applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Dolardaki dusus ile yeni bi fiyat listesi vermen mumkun olur mu ? Bir de tahmini teslimat süresi. 1070 superclocked 1060 6gb ftw I7 6700k I5 7600k Iki sistem toplucam bi kendime bi kardeşime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 7 serisi almak mantıklı mı ? gerçi tr fiyatlarına bakınca 6 serisi 7den pahalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 fiyatları bilemem de teslimat süresini söyliyim ben; işlemcide 20 gün ekran kartında 70-80 gün değişir. "durum noldu abi? ses var mı?" diye attığınız her mesajda +5 gün penaltı :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Gold sen fazla geyik yaptın abi bu konuda, bence yapma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 rot goldu boşver de apple a bi cevap versen, güzel fiyatlarını bekliyoruz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Özeldrn yazdım burdan da yazayım abi 1070 1600 1080 2500 6700k 1150 7600k 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ekrn kartini rottan almak hayatimdaki en dogru karardi sanirim ya. hayatim boyu bilgisayar oynadim, golgeleri kapamadan oynamaya yeni basladim resmen kart sayesinde cok farkli bir seymis dhakgakfahshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Rotweiler'ın mesaj kutusu dolmuş yine. 7 serisi i7 7700k'da bulunur mu ve ne kadardır? Konuya yazılsın diye bekliyordum ne zamandır 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Rot dayim bir mesaj kutunu bosalt da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ÖM'den yürüyorum o zaman :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 https://cdn.pbrd.co/images/A1AhGIdzt.jpg ımyeh <3 ilkinde silicon lottery vurmadı core +70'ten fazla almıyordu, ama memory iyiydi +875'te kullanıyordum. bunda da sıkıntı çıkmadı aynı ayarlarda ama öteki üstte yanmaya başladı sdlvkmsd. voltajı +0a çekip +70/650 yaptım yazın fırına dönüşmesin diye. custom fan profile'la 71-73'te tutabiliyorum genelde. oc olmadan da 69-70 görüyor zaten üstteki. alttaki paşam keyfi yerinde 54-60 arası takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 lottery tutmadı diyon da bi yerden vurmuş gibisin 2 tane 1080 ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ekran kartıyla hava atacak kadar yüzeysel bir adamsa demek ki...,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 valla rot'tan aldığım fiyata 2 sene sonra satarım zaten np.. Bİ TANE MERAKIMIZ VAR KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Hayırlı olsun :) Rot'un stoklarına girse yeni i7ler bende ekran kartı faslına geçeceğim. Rot sanırım Ryzen'i bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Herkese selam, Bugün şu açıklamayı yapmak için işimin gücümün araında vakit ayırıyorum: Lütfen bare with me. Ve kusura bakmayın. Başlık açıldığından ve daha önceli başlıklardan beri dünyalar kadar satış yapmış birçok gamerın yüzünü güldürmüş bir arkadaş olarak, son aylardaki uçuş programım nedeni ile bazı arkadaşları istemeyerek üzüyorum. Sebep ve sonuçlarını kendilerine gerek özel mesaj, gerek ise cep telefonundan vakit almasına rağmen detaylı bir şekilde bildiriyorum. Ancak bazı arkadaşlar, kendi arkadaşlarına referans olup benden ürün talebinde bulunup, BEN TÜM OLABİLCEK AKSAKLIKLARI BELİRTMEME RAĞMEN VE OLAN AKSAKLIKLAR SIRASINDA DA BİLGİLENDİRMEME VE EN ERKEN SÜREDE PARA İADESİ TEKLİF ETMEME RAĞMEN bana kinayeli ve tripli mesajlar göndermekten çekinmiyorlar. Forumdaki gerek satış bölümündeki gerek ise sosyal durumlardaki duruşumu herkes biliyor. Bilmeyen de tanışınca anlıyor zaten. Doların artmasını benim engelleyebilceğim birşeymiş gibi yaptıkları sitemlerde dile getiriyorlar. Arkadaşlar ben CB değilim. Kusura bakmayın. Dolar yükselmesine rağmen ben sizden aldığım para ne kadar ise o siparişleri teslim ediyor ve fazlasını istemiyorsam, siz de benden "ABÖ DÖLR YÖKSÖLDÖ NAPOCOZ" diye serzenişlerinize çare bulmamı lütfen beklemeyin. Arkadaşlarınıza veya şahsınıza zaten teker teker detaylı ve binlerce kez özür dileyerek(ki aylık shiftim gereği yaşanan gecikmeler veya Amerika'ya hiç gidememeler benim maalesef elimde olmamasına rağmen) affınıza sığınıyorum. Burası dahil 20'den fazla kişiye ekran kartlarını ulaştırdım. İşlemcileri zaten saymıyorum bile. 100 ü geçti belki. Son 3 ekran kartı kaldı bunun 2 tanesi buradaki arkadaşların arkadaşları. Yukarı'da da belirttiğim gibi bana para gelmeden defalarca uyarıyorum. Hepsinin screenshotları vs var. Ancak buna rağmen özel mesaj yolu ile beni kıran bazı arkadaşlar var. Yine isim vermiyorum ve burada açıklama yapıyorum çünkü kendimi ifade edemiyor olabilirim. Ayrıca bu açıklamaların diğer bir sebebi de, bazı kişilerin karı gibi dedikodu yapıp, olmayan şeyleri, benim faillamadığım alanları faillıyormuşum gibi lanse ediyorlar. Bunları okuyorum ve duyuyorum. Çok üzücü. Bunları da, bana güvenmemelerine ya da sadece uzanamadıkları ciğere mındar demelerine bağlıyorum. Dolayısı ile size verdiğim hiçbir sözü yerine getiremiyor değilim. Aksilikleri zaten öngörmesem -+ ETA vermez, LAPS diye ortaya bir gün atarım. Son 6 ekran kartında gecikmiş olmama da, diğer zamanında veya zamanından önce teslim ettiğim ürünlere gölge düşüremez kanısındayım. Lütfen benim uyarılarımı tam anlamadan benden ürün almayın, aldırtmayın, sipariş geçmeyin! Burdan tekrar tüm bana güvenen ve bu güvenini ürün/hizmet sağladığım kişilere teşekkür ediyorum. Saygılarımı da sunuyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 geçmiş olsun kolay gelsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 @Rotweiler her ne kadar tanışmasak da iyi niyetli olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ryzen sipağriş edebilicez mi şimdi? Girdimi stoklara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Rotweiler'ı üzmeyin arkadaşlar :( Ryzen ve İntel 7. nesil ile ilgili bir öm atmıştım ama dönüş yapmadı bu sıralar meşgul sanırsam. Daha Ryzen 2 Mart'da çıkacak ve bulunması pek kolay olmayacak gibi sanki. Kapış kapış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ben de kendisinden aldığım ekran kartı ve işlemcinin verdiği yetkiye dayanarak adamı hasta etmeyin la diyor ve kendisine teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Benim mesajlarıma da adam gayet düzgünce açıklayıcı cevaplar verdi. Bariz iyi satıcı. Kızdırmayın lan rotu. TRde olsam direk ondan yapardım alışverişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 benimde bi' sorum vardı ömden attım ona bakabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Bende Ryzen 1700 lerin fiyatını merak ediyorum. i7 sormustum Rot'a tr ile arasında baya fiyat farkı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar