Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sen kendin evine dondurucu al koy abi bunlarla ne uğraşıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 SGK kara geçsin diye türlü türlü tedavi/operasyon/tetkik için artık katkı payı alıyorlar devlet hastanelerinde, sonra da bu sene SGK kara geçti diye bağıra bağıra televizyonlardan duyuruyorlar işte. Bunun harici benzer şekilde daha ucuz olduğu için sık şekilde muadil diye nitelendirilen ilaç/malzeme kullanılıyor hastanelerde veya benzer şekilde bazı ilaçların parasını reddediyor devlet, haberiniz olsun. Fakirler ölecek bu ülkede inceden, söylüyoruz da dinletemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bright said: SGK kara geçsin diye türlü türlü tedavi/operasyon/tetkik için artık katkı payı alıyorlar devlet hastanelerinde, sonra da bu sene SGK kara geçti diye bağıra bağıra televizyonlardan duyuruyorlar işte. Bunun harici benzer şekilde daha ucuz olduğu için sık şekilde muadil diye nitelendirilen ilaç/malzeme kullanılıyor hastanelerde veya benzer şekilde bazı ilaçların parasını reddediyor devlet, haberiniz olsun. Fakirler ölecek bu ülkede inceden, söylüyoruz da dinletemiyoruz. yok abi benim mevzunun olayı şöyle. karı hatta farkında olmadan anlattı neyin ne olduğunu. bu malzemeler çok çabuk bozuluyomuş yok soğuk zincirmiymiş neymiş o şekilde mi ne temin ediliyomuş. biz burada muhafaza edemiyoruz o yüzden de dışarıdan istetiyoruz falan dedi. benden bunlar parayı alır almaz siparişini vericekler gel babacım hazır dicekler. hastane veya sgk buna ödenek vermiyodur bu sığırlar benden o yüzden para alıyodur. annem kalp krizi geçirdi geçen sene. bir yatış dosyası vardı yemin ediyorum 4 orta harita metod defter büyüklüğünde a4 sayfalar. ulan bi göz gezdirdim en aşağı 50-60 bin liralık malzeme tüketmişlerdir koşuyolu kalp te 25 30 gün falan yattı. kalp pili dediğin şey zaten pahalı. en aşağı 15 bin liradır. bir kuruş para ödemedik çıktık hani çok bekledik babacım şu kadarını devlet karşılıyo bi 3 5 bişeyler ateşleyin derler diye yana döne para aramıştım ben o sıra. e buda aynı şey. o kalp krizi. e buda kanser? millet 60-70 yaşında yakalanıyo kansere veya biraz daha genç. kemo sonucunda spermler ölücek diyolar herif veya kadın aman 6 tane çocuk var zaten napayım spermi-yumurtayı diyo sallamıyo. ben gencim. şimdi istemiyorum ama 10 sene sonra çocuk isticem belki. ha bide 5 sene saklıyolarmış. 5 sene sonra ben bu zamana kadar çocuk yapmadım bi 5 sene daha kalsın desem yine bin dereden su getirirler. çok sağolun eksik olmayın. ara sıra hem elle hem de doktorunuza bi kontrol ettirin abi emaneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Olm sen dölünü versen 10 sene sonra arap cocugun olur. Bu sistemde döl mü saklanir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Uc almanyaya saklat gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 En azindan orada karissa mario gomeze benzer bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sperm bankası diye topik ismi görünce konu taşşaktır diye geldim,literally taşşakmış. çok geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda iyileşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Çok geçmiş olsun gerçekten. Ulan adam zaten hasta bir de bu tür bok püsürlerle uğraştırıyorlar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kaba attirip buzlukta saklamak olmuyor yani di mi? poormans spermbank falan yok hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 https://www.ivf-embryo.gr/tr/sperm-dondurma-proseduru yıllık 200avro -180 derecede sıvı nitrojen tüpler içerisinde muhafaza ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 türkiyede niye yasak sperm bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 olm yunanlilara guven olur mu? degistirir hemen spermini halkini yunana cevirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Llama said: türkiyede niye yasak sperm bankası olm ihtiyacin mi var? turkun ihtiyaci olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tüp bebek merkezlerinde saklatabilirsin spermini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 dasaaa said: kaba attirip buzlukta saklamak olmuyor yani di mi? poormans spermbank falan yok hani? öküz rpsi de bi yere kadar yahu ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konu sperm bankası değil sperm saklama olduğu için doktorun aslında kendisinin saklaması/saklatması gerekiyor. Aynı tür tedavi gören eşlerin embriyolarını gayet saklıyorlar yurtiçinde. Üroloji mi genel cerrahiye mi gittin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 yok abi öküz rp'si değil, baya mantıklı soru sormuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Geçmiş olsun. Topağı okumadım tam. Daha yeni kuzenim geçirdi aynı ameliyatı ve spermleri dondurttu. İstersen detay öğreneyim ama Türkiye'de yasak olayı, keyfe keder yaptıramıyorsun, o yasak oluyor diye söyledi. Sağlık yüzündense yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bu arada bu testis kanseri önemli bir konu. Ölüm oranı pek yok ama çok hızlı yayılıyor, testisi alıyorlar falan sıkıntı. Duşta falan topların oralarda yabancı sert bişeye rastlarsanız doktora görünün. 30 sonrası için risk daha az ama öncesi çok daha riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 dasaaa said: olm ihtiyacin mi var? turkun ihtiyaci olmaz. olimpiyatlara gidecek adamların hepsi zika virusu getirecek ülkeye abi geleceğimi düşünmek zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 abi çok geçmiş olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar