Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G710+ Keycap

stimpak

Öne çıkan mesajlar

Temizlikçi hatır hutur klavyeye abanıp, F8'i nasıl becerdiyse çıkartmış. Aradım taradım, yok ortalıkta tuş. Makro tuşlarından birini çıkartıp oraya taktım ama baktıkça sinirim bozuluyor.

Cap satanlardan falan alayım dedim yurtdışından, shipping can yakıyor. 8 dolarlık siparişe $24 shipping çıkartıyorlar. DH ölücüsü gibi kırıldı vs. diye yalan atıp supporttan falan mı isteyeceğim, ne yapsam?
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

abi niye yalan söylüyorsun. kayboldu de geç işte =) gerisini logitech düşündsün. ben kırdım bi tuşu nereden temin edebilirim yönlendirebilir misiniz gibisinden mail atmıştım. onlar da adres verin biz yollayalım demişlerdi.

öyle yaptım. logitech hesabından supporta yazdım, dönmelerini bekliyorum.
Quo-Vadis said:

Şu arkadaş DH de tuş satıyordu en son, hala satıyorsa al ondan işte.

http://forum.donanimhaber.com/m_108679332/tm.htm

asdf onda da F8 yok, derman olamıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
veee logitech'in daşşaanı yiyeyim topiği açmayı gerektirebilecek şekilde sonuçlandı.

logitech supporttan ticket açtım, 15 gün boyunca ne bakan ne cevaplayan oldu. twitterdan menşorlayıp, hacı bi baksanıza dedim. dm'den case number ve bağlı mail adresimi istediler, 5 gün sonra bi hintli kardeşimiz (Pavel) maille döndü bana. Seri numarası, P/N M/N vs. ne kadar numara varsa yazdırıp klavye ile beraber fotosunu çektirdiler. Yolladıktan bi gün sonra klavyedeki seri numarası tam görünmüyor, bir de kırık tuşun da göründüğü fotoyu falan yolla dediler. Tuş kayıp, ama seri numarası aha burda diye yolladım.

Bugün elime bütün tr layout keycaplerini yollamışlar. Eksiği olan falan varsa ses etsin, bir şekilde ulaştırayım ben de :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...