_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dreagloth said: Sen neden gaza geldin kadın kahraman hörörö diye ben onu anlamadım kadın kahraman diye gaza gelmedim. memesiz wwmi olur, film feminizmden geçilmiyor zart zurt diye yorumlar yüzünden anti-feministler izlemesin ama güzel film dedim diye forumdaki maskulistleri aggroladığım için sonradan kendimi savundum, bukadar. rage ile falanda yazmıyorum yazdıklarımı,21.yüzyılda hala bunun tartışmasını yapmak rage değil utanç kaynağı sadece. @cuce benimle terminoloji tartışmayın abi. keyfin nası istiyosa öyle görebilirsin feminizmi.ben ilk çıkış temeline bakarım.radikal fikirler beni bağlamaz. ha feminist ha kadın hakkını savunmak,bunamı takıldınız bukadar.karşı tez olsun diye demagoji yaparak terminolojiye çevirdiniz tartışmayı.ne kastettiğimi neden feminizmi övdüğümü ben belirttim, hala gidip feminizm aslında o değil bu diye gidip wikipedyadan zarttan zurttan duyduğunuz şeyleri önüme sermeyin. ne sebeple bu ideolojinin doğduğunu bilmeyen yoktur heralde. o sebeplede savunuyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 e tama işte bende diyorumki haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ne kuyruk acılı postlar atıyosunuz hala sdfs. anti-feminist değilseniz seversiniz yazmadımki, anti-feminist iseniz hiç izlemeyin yazdım,ne zırladınız bukadar ki bence forumda beğenilen çoğu dandik marvel filminden de iyi olmuş ama kadın olduğu için değil, güzel işlemişler karakteri,konusuda güzel.eksik yönlerini daha önce söyledim mükemmel diye övmedim, tek dediğim nolan sonrası çıkan en iyi dc filmi demek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 şite haksızsın cünkü,"anti-kadın iseniz gitmeyin" yazman gerekiyodu. yanlıs bişey yazdın. bizde yanlsı olduğunu soledik. ikisi arasındaki farkı anlamıycak kadar kadınları insanlıktan bireylikten cıkarıp, butun mevzuyuda bir akımın üstüne bağlıyosa oda senın ayıbın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Cuce said: e tama işte bende diyorumki haksızsın. ne yönden haksızım ama? feminizmi savunduğum içinmi yoksa radikal ideolojilerini temeli olarak görmediğim içinmi ? terminolojik olarak haksızsam ben feminizmden ne anladığımı yazdım, neyi savunduğunu yazdım, diğer idealojiler beni bağlamaz, söylemek istediğim çok netti. gidip aslında feminizm o demek değil bu demek laf kalabalığı oluyor.bin tane çeşidinden sen birini benimseyip temel aldıysan o senin ideolojik düşünceyi kavrayamamanla alakalı bneimle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 kadın haklarıyla feminismi kadın dusmanlığıyla feminism dusmanlığını birbirinden ayıramadığın icin haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Amaaaaan içim daralıyo Pati film topçiklerinde ya Ne negatif adamlarsınız arkadaş, herkes bayılmış gavurlarda siz niye 4/10 ben uyudum ben sıçtım vs. yani beğenmeyerek aykırılık hakkaten azalarak bitse ya kime prim yapılıyor böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 filmi bilimiyom ben izlemedim. tepkim moderatore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 kadın haklarını savunmak,arttırmak(eşitlemek) için ortaya çıkan bi ideolojiyi, kadın haklarını savunmak ile feminizm arasında alaka yok diye ayırmada çiğ tanesi kadar bile bi mantık bulamıyorum ben.sen nası buldun bilemedim. ortada bi kadın hakları savunuculuğu varmıydı feminizm çıkarken de sonradan feminizm bu hak savunuculuğunun radikal kolu olarak ortaya çıktı? bir ideolojinin radikal versiyonu daha o ideoloji ortada yokken ortaya çıkabilirmi? yada tam tersi kadın haklarını ve eşitliği savunmak için ortaya çıkan feminizmden, kadın üstünlüğünü savunnan radikal fikirler mi evrildi? hala çıkış ideolojilerini ve temelini değil, bulabileceğin en ekstremist ve radikat fikri temel kabul ediyorsun. her ideoloji-din-politik görüş içindeki en radikal fikri temel kabul ediyorsak, sıçtık.herkes komunist,faşist veya terorist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 quixef said: Amaaaaan içim daralıyo Pati film topçiklerinde ya Ne negatif adamlarsınız arkadaş, herkes bayılmış gavurlarda siz niye 4/10 ben uyudum ben sıçtım vs. yani beğenmeyerek aykırılık hakkaten azalarak bitse ya kime prim yapılıyor böyle ya kendini elitist sanan populist bi kitle abi paticik. gidip herkes sevdi diye çakma a new hope beğenen adamlar falan dolu buralar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 wonder woman teyzen mi abi ? çok mücadele etmişsin bu kadar kasmaya gerek yok. koca adamlarsınız isteyen istediğini izler,beğenmez,över,kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 kari dusmanligi yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 karı denir mi? ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 filmi sevmeyene tek kelime etmedimki Red, bi anti-feminist kesime hitap etmiyor dedim diye feminizme saldırdı maskulist kitle,mecburen avukatlığını yapmak zorunda kaldım bende. olay bundan ibaret. forumda feminist kelimesi geçince triggerlanan tipler var,yapıcak bişey yok. filmi tek savunduğum post yok,zevkler renkler, herzaman saygılı olduğum şeyler.güzeldi dedim film için,okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 _Rave said: quixef said: Amaaaaan içim daralıyo Pati film topçiklerinde ya Ne negatif adamlarsınız arkadaş, herkes bayılmış gavurlarda siz niye 4/10 ben uyudum ben sıçtım vs. yani beğenmeyerek aykırılık hakkaten azalarak bitse ya kime prim yapılıyor böyle ya kendini elitist sanan populist bi kitle abi paticik. gidip herkes sevdi diye çakma a new hope beğenen adamlar falan dolu buralar sdfs. Bu ne o zaman, hadi bunu yazan zevzek ne dediğini bilmiyor, sen neden destekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 filmi begenmediyseniz kadin dusmani hirbosunuz diye baslayip sonra patideki kitle soyle boyle zaten demek cok iyi ya. donup arada bi kendinize bakin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dreagloth said: _Rave said: quixef said: Amaaaaan içim daralıyo Pati film topçiklerinde ya Ne negatif adamlarsınız arkadaş, herkes bayılmış gavurlarda siz niye 4/10 ben uyudum ben sıçtım vs. yani beğenmeyerek aykırılık hakkaten azalarak bitse ya kime prim yapılıyor böyle ya kendini elitist sanan populist bi kitle abi paticik. gidip herkes sevdi diye çakma a new hope beğenen adamlar falan dolu buralar sdfs. Bu ne o zaman, hadi bunu yazan zevzek ne dediğini bilmiyor, sen neden destekliyorsun. Zevzek derken? Her film konusu aynı, tüm dünya beğeniyor ama yönetmenler Pati okusa kendilerini keser. Biz bilemedik ama nick alırken Draegloth yazmaktan aciz adam biliyor işte biliyorrr diye akıtırlar kanları hep küvetlere. Al şu da şurada dursun da boşa konuşmuş olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 tüh gal gadot patlamadı galiba, kısmetsizlik. 10 film devam eder şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dreagloth said: _Rave said: quixef said: Amaaaaan içim daralıyo Pati film topçiklerinde ya Ne negatif adamlarsınız arkadaş, herkes bayılmış gavurlarda siz niye 4/10 ben uyudum ben sıçtım vs. yani beğenmeyerek aykırılık hakkaten azalarak bitse ya kime prim yapılıyor böyle ya kendini elitist sanan populist bi kitle abi paticik. gidip herkes sevdi diye çakma a new hope beğenen adamlar falan dolu buralar sdfs. Bu ne o zaman, hadi bunu yazan zevzek ne dediğini bilmiyor, sen neden destekliyorsun. şu filmin bi tık üstü bi tık altı marvel filmleri,öve öve bitirilemiyor abi forumda.marveli övüp dcyi yermek bisüredir acayip popüler.hani beğenmemiş olabilirsinizde bu standarttan çok farklı olmayan filmlere ıslanıp boşalınırken bu filme sıçtım,uyudum diye tepki vermek önyargılı izlenildiğini düşündürtüyor bana. @µh onu söylediğim postu alıntılayıp koysana bi. anti-feministler izlemesin dediğim posttan onu çıkardıysan sürreal kafalar hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 icinde gal gadot olan bisi patlayamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Sam said: tüh gal gadot patlamadı galiba, kısmetsizlik. 10 film devam eder şimdi. gal gadot ve ww filmin doruk noktaları tam tersine.yan karakterlerde ve efektlerde saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 rottentomatoes'da %94 aldıysa kesin iyidir tabi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Sam said: tüh gal gadot patlamadı galiba, kısmetsizlik. 10 film devam eder şimdi. sorma, benide uzdu bu olay. sanirim israil lobisinin etkisi buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 abi film 4/10, bırakın rotten tomatoes'u falan. gal gadot'ın akrabaları falandır o puanı veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 genç feodaller rahatsız (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar