DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Çabuk bitti. 45 dk. yetmedi :(:( https://www.youtube.com/watch?v=jEgNndDtQqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Ironfist'ten sonra gerçekten yüreklere serpilen bir su gibiydi. Görmek istedigimiz kafalar bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Şu Bolero sahnesi ne kadar iyiydi ya. Çok iyi yapmış herifler lan helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 pink floyd sahnesinde orgazm olan baskalari var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 5 ten sonra takip edememiştim ama hem 6 ama özellikle 7 müthiş iki bölüm olmuş ya.bu dizi beni baya yanılttı, bukadar iyi olacağını tahmin etmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Cok keyifliydi butun sezon.Detaylar, cekimler, gondermeler, o surreal anlatim.Cita yuksek simdi, bakalim 2. sezon koruyabilecekler mi ayni kaliteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Abi son bölümün başında o herifi humanize etmeye niye o kadar kastılar? He is a gay guy in a loving relationship, they even adopted a chubby black kid. Legion oppresses minorities!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Abi o beni de rahatsiz etti ama, bolum sonunda radyodan yukselen children of revolution un girisine Oliver'in eslik etmesi guzelligi affettirdi o zibidiligi.Gormezden geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 o herifte dışlanan bi adam işte eşcinsel + bide zenci çocuk evlat edinmişler,mutantlarda keza öyle dışlanan kesim.Herif yandı etti oo legion silkeler aga diye sevindiğimiz sahnenin sonrasında aslında bunlarda insan işte acı cekiyolar,korkuyolar bu mutantlardan diye göze parmak yapmak istemişler.Fenada olmamış 2 tarafında motivasyonu göstermiş oldular. Pokemon topu ne alakaydı en son ben onu merak ediyom asıl fdsf,gerçeklikten koptu sanki o sahnede dizi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 sonu (en sonu) beğenmedim, o neydi öyle ya pokeball gibi hakkaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 david şimdi mewtwo muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Division 3'dekilerden biri Equinox'un yollanmasını söylemişti. Herhalde sonda gördüğümüz şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 bir önceki bölüme göre kötüydü bence ya aşırı derecede sonraki sezona bırakalım moduna girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Climaxı deliver edemedi dizi. Bundan önceki 3 bölüme nazaran çok yavandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 xavier gelirse bu mesajı alıntılayabilecek bi babayiğit var mı? one göre başlıycam diziye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 7. çok efsoydu ya 8 biraz sıçızladı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 boş vakit bulamıyodum, bugun iteledim sezonu. güzel olmuş valla ama tam bi zirvede kafası gelmedi koca sezon. 4-5 bölüm devam eden o kargaşayı yönetmen cok iyi kotarmış koca götlüyüde sevdim lanny bildigin beyaz yaka plaza kadını 30 yaş öfkesinin dışavurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 daviiiiiiiiiiid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Laorx said: pink floyd sahnesinde orgazm olan baskalari var mi sarsilarak bosaldim. muhtesemdi lan dizi. 10/10. diyecek bisey bulamiyorum. daredevil preacher ve bu butun cekilen comic book filmlerinden kaliteli gercekten. ama bu top notch direk. araliksiz ovesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 quixef said: Abi son bölümün başında o herifi humanize etmeye niye o kadar kastılar? He is a gay guy in a loving relationship, they even adopted a chubby black kid. Legion oppresses minorities!!1 Ya ben o mevzuyu sevdim çünkü X-men'in bütün narrative minority politics üzerinden döndügü için minority mevzusunun o kadar basit olmadıgını verdi bana. Ki değil yani, race ve sex bazlı birşey değil. Class bazlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ayrica elemanin argumani cok iyiydi. birakin sevilelim bebegimiz olsun falan diyince syd donup su anda sikinti olmasa bile bizim aramizda senin cocuklarinla benim cocuklarim kum havuzunda oynarken nolcak gibi bi laf etti. ben gayet mantikli buldum o herifi. umarim kocasinin agzina veriyodur hergun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 yeni başladım buna gecikmeli olarak... ilk bölüm çok başarılıydı, diğer bölümlerde iyi gidiyor şimdilik. sevdim baya, bu dizi yokluğu çektiğim dönemde yeni favorim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=F6djl03KBLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Uzun zamandır izlediğim tartışmasız en iyi dizi trailerı olabilir. Öte yandan Legion'da uzun zamandır izlediğim en iyi dizilerden biri, çokta şaşırtmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Aubrey Plaza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar