acaba diye sorayım dedim. Holy said: Neyse ben TV'yi getirdim zaten, evde yatıyor şu an. Bu süreçten sonra bi bok olur mu lan acaba diye sormak için açmıştım. Nasıl soktuğum da önemli değil gümrük memuru arkadaş çevirmedi ben de geçtim gittim direkt. herkes söylemiş zaten de. DAFUQ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Aslında önce genel olarak soracaktım sadece TV için değil, gümrükten beyansız geçtikten sonra problem olur mu gibi. Sonra direkt kendi sorunumu sorayım dedim ama durumu değiştirmedim. Ondan kaynaklandı yani. Adam gibi okumadım kendi yazdığımı konuyu açmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Holy said: 55" TV Hatta direkt modeli Sony Bravia KD55X8509Caynisindan aldim lan. Kurmadim ama daha fsds duruyo oyle. Siyahini aldim tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gümrükde adam seni özellikle kenara çekip bavul açtırmadıkça geçirebileceğin her şeyi geçirirsin önemli olan dikkat çekmemek tabi bu senin durumunda imkansızda bavula sığan şeyler için geçerli.He tam çıkarken çevirik yakalarsa sıçtığının resmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 1500 euro ve 30kg limiti var her türlü geçerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 abi 55'' televizyonu hangi bavula neye koydunuz. zaten kutuyla taşınmaz kutular tv'nin 3 katı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sonuç olarak troll bu konu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Kendi kutusuyla taşıdım, 3 katı falan değil TV'den 10'ar cm daha büyük her kenardan. Valla herhangi bir şekilde kapatmaya çalışmadım, zaten bekliyordum çevrilmeyi ama yürüdüm geçtim. Birisi bir şey demeyince de devam ettim aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ne kadar ücret aldılar uçakta taşımak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Bi 700€ da tasimaya almislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Odd size baggage kısmından direkt verdim. Bagaj hakkım 30 kiloydu, o yüzden ekstra bir ücret ödemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Hangi havayolu 30 kg bagaj hakkı veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 THY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 neyse..gule gule kullan o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 kursana abi tv'yi. hala sağlam mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Kurdum zaten ya, canavar gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 KillJoy said: kırılmadan geldiyse helal taşımaya üşenmediğin için de helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar