stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Temizlikçi hatır hutur klavyeye abanıp, F8'i nasıl becerdiyse çıkartmış. Aradım taradım, yok ortalıkta tuş. Makro tuşlarından birini çıkartıp oraya taktım ama baktıkça sinirim bozuluyor. Cap satanlardan falan alayım dedim yurtdışından, shipping can yakıyor. 8 dolarlık siparişe $24 shipping çıkartıyorlar. DH ölücüsü gibi kırıldı vs. diye yalan atıp supporttan falan mı isteyeceğim, ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Yap DH ölücüsü gibi, Logitech'ten iste, işleri ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 aliekspreste yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 aliexpresste $50 full takım. o paraya ikinci elini alır tuşu aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 50 liraya kardeşimin klavyeden söker kargolarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 tek tuşa 50 çok, sağol. Mühendislikte 3d printer olması lazım aslında, onlara mı yamansam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ben logitech türkiye'ye kırdım diye mail atmıştım ücretsiz göndermişlerdi. logosoft tu sanırım tr distribütör'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bence yapabileceğin en büyük hayvanlık logi'den "sabah bi kalktım, tuş kırılmış olduğu yerde. yenisi pls" demek değil, elektronikçilerde teşhirde yatan bi klavyenin f8 tuşunu sökmek olur asdfsf yalnız hakkaten o teşhirdeki tuşlar böyle böyle mi eksiliyor lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 asduahdu abi ben support'a yalan söylemekten imtina ediyorum, sen git çal diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 abi niye yalan söylüyorsun. kayboldu de geç işte =) gerisini logitech düşündsün. ben kırdım bi tuşu nereden temin edebilirim yönlendirebilir misiniz gibisinden mail atmıştım. onlar da adres verin biz yollayalım demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 çal demiyorum ya, "yalan söylemekten de büyük hayvanlık var: çalmak" diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Şu arkadaş DH de tuş satıyordu en son, hala satıyorsa al ondan işte. http://forum.donanimhaber.com/m_108679332/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 df said: abi niye yalan söylüyorsun. kayboldu de geç işte =) gerisini logitech düşündsün. ben kırdım bi tuşu nereden temin edebilirim yönlendirebilir misiniz gibisinden mail atmıştım. onlar da adres verin biz yollayalım demişlerdi. öyle yaptım. logitech hesabından supporta yazdım, dönmelerini bekliyorum. Quo-Vadis said: Şu arkadaş DH de tuş satıyordu en son, hala satıyorsa al ondan işte. http://forum.donanimhaber.com/m_108679332/tm.htm asdf onda da F8 yok, derman olamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 F8 olmadan hiçbi rapor çalışmaz, sıçtığının resmidir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 3D printerı olan birine bastırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bende gondereyım logiteche benımkıde kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben denedim, inatla aldığım mağazaya falan yönlendirmeye çalıştılar. Sonra da tuşu buldum üzerinde durmadım hfhdbdbbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 aktiftablet said: F8 olmadan hiçbi rapor çalışmaz, sıçtığının resmidir :( danışman ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 veee logitech'in daşşaanı yiyeyim topiği açmayı gerektirebilecek şekilde sonuçlandı. logitech supporttan ticket açtım, 15 gün boyunca ne bakan ne cevaplayan oldu. twitterdan menşorlayıp, hacı bi baksanıza dedim. dm'den case number ve bağlı mail adresimi istediler, 5 gün sonra bi hintli kardeşimiz (Pavel) maille döndü bana. Seri numarası, P/N M/N vs. ne kadar numara varsa yazdırıp klavye ile beraber fotosunu çektirdiler. Yolladıktan bi gün sonra klavyedeki seri numarası tam görünmüyor, bir de kırık tuşun da göründüğü fotoyu falan yolla dediler. Tuş kayıp, ama seri numarası aha burda diye yolladım. Bugün elime bütün tr layout keycaplerini yollamışlar. Eksiği olan falan varsa ses etsin, bir şekilde ulaştırayım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar