µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 her klişe için hesabıma 1 lira yatsa filmin sonunda sinemayı satın alırdım valla. müthiş değişik bir şeyler beklemiyoruz zaten de senaryoyu bu kadar vasat yazmasalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dc uni filmleri neden bu kadar boktan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Millet genel olarak beğenmiş gibi. Bende gidip izleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ilk avengers kadar kötü olacağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 _Rave said: ... kadın süperkahramanı kaldıramayacak kadar anti-feminist bi mağara adamı veya yobaz değilseniz izleyin. sayfa başı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 okey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 allahı sevenler mesajımı like'lasın kalitesinde bir yorum olmuş aşsldsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Film fena değil de ulan koca Ares'e daha karizmatik,daha korkutucu,daha bir güçlü gözüken adam bulamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bakın, ne güzel sayfa başı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 feamer,damarınamı bastım abi anlamadım .öf kadın kahraman,öf feminist filmi zart zurt diye hem patide hem çevremde çok yorum duydum, ona hitaben yazdım bukadar dandik insanlar izlemesin diye. evet çünkü feminist, ama bunu sırf feminizim olsun diye altı boş şekilde veren bi film değil. o yorumumu çok sevdiysen daha iddaalısıylada geri döniyim, 21.yüzyıldayız, feminizmden rahatsız olan veya laf uzatan insanlar oksijen israfından fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ne salak bi ön yargı lan o asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dün gittik 6 kişi. berbat bir filmdi. 4 - 5 kere uyuyup uyandım filmde. gal gadot gitmiş aslında role, ama film o kadar yavaş, bayık ve sıradandı ki kadının oyunculuğu da gümbürtüye gitmiş. adam akıllı aksiyon da yoktu, wonder woman olarak gördüğümüz sahneler de bana göre azdı. nolan'ın batman'leri dışında hiçbir dc filmini sevemeyeceğim sanırım, bundan biraz umudum vardı halbuki. millet soundtrack soundtrack demiş, main theme dışında bi cacık yoktu soundtrack'te de. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 çok basit bi ön yargı. ırkçıya,yobaza vs.ye olan gibi işte. kadınları erkeklerden aşağıda gören adamın ırkçıdan zarttan zurttan bi farkı yoktur,aksini söyleyen demagoglarla tartışmaya girmeye bile tahamülüm yok. kadın-erkek eşitliği bukadar gözünüzü korkutmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Olm sakin o nası bi ergen rage. Bir kisi sadece şu söylediklerini hakemden bişey söylemiş. Tamam kadın haklarını savunuyorsun. Bir de feminizm=/= kadın hakları savunuculugu. FYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Ben de 14 kere daldım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 patide bile femizimi iki dakka savununca rahatsız olup bir bir dökülüyorlar ya sdfs. şurda bile bukadar yoğunluktasanız şaşırmamak lazım neden anti-modern bi toplum olduğumuza. ayrıca '' feminizm=/= kadın hakları savunuculugu.'' ne demek abi kadın supremacysi falanmı sanıyosun feminizmi? feminizm = kadın hakları + eşitlik. fazlası veya azı değil. eşitlikten bukadar götünüz tutuşmasın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 _Rave feminist teori diye bişey var abi git oku sonra gel gerçekten. şurada kadın hakları konusundaki duyarlı insanlardan biriyimdir. senin anlamadığın benim söylediğim terimsel olarak yanlıştasın. işçi hakları savunuculuğu nasıl sosyalizm demek değilse kadın hakları savunuculuğu + eşitlik vs. feminizm değil. feminizm feminist teoriden doğan bişey. kadın hakları savunuculuğu ayrı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Guzel bir cizgiroman uyarlamasiydi iste, ne bekliyordunuz? Wonder Woman cizgiromanlari da daha farkli degil bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 abi sen gidip en radical,extremist teori-ideolojiyimi temel alıyosun bi fikri irdelerken ? bin tane yorumu var feminizmin. gidip en radicali olan kadınların erkeklerden biolojik olarak üstünlüğünü savunan teori temelini oluşturmaz feminizmin. temelinde kadın-erkek eşitliğinden fazlası değil feminizm.olayı terminolojik bi tartışmaya çevirme bu yüzden. herkes anlıyor feminizm denince akla ne geldiğini. bi supremacist teoriyi temel alan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Sen neden gaza geldin kadın kahraman hörörö diye ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Ahahah La bende gideyim diyodum kararsiz kaldim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 _Rave said: temelinde kadın-erkek eşitliğinden fazlası değil feminizm.olayı terminolojik bi tartışmaya çevirme bu yüzden. herkes anlıyor feminizm denince akla ne geldiğini. bi supremacist teoriyi temel alan sensin. bi sürü insanın aklına feminizm diyince kadın erkek esitliği gelmiyo. gelmemeside cok normal. biri bi idoloji üzerine krurulmus hareket, öbürü bir konsept. ikisini karıstıran sen olmussun millete neden kızdınki. neyse filimde eminim bokum gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 aptal aptal feminizm tartismak au filmde heroine kadin diye begenmedik tabiki film boktan oldugu icin begenmedik tam aksine feminaziler izlemeden bile lel female lead only women gurl powa spamladilar haha 4/10 @gerge ww cizgiromanlari bu kadar boktan degil captain amerikayida gay taytli hitlerskull doven haliyle uyarlamadilar hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 kadından süper kahraman yapmaya çalışırsan böyle olur işte şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 evet filmi sırf kadın süper kahraman olamaz diye beğenmedik. çok şşeyiz ya nedir bu bizim hallerimiz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar