Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuraya bi 5 yıldız çakar mısınız?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

bende verdim. pati bitmiş abi gerçekten.

ZATEN PARAN VAR NİYE DAHA ÇOK KAZANDIRALIM SANA kafasına mı girmişler
yoksa NİYE PARAN VAR kafasına mı girmişler belli değil.

çomarlar ya.

yok abi ben 1 de 5 de vermedim de. blackchaos'a bir faydası var mı bunun onu anlamadım.

Edit: Hah kendisi de demiş zaten önemli değil diye, ben mantığı anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tripadvisor komple fake olm, nasil verilmiyo.

Sirf bu yuzden booking.com sloganini "real guests real reviews" olarak degistirdi.

Beni arayip "su paraya su kadar review" satiyoruz demislerdi. Sizin amk diyip gectim bi tane 1 yildiz review caktilar aninda. Sikayet ettim adamlari tripadvisora telefonlarini verdim.

Bisi oldu mu sonrasinda bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Tripadvisor komple fake olm, nasil verilmiyo.

Sirf bu yuzden booking.com sloganini "real guests real reviews" olarak degistirdi.

Beni arayip "su paraya su kadar review" satiyoruz demislerdi. Sizin amk diyip gectim bi tane 1 yildiz review caktilar aninda. Sikayet ettim adamlari tripadvisora telefonlarini verdim.

Bisi oldu mu sonrasinda bilmiyorum.

booking.com la ilgili burada mi okumustum hatirlamiyorum, odeme icin kredi karti bilgilerini girince otele yolluyolarmis. otel calisani kim varsa insafina kaliyormus milletin kredi karti bilgileri.
ne kadar dogru bilmiyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

hatta o kadar korumalısınız ki, literally gidip kalıp ödediğiniz tutar için bankaya usulsuz çekim diyerek chargeback talebinde bile bulunabiliyorsunuz. artık dilekçe bile istemiyor, tek mail ile yapabiliyorsunuz. ondan sonra iş yeri uğraşsın dursun evraklarınızı toplayıp da banka şubesine yetiştireceğim diye. yetiştiremezse yapılan çekim karşı tarafa borç olarak yazılıp müşteriye geri iade ediliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya esas yurtdisina rezervasyon yaptirmistik bookingden bu tilivililer sebebi ile yurtdisi yasagi var..gondermiyorlar gidemiyoruz..basgan saolsun havayollarina hepsini vereceksiniz demis ok ucaklari veriyorlar da..rezervasyonlar direkt booking den onu nasil yapabiliriz ki..otellere ne demeli ne yapmali..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...