Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 adam haketmiş gerçi G2A'ya güvenerek "Overly attached Shield" ilk mesajdaki gif de çok iyi off ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 king regards HALKFJASDFJSDFSDFSDGSDFSDA https://i.imgur.com/rj0UhCm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 o confirmation link'i de 10 dk sonra invalid oluyormuş. 20 dk maili bekleyin diyor birde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 şu kind regardsı hep king regards olarak okuyorum teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 abiiiiiiii bu şerefsizlerden dün madmax aldım walletta 19eur civarı kalmıştı baya bundlelardan vs fazlalıkları sattım (hatta çoğuyla bi gta 5 aldım 40 euro civarına önce asd), neyse işte kalan 19u da arada harcarım diyodum max max aldım 6 küsür euroya, shield'i işaretlemediğime eminim. her seferinde bakıyorum çünkü 10 kere soruyor purchase bitene kadar. 5 dk sonra you received FREE shield for 30 days diye mail geldi, eyvallah beleş shield ama gerek yok recurringden unutursam geçirirler wallettan free digital paralarım gider diye cancel edeyim dedim tam 5 kere denedim invalid token diye olmadı. meğerse 10dk içinde iptal oluyormuş maildeki kod ve mailde instant gelmiyor, 20 dk içerisinden gelebiliyor yazıyor 15 dk sonra falan geliyor genelde. sürekli başında bekleyeceksin yani :D şerefsizlerin her işlemi 10sn içinde mail geliyor, shield deactivationın ne zaman geleceği belli değil ve 10 dk içerisinde invalid oluyor ayarlamaya gel. zaten 15 stepli şeyi deli ediyor. Birkaç saat sonra bi baktım 2eur düşmüş wallettan daha free shield'im ilk günü :DDDDDDDDDD supporta bağlandım, bir türlü mallar anlamıyor rus ve japon geldi zaten işte birinde eng ve rus, diğerinde eng ve capon konuşabiliriz diyor oradan anladım. ben yapmadım free geldi sonra para çekti diyorum anlamıyor mallar deli oldum. refund etmediler tabii 2eur'u neyse sonunca iptal etmeyi başarabildim, bu sefer direkt shield üyelik gitti. insan recurring tarihine kadar aktive tutar hayvanoğlu hayvanlar 2eur bir şey değil ama zaten istemediğim bir şey bi de boşa para gitmiş oldu tam komedi. artık tam delirdim walletı bitirmek için önüme ne gelirse almaya başladım dreamfall chapters ve enemy within dlc gördüm xcoma ilk sayfadan direkt aldım, 5 dk sonra ne göreyim you have received free shield dtfghjkjadshuashudashuashughuıyh, ameleler bugı fixlemediği için tekrar oldu tabii shield optionı seçmeden böyle free shield diye geçirip 1 saat sonra 2eur düşüyor. neyseki walletta 2euronun altı kaldıgı için çekemedi herhalde ben cancel etmeden iptal oldu kendi kendine. TL;DR g2a shady shit, bir daha kullanmam. pek fazla bir şeyim kalmadı fazla ama olursa da kinguinden falan satarım ya da steamgiftsten dağıtırım kodumun polakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 o step step deactivationı gördüğümde zaten internetteki legal gözüküpte en boktan phishingciden beter olan en büyük site olduğunu anladıydım. keşke volvo falan öldürse bunları resmen pc gamingin aidsi tipler. ki üzerinde para harcamadan sadece fazlalaıklarımı satarak 60-70 euroluk oyun aldım baya yaradı bana ama keşke hiç girmeseymişim (warcraft imax biletinin arkasında 2 mi 3 euro mu ne bonus kod vardı öyle girdiydim daha bu yıl, yoksa yıllardır biliyordum bunları ama fazla kodları oyunları ya trade ediyorum ya da dağıtıyodum millete sadece girmeyeyim diye bunlara keşke hiç görmeseymişim o bonusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 kinguin'den g2a kullanarak alınca, bunlarla uğraşmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi adam akıllı işlese sistemleri, çakallık yapmasalar daha çok kazanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Silphatos said: abiiiiiiii bu şerefsizlerden dün madmax aldım walletta 19eur civarı kalmıştı baya bundlelardan vs fazlalıkları sattım (hatta çoğuyla bi gta 5 aldım 40 euro civarına önce asd), neyse işte kalan 19u da arada harcarım diyodum max max aldım 6 küsür euroya, shield'i işaretlemediğime eminim. her seferinde bakıyorum çünkü 10 kere soruyor purchase bitene kadar. 5 dk sonra you received FREE shield for 30 days diye mail geldi, eyvallah beleş shield ama gerek yok recurringden unutursam geçirirler wallettan free digital paralarım gider diye cancel edeyim dedim tam 5 kere denedim invalid token diye olmadı. meğerse 10dk içinde iptal oluyormuş maildeki kod ve mailde instant gelmiyor, 20 dk içerisinden gelebiliyor yazıyor 15 dk sonra falan geliyor genelde. sürekli başında bekleyeceksin yani :D şerefsizlerin her işlemi 10sn içinde mail geliyor, shield deactivationın ne zaman geleceği belli değil ve 10 dk içerisinde invalid oluyor ayarlamaya gel. zaten 15 stepli şeyi deli ediyor. Birkaç saat sonra bi baktım 2eur düşmüş wallettan daha free shield'im ilk günü :DDDDDDDDDD supporta bağlandım, bir türlü mallar anlamıyor rus ve japon geldi zaten işte birinde eng ve rus, diğerinde eng ve capon konuşabiliriz diyor oradan anladım. ben yapmadım free geldi sonra para çekti diyorum anlamıyor mallar deli oldum. refund etmediler tabii 2eur'u neyse sonunca iptal etmeyi başarabildim, bu sefer direkt shield üyelik gitti. insan recurring tarihine kadar aktive tutar hayvanoğlu hayvanlar 2eur bir şey değil ama zaten istemediğim bir şey bi de boşa para gitmiş oldu tam komedi. artık tam delirdim walletı bitirmek için önüme ne gelirse almaya başladım dreamfall chapters ve enemy within dlc gördüm xcoma ilk sayfadan direkt aldım, 5 dk sonra ne göreyim you have received free shield dtfghjkjadshuashudashuashughuıyh, ameleler bugı fixlemediği için tekrar oldu tabii shield optionı seçmeden böyle free shield diye geçirip 1 saat sonra 2eur düşüyor. neyseki walletta 2euronun altı kaldıgı için çekemedi herhalde ben cancel etmeden iptal oldu kendi kendine. TL;DR g2a shady shit, bir daha kullanmam. pek fazla bir şeyim kalmadı fazla ama olursa da kinguinden falan satarım ya da steamgiftsten dağıtırım kodumun polakları oha bu bana olsa sinirden kapımı falan kırardım heralde wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 g2a ve türevleriyle benim işim bitti ya. zaten bilmiyordum bu çalıntı key olayını, en son aldığım key revoke edilince mesajı yeterince net aldım. tam bir onun bunun çocuğu yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 abi şaka gibi resmen site. ama satılan şeylerin çoğu çalıntı değildir, mesela benim 20 küsür satışım oldu hiçbiri çalıntı dğeil asd. ama gittigidiyor, n11 gibi direkt kullanıcıdan alıyorsun, siteden değil. o yüzden nereden geldiği belli değil, çalıntı kredi kartıyla alıp satan da vardır baya doğal olarak. kullanmayın gidin tl ile steamden alın ya 3-5 farka bakmadan, çoğu regiondan ucuzuz zaten şu an rusya ve hindistan gibi hardcore ucuzcular dışında (ve aral yüzünden dünyada en pahalıya alan ülke olduğumuz ubi, vs bazı publisherlar hariç tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Kinguin'e gelin çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Silphatos said: abi şaka gibi resmen site. ama satılan şeylerin çoğu çalıntı değildir, mesela benim 20 küsür satışım oldu hiçbiri çalıntı dğeil asd. ama gittigidiyor, n11 gibi direkt kullanıcıdan alıyorsun, siteden değil. o yüzden nereden geldiği belli değil, çalıntı kredi kartıyla alıp satan da vardır baya doğal olarak. kullanmayın gidin tl ile steamden alın ya 3-5 farka bakmadan, çoğu regiondan ucuzuz zaten şu an rusya ve hindistan gibi hardcore ucuzcular dışında (ve aral yüzünden dünyada en pahalıya alan ülke olduğumuz ubi, vs bazı publisherlar hariç tabii) şu bold kısmı diyorum baya bi süredir ya. yaklaşık %35 falan çalıntı imiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mBakPg6x63Q zipzip said: Kinguin'e gelin çok güzel. aynı bokun laciverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 hahha mezarcı silfatoşu daha büyük mezarcılar yolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Xenus said: aynı bokun laciverdi kinguin böyle şeyler yapmıyor. "aynı bokun laciverdi" tribini nerden çıkardığını anlamadım. g2a'ya göre daha rahat ve hızlı kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 authorised distributor değil, reseller. gray market yani. bi farkı yok. http://www.pcgamer.com/pc-game-storefronts-compared-what-you-need-to-know-about-retailers-and-resellers/ zaten steam region lock getireli beri, rusçudan alırım ucuza diye bi olay kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 abi bu elemanlar 4 5 aydır benden 100 tl çekiyolarmış haberim yok. g2a krakow diye. tam bu çekim olayları başladığı vakit bende krakowdaydım jeton yeni düştü. helpdesk e yazdım. kusura bakmayın yapabileceğimiz birşey yok.şifrelerinizi değiştirin dediler. hesabı sildim hala parayı çekebilirler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 tam ulan bunun aynısı ekşide vardı global mi lan bu olay derken ordakininde sen olman sadfsadf geçmiş olsun bu arada o neymiş lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 krakowda otobus ve tren bileti almıştım aynı miktarda ben bugüne kadar hep onun ödemesi sandım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 g2a shield yazıyor redditte. Onun aylık üyeliği gibi bi şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 shiled fln yok aktif değildi. 8 9 tl fln mış o rakam, adamlar 109 küsür tl çekiyor 4 5 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Aylık mı o kadar çekiyor? Öeh ben toplam sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 sanal kart kullanmadiginiz surece ceken cok olur sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 16 17 yıldır kredi kartı kullanıyorum internette, ilk defa başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar