Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ad3m said: Güzel film aslında gibi başlayıp yok lan güzel değil güzel olan kadındı ile bitmiş :D literally ilk cumlen gal gadot bebek gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ben cok fena vuruldum sanirim ya. yarin bi daha gidiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 GERGE said: https://i.hizliresim.com/Q7JOnj.jpg bunun diger sayfasi daha da guzelmis. bu arada I m Batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 GERGE said: https://i.hizliresim.com/Q7JOnj.jpg hangi sayı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Son Wonder Woman Annual. 2-3 hafta once cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 paticik dışında filmi beğenmeyen yok lan. ve evet bende beğenmedim.konu desen yok gibi bir şey zaten.filmin tüm aksiyon sahnelerini de 50 tane yayınladıkları fragmanda göstermişlerdi zaten.sadece fragmanlarını izleyip konusunu okusak bile yeterli aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 gal gadot gencliginde askerlik yaparkene: https://i.redd.it/uty4t76nt13z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 askeriyle de çıkarım diyenlerin birer birası bende :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bunlardan 1 tabur istiyorum ben de yarbayı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Off ilik gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 mermiyi surdum biraz ates edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 "doldur boşalt sırasında ateş alan tüfek kazaya yol açtı..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 yorumlardan dolayı beklentimi çok düşürdüm yoketmişsiniz filmi dsfs.. akşam izleyeceğim kesin beğenirim sfds. kız arkadaşım izlesin diye gidiyorum feminist duyguları kabarsın. hep kaptan amerika'ya batman'e götürüyoruz zorla yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Auril said: bunlardan 1 tabur istiyorum ben de yarbayı olayım sonra masum filistinli oldurursunuz lan :D cok guzel!!! (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 masumlara dokunmayız, terorik olanları öldürürüz sadece bi de her gece dans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Gayet eğlendim de Twist kasıcaz diye o adamdan Ares olmamış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Yetmedi mi bu Hollywood goygoyları? Açık açık sömürgeci İngiltere'nin sömürdüğü ülkelerden ölüme getirdiği askerleri gösterip, Almanya'yı -yanına Osmanlı'yı da iliştirmişler, akılları sıra kötülüklerini müslüman bir imparatorlukla iş birliğiyle vurgulayacaklar- olabildiğince kötü gösteren yavşak bir propaganda filmi. Toprağının altından herhangi bir şey çıkan her ulusu toprağın altına gömmüş ulusların sürekli dünyayı kurtarmaları artık gerçekten mide bulandırır oldu. Klişelerle dolu, sonu başından belli tırt bir film. O değil de dün Rover'ı 3. kez açtım izledim sonra merak ettim puanı 6,1, sonra bu filmin puanına baktım kenarda çıkıp duruyordu vizyonda olduğu için ; puanı 8,1. Yaş ne olursa olsun sinema zevki gelişmediği sürece daha çok çekilir bu filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Ortalama bir film olmuş. Millet o kadar puanı neye vermiş anlamadım, sanırım Gal Gadot için asfdfsdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 geffen said: Yetmedi mi bu Hollywood goygoyları? Açık açık sömürgeci İngiltere'nin sömürdüğü ülkelerden ölüme getirdiği askerleri gösterip, Almanya'yı -yanına Osmanlı'yı da iliştirmişler, akılları sıra kötülüklerini müslüman bir imparatorlukla iş birliğiyle vurgulayacaklar- olabildiğince kötü gösteren yavşak bir propaganda filmi. Toprağının altından herhangi bir şey çıkan her ulusu toprağın altına gömmüş ulusların sürekli dünyayı kurtarmaları artık gerçekten mide bulandırır oldu. Klişelerle dolu, sonu başından belli tırt bir film. O değil de dün Rover'ı 3. kez açtım izledim sonra merak ettim puanı 6,1, sonra bu filmin puanına baktım kenarda çıkıp duruyordu vizyonda olduğu için ; puanı 8,1. Yaş ne olursa olsun sinema zevki gelişmediği sürece daha çok çekilir bu filmler. Almanyanın yanına Osmanlıyı Enver Paşa ilistirdi yalnız bu film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 film hakktaen kötüydü çekomastik bıyıklı ingiliz amcanın arese dönüşmesi inanılmaz absürt olmuş bıyıklı yaşlı ares nedir abi bi de kaslı falan yapmışlar cgi ile jajjdf inanılmaz galgador da ii hoş şirin falan da acting patinaj çekiyor hatunda bariz bir şekilde, 50 tane dil biliyor ama ingilizce konusamıyor falan sdıkfj ama konusmadıgı zamanlar iyi durruyo ekranda hamilelikten midir nedir baktıkca bakasım geldi, kilo da almış thicc olmuş iyi yani (:P) 5.5/10 hadi gadorun thicc baldırları icin 6 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 quixef said: geffen said: Yetmedi mi bu Hollywood goygoyları? Açık açık sömürgeci İngiltere'nin sömürdüğü ülkelerden ölüme getirdiği askerleri gösterip, Almanya'yı -yanına Osmanlı'yı da iliştirmişler, akılları sıra kötülüklerini müslüman bir imparatorlukla iş birliğiyle vurgulayacaklar- olabildiğince kötü gösteren yavşak bir propaganda filmi. Toprağının altından herhangi bir şey çıkan her ulusu toprağın altına gömmüş ulusların sürekli dünyayı kurtarmaları artık gerçekten mide bulandırır oldu. Klişelerle dolu, sonu başından belli tırt bir film. O değil de dün Rover'ı 3. kez açtım izledim sonra merak ettim puanı 6,1, sonra bu filmin puanına baktım kenarda çıkıp duruyordu vizyonda olduğu için ; puanı 8,1. Yaş ne olursa olsun sinema zevki gelişmediği sürece daha çok çekilir bu filmler. Almanyanın yanına Osmanlıyı Enver Paşa ilistirdi yalnız bu film değil ecdadımıssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 osmanlı'dan triggerlanan aptal kaldı mı burda sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 osmanlidan triggerlanmak sacma da o sirada dunyanin yarisini somurgesi yapmis bir imparatorlugu iyilik bekcisi yapip almanlari birinci dunya savasindan nazi yapmak hem bayagi hem basarisiz bir olay. bu olayin bizdeki modeli, biz herkese adalet dagittik herkes bizi arkadan bicakladi dige aglayan comarlar yani ek olarak birinci dunya savasinda kimyasal silah olayinini agababasi ingiltere ve fransaydi. cidden komedi yani soyle bir film cekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Filmi seyretmedim ama okuduğum bazı yorumlardan anladığım kadarıyla kötü-Alman/iyi-İngiliz olayının pek de göründüğü gibi olmadığı bir noktaya gidiyormuş hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 manufacturing consent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar