calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Vingthor said: bende verdim. pati bitmiş abi gerçekten. ZATEN PARAN VAR NİYE DAHA ÇOK KAZANDIRALIM SANA kafasına mı girmişler yoksa NİYE PARAN VAR kafasına mı girmişler belli değil. çomarlar ya. yok abi ben 1 de 5 de vermedim de. blackchaos'a bir faydası var mı bunun onu anlamadım. Edit: Hah kendisi de demiş zaten önemli değil diye, ben mantığı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Tripadvisor komple fake olm, nasil verilmiyo. Sirf bu yuzden booking.com sloganini "real guests real reviews" olarak degistirdi. Beni arayip "su paraya su kadar review" satiyoruz demislerdi. Sizin amk diyip gectim bi tane 1 yildiz review caktilar aninda. Sikayet ettim adamlari tripadvisora telefonlarini verdim. Bisi oldu mu sonrasinda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tripadvisor fake de yakalarlarsa atıyorlar gerilere Daha önce hilton da çalışırken yeni otel açılıyordu salak marketing müdürü otelde test amaçlı kalıp, yorum yapıyor. 81. sıradan 250 ye attı tripadvisor booking.com da kalınca yorum yapabiliyorsun o yüzden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Pati ruhu muhabbeti geçmiş, gaza geldim 5 verdim 1 yerine. Vicdanım rahat değil ama. Artık misafir edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 5 verenleri suite odalarımızda 2 gece ağırlıyor ve SPA da masaj hediye ediyoruz ben Esh gibi otel sahibi değilim :D çalışanıyım :( bi gün benim olursa ama memnuniyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 abi sezonda otelciden ücretsiz oda istemeyin ayrıca, ayıp! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 La %25 doluluk var demedin mi, basıyorum bir yıldızı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Başta 1 vericektim ama servet düşmanlığını görünce, yarın öbür gün bana da düşman olabilecek insanları yok etmek gerektiğini düşündüm. 5 veriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 esh ağırlasın bizi o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 olm valla kan ağlıyor bodrum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 valla patron izin mizin yok ..olsa gelelim diyecegim de ..ohal boyunca da yokmus dediler fisilti olarak..kurbana da fazla birsey beklemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bLackcha0s said: 5 verenleri suite odalarımızda 2 gece ağırlıyor ve SPA da masaj hediye ediyoruz ben Esh gibi otel sahibi değilim :D çalışanıyım :( bi gün benim olursa ama memnuniyetle. var mi happy end. basarim hemen 5'i karsiimm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 100 yuro artı malbuş veririm ekimde kabülse yap rezervasyonumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Esh said: Tripadvisor komple fake olm, nasil verilmiyo. Sirf bu yuzden booking.com sloganini "real guests real reviews" olarak degistirdi. Beni arayip "su paraya su kadar review" satiyoruz demislerdi. Sizin amk diyip gectim bi tane 1 yildiz review caktilar aninda. Sikayet ettim adamlari tripadvisora telefonlarini verdim. Bisi oldu mu sonrasinda bilmiyorum. booking.com la ilgili burada mi okumustum hatirlamiyorum, odeme icin kredi karti bilgilerini girince otele yolluyolarmis. otel calisani kim varsa insafina kaliyormus milletin kredi karti bilgileri. ne kadar dogru bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ^mesajı görünce booking.com'da çalışmış olan bi arkadaşa sordum, evet dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Esh onaylamıştı zaten bunu yanılmıyorsam. Zengin patiler tedirgin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 girdim bi daha 1 verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 10 tane şey yazdım abi ben başlığında kredi kartınızı nasıl koruyacağınızla ilgili. kredi kartının bilgilerinizi kaptırsanız karşı taraf kötü niyetli olsa bile 100% koruyabiliyorsunuz. öyle bir dünya yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hatta o kadar korumalısınız ki, literally gidip kalıp ödediğiniz tutar için bankaya usulsuz çekim diyerek chargeback talebinde bile bulunabiliyorsunuz. artık dilekçe bile istemiyor, tek mail ile yapabiliyorsunuz. ondan sonra iş yeri uğraşsın dursun evraklarınızı toplayıp da banka şubesine yetiştireceğim diye. yetiştiremezse yapılan çekim karşı tarafa borç olarak yazılıp müşteriye geri iade ediliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Malibu said: Esh onaylamıştı zaten bunu yanılmıyorsam. Zengin patiler tedirgin xD zengin olsam uyduruk, düşük limitli bi kartı verir geçerim abi. ne dert edicem şunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ya aybediyon taş attıkta kolumuz mu yoruldu 20 senelik pati üyesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ya esas yurtdisina rezervasyon yaptirmistik bookingden bu tilivililer sebebi ile yurtdisi yasagi var..gondermiyorlar gidemiyoruz..basgan saolsun havayollarina hepsini vereceksiniz demis ok ucaklari veriyorlar da..rezervasyonlar direkt booking den onu nasil yapabiliriz ki..otellere ne demeli ne yapmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 paramı iade etmezseniz foruma konu açıp herkesin 1 puan vermesini isterim ve millet de verir diyerek tehdit et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 booking de olmaz ki o..trip advisora da cok guvenilmiyor zaten..arti bunu zaten size desem hepiniz 6 yildizlik nagme doser guzelligine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oda kahvaltıya o para cidden çok.otel resimlerine bakarak en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar