Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

hr yok galiba, bahsederdi yarım saat..

pil konusu tanıtımların hepsinde sıkıntılı şurda. saat, kulaklık, telefon.

sunumun yarısı "BEST bıdıbıdı EVER MADE"..."by us" şeklinde geçti.

kamerada değişik şeyler var ama gerekli mi diye düşündürüyor. bi de çift kamera ile zoom olayını tam anlamadım, 2. kamera uzağa odaklı, onun için ona geçince zoom mu yapmış oluyosun? sonrası digital zoom zaten (ona da digital zoom demedi, software'imiz zoomluyor gerisini de)
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden ben de ona takiliyorum. Her sene best iphone ever made by us demenin ne anlami var.

Tim Cook apple'i ileriye tasiyamayacak gibi duruyor. Tamam R&D'yi arttirdilar filan ama su an sikistilar gibi watch filan hikaye bir tek iphone goturuyor isi onda da yapilabilecekler kisitliyken butun herseyi kameraya odaklamislar gibi geldi. Hayir dusununce buyuk teknoloji firmasi, essek gibi para ve R&D diyorsun ama gelistirilen sey teknolojik olarak basit bir telefon. Commodity oldu artik telefon.
Yani temelde 2007'den beri pek ilerlenilemedi, Google filan ne kadar degisik seyler deniyor. Apple gidip yapabilecegi tonla is varken Beats'i aliyor.

Elestiriliyordu zaten Cook ama daha da artacaktir onumuzdeki gunlerde.

Bu kadar iyi muhendis/yazilimci filan gidip telefonun kamerasini daha iyi yapmakla ugrasmamali. Kaldi ki iphone satis buyumeleri her sene geriye gidiyor normal olarak. Insanlarin almasi icin cok bir sebep yok cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...