Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun monitörü: curved vs IPS

Bone

Öne çıkan mesajlar

144 hz'de 100 hz'den daha üstün olmadığını anlamak için 100 fps'nin üzerine çıkman gerekiyor. Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten.

said:
Ama zaten 120 hz onu çok çok veriyor.
Aradaki 20 hz'lik masaüstünde yakalayacağım farktan ziyade canavar gibi 1440 destekleyen ips'le cayır cayır renk verecek, gynsc'li monitörle full detail 60-70 fps oyun oynarım.

Gerçi her halükarda şu an en iyi monitör zaten Acer Predator XB271HU.
Hem panel kalitesi hem diğer özellikler olarak.
Her türlü 2 nesil gösterir bu monitör, 4-5 yıl götürür.
Ondan sonrası zaten OLED 4k 144hz monitörle gaming'in viable olabileceği zamanlar olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

1080p medium'da 144fps oynayacağıma 1440p ultra'da 60fps oynarım diyorsun.

bir oyundan 100fps performans alıyorsun diyelim (1440p ultra), bu şekilde bile 144Hz monitörle 60Hz monitör kullanım arasında fark olacak. onu anlatmaya çalışıyorum ben de .

öyle olmasa 4K 60Hz monitör alırdım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 aydır monitör bakıyordum. LCD TV ile PC olmuyor ne yazık ki. Asus PG279Q aldım geçtim, tatava yapmadan. PG278Q TN model 1ms, ancak IPS her zaman IPS tir mantığı ile aldım. Bleeding çok çok az var, ölü piksel vs yok. Doom da beleş.....Oooooo çok kardayım.

Monitör güzel, benim yeto ekran kartı 2k ya yetemiyo çoğu oyunda, 1080 olmadan tadına varılmıyor ne yazık ki. Wow da bile 2k 60 fps zor 970 gtx ile. Ama harbiden 120 hz hatta turbo ile 165 mhz muhteşem bişiiymiş. Acer aramıştım ama yok stoklarda, şu an g-sync arayanlar için bence hala en iyi monitör.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu kadar pahalı değil ya.
Bakın ısrarla söylüyorum, adi herifler 1k kar koyuyor, 1.5k kar koyuyor. Türkiyedeki distribütörlerde 2.8k monitörü 4k'ya satıyor.
Distribütor'den alma yollarını kovalayın. Yok mu öyle .... BİLGİSAYARCILIK MÜHENDİSLİK LTD ŞTİ sahibi arkadaşınız, bilgisayarcı tanıdınığınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlık açmayayım dedim bende monitörün pert olmaası nedeniyle bugün hepsiburada.com dan Viewsonic VA2261 modelini söyledim. 22 inç tamam fiyat uygun deyip verdim siparişi.

Oyun artık pek oynamıyorum arada fırsat bulursam yani oyun ikinci planda.

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2261-21-5-5ms-analog-dvi-full-hd-led-monitor-p-BD803947

Çok rezil birşey değildir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...